Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארוויזיון 06

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פחחחחחחח יושב וניקרע מהטימטומציה שהוא אמר, רק שזה לא יתפרסם לכל אירופה זה באמת יהיה פדיחה, דחיל רבאקקק כולה אירוויזיון מה גזענים?? איפה גזענים??, מי יישמע לא היו אצלינו אנשים שלקחו את האירוויזיון יותר מפעם 1 ויותר מפעמיים.

אפילו מרגיז שהוא לא מסוגל להודות שהוא איכזב, איך ששמעתי ת'שיר ידעתי שהוא לא יגיע רחוק בתחרות...בתחילת השיר הקבב הזה יושב על הפסנתר ועוד שנייה מרסק אותו עם ברלה אחרת שמנגנת, שנתנו לה קלוז אפ על הפנים לא ידעתי באיזה פינה להתחבא בבית.

ביגוד- מזה הפקקינג ביגוד הזה!!!! מזה טקס סיום מחזור של י"ב, שלא לדבר שהחליפה ישבה עליו כמו הבובה של אליאנס ששמים על המשאיות.

"כוסיות" איפה הכוסיות איפה?? נכון אתה שמן שחור (ואני לא גזען) אבל זה לא מצדיק שתביא איתך את המשפחה, מה שהלך שם היה דומה יותר לפירסומת של יופלה!

אסי, המאוכזב מהקבב על הפסנתר!

Honda hornet 600

פורסם
תימנים רואים סטאר טרק?

פעם היה רק ערוץ 1 , והייתי בטוח שוורף תימני אסלי.

GOT סחוג?

פורסם
תזכורת למי שאוהב לראות תחרויות שבהן ישראל משתתפת , ואוהב לקלל את הצרפתים.

...בכל אופן נחזיק אצבעות שהצרפתים לא יקחו.

יצאת קצת טמבל...(סליחה על הביטוי...)

הצרפתים היו היחידים שנתנו לנו נקודות כלשהן (4 ליתר דיוק) לא שהם הגיעו הרבה יותר רחוק הם קבלו 5 נקודות ונחתו במקום ה-22. אנחנו ב-23, ומלטה סוגרת את הרשימה עם 0 עגול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני בטוח שמתי שמדברים על זה שערוץ 1 משלם סכומי עתק לשדר את משחקי מכבי ת"א באירופה, אז אתה טוען שמכבי לא מייצגת את ישראל

אגב, מכבי ת"א נגד בני השרון זה לא תחרות בינלאומית, למרות שעדיין יש ויכוח איפה זה השרון

למה אתה נכנס לדקויות ?

כל זה היה בצחוק.

ואם נכנס לדקויות, מכבי ת"א מייצגת את ישראל בתחרות בינלאומית (יורוליג). אין שם עוד קבוצות ישראליות.

הזמר שאני אפילו לא יודע איך קוראים לו, מייצג את הערוץ הראשון בתחרות מול כל שאר הערוצים הממלכתיים.

תחרות שביום טוב, מעניינת לי את הא%ך השמאלי.

לא הבנתי את הקטע עם ערוץ 1, אבל אני אוהד שרוף, ותומך בשידור המשחקים, לא משנה כמה יעלה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מרד' אלור ! יצאת קצת אימבסיל...(פרדון...)

הסורפתים היו היחידים שנתנו לך נקודה כלשהן (קאטח' ליתר דיוק).

עדיין , קשה להתעלם מתחושת ההתנשאות שהארבע נקודות האלה מעבירות.

GOT סחוג?

פורסם

SMSים שייכים לצעירים שאוהבים להקות שלובשות דברים מוזרים.

בכל מקרה, הארוויזיון מת. 50 שנה זה TOO MUCH. גם ככה כולם שרים באנגלית וזה הפך להיות תחרות הצגות.

Amazingly%20I%20Don

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
לא סולחים לך - כי אתה עדין מדי.

יצא אהבל גמור.

הוא תימני. זה מה שהם יודעים לעשות הכי טוב.

זה וג'חנון.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

עזבו אותך התחרות המטופשת הזו ...

אני רוצה לדעת מי הגאון ששם את התמונה של הפג מהתוכנית הכושלת ההיא בתחילת ערוץ הילדים ... איך קראו לפג הכושי הזה ... וובסטר , לא ?

קטעים ... בתמונה כאן הוא בדיוק חגג את יומולדת 43 שלו ...

היה לו עוד איזה אח פגואיד ואבא לבן ... :|

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

תחילת ערוץ הילדים?

תשמע, אתה צעירררררררררר.............

התכנית נקראה "על טעם ועל ריח" וקראו לו ארנולד. לאחיו קראו וויליס או לואיס.

התכנית שודרה בשחור לבן בערוץ 1 כשאתה עוד היית בשא"ש.

• תוכן חדש...