Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארוויזיון 06

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל , שיהיה ברור , אני סטרייט.

תזכורת למי שאוהב לראות תחרויות שבהן ישראל משתתפת , ואוהב לקלל את הצרפתים.

אגב יצא לי לשמוע את השיר של אדי באטלר והוא נשמע כמו פרסומת לכרטיס אשראי , אומרים שזה מה שאוהבים באירופה היום , בכל אופן נחזיק אצבעות שהצרפתים לא יקחו.

GOT סחוג?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוי - הדילמה..

יש משחק של מכבי מול בני השרון (או משהו מהאיזור) בערוץ 2 באותה השעה.

מה לבחור, מה לבחור..?

אני הולך לישון.

פורסם
מה ההבדל?

בשני המקרים , שחומי עור שלא נולדו בארץ , מייצגים את ישראל בתחרות בינלאומית.

אני בטוח שמתי שמדברים על זה שערוץ 1 משלם סכומי עתק לשדר את משחקי מכבי ת"א באירופה, אז אתה טוען שמכבי לא מייצגת את ישראל

אגב, מכבי ת"א נגד בני השרון זה לא תחרות בינלאומית, למרות שעדיין יש ויכוח איפה זה השרון

פורסם
מה ההבדל?

בשני המקרים , שחומי עור שלא נולדו בארץ , מייצגים את ישראל בתחרות בינלאומית.

תשמע , יזהר כהן הגיע מתימן על חמור ולקח מקום ראשון , בכדורגל המצב שונה.

משמע - אם אתה שחום עור ועכשיו עלית לארץ , יש לך סיכוי יותר טוב להצליח בתור זמר מאשר כדורגלן.

זה ההבדל.

אגב , לא יודע אם מישהו שם לב אבל צירפו לאדי באטלר הזה את זמרת הגוספל האתיופית מהפרסומת של היופל'ה והיא צרחה שם בטונים כאלה שכמעט תלשו לי את הוילונות בסלון.

GOT סחוג?

פורסם

בדיוק, לא מייצגים את ישראל. נבחרת ישראל מייצגת את ........ כמה מפתיע, ישראל, מכבי תל אביב מייצגת עת עצמה, ואת שמעון מזרחי ופדרמן וכל שאר הבעלים שלה. קבוצה לא יכולה לייצג מדינה, נבחרת לעומת זאת כן. זה כמו שתגיד עכשיו שברסלונה מייצגת את ספרד היא לא.

ROOONEEYY

פורסם

תשמע ליטא פשוט פתטיים , מי המסומם שהעלה אותם עם השיר :

we are the winners of eurovision :shock: ?!?

אני בכלל חושב שזה יהיה מעניין אם יקום איזה טופאק אחד שיגיע לאירוויזיון ויפליץ שם פריסטייל אלים על שאר המתחרים.

GOT סחוג?

פורסם

מכבי נגמר...

קלטו את הקרואטים :p

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ואוו , אני לא מאמין שהקלינגונים מפינלנד קיבלו כל כך הרבה נקודות.

זה דיי ברור עכשיו שכל אירופה אנטישמיים.

לפחות לבנתיים לא קיבלנו נקודה אחת מסכנה.

GOT סחוג?

• תוכן חדש...