Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מ YNET :"למעט ההילוך הראשון, יחסי העברה קצרים באופן קיצוני (ב-120 קמ"ש המנוע נע מעל 4,200 סל"ד"

מה ?? איזה עונש !

עם כל הכבוד לאהבת נהיגה, אפילו אם היא היתה משהו מדהים, מי יכול להרשות לעצמו עונש כזה? אוטו צריך גם לקחת אותך ממקום למקום באופן סביר. לא ברעש מעצבן במהירות שכל משפחתומטית מצויה בו ב2800 סל"ד פחות או יותר.

סימנתי את התשובה שלך שתמונה בשאלה.

אתה כנראה לא הלקוח המתאים למכונית ספורט/יבית.

מוטי

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד לא נהגתי ב-C2 אבל אני חושב שגם הלקוחות המתאימים למכוניות ספורטיביות היו רוצים מכונית שיחס ההעברה האחרון בה מאפשר שיוט סביר על הכביש. סה"כ מדובר במכונית שאמורה גם לספק איכות חיים סבירה ביום יום ולא מיאטה מוגדשת למסלול :wink:

אם זה באמת על 4200 ב-120 קמ"ש אז יש סיכוי שזה ממש לא נעים... חבל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הרכב לא נראה מי יודע מה, העיצוב אכן מיניוואני גם לדעתי.

הדור של ה 106, ax, zx, 306, 205 כנראה כבר אבד, מה שנוטר לנו זה לשמור על היחידות שעדיין נוסעות.

לגבי המבחן הזה בפרט, זה קצת לא פפרופורציונלי להשוות c2 מקורית ל 106 ראלי עם הנמכה, באקטים, ואני מאמין עוד שיפורים.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עזוב מיאטה מוגדשת למסלול.. :?

מיאטה NA סטנדרטית מהחברה, מעל 4000 סל"ד בשיוט ב-120 קמ"ש.

שמתכננים גיר למכונית ספורטיבית כמו שצריך, עושים אותו בלי חורים.

מוטי

פורסם

אפשר להוסיף תמיד הילוך שישי. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
במיאטה גיר 6 היל' קיצרו את הגיר עוד יותר ולמעשה יחס ההעברה של ההילוך השישי זהה לזה של החמישי בגיר ה-5.

מוטי

עם גיר כל כך קצר, איך בעצם אתה שולט על כל הכוח שעובר לגלגלים האחוריים?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
עוד לא נהגתי ב-C2 אבל אני חושב שגם הלקוחות המתאימים למכוניות ספורטיביות היו רוצים מכונית שיחס ההעברה האחרון בה מאפשר שיוט סביר על הכביש. סה"כ מדובר במכונית שאמורה גם לספק איכות חיים סבירה ביום יום ולא מיאטה מוגדשת למסלול :wink:

אם זה באמת על 4200 ב-120 קמ"ש אז יש סיכוי שזה ממש לא נעים... חבל.

רוני

מצטרף לרוני.

אין ספק שברכב ספורטיבי צריך יחסי העברה זריזים בהילוכים הנמוכים - אבל בנהיגה ספורטיבית ממילא לא ממש מגיעים להילוך העליון ואני אישית הייתי מעדיף רכב עם הילוך עליון לשיוט נטו אפילו במחיר של פגיעה במהירות הסופית (שזה בעצם הדבר העיקרי שמשיגים עם הילוך עליון קצר, אפשרות להגיע עד שיא ההספק בו וכך למצות את מקסימום הפוטנציאל לסגירה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
עם גיר כל כך קצר, איך בעצם אתה שולט על כל הכוח שעובר לגלגלים האחוריים?
לי אין בעיה, אני עם גיר 5 הילוכים, ובאמת, כבר שמעתי על חבר'ה שהיו עם גיר 6 ואחרי ששתלו את המגדש עברו לגיר 5 כדי ליצור יחסי העברה יותר יעילים.

מוטי

פורסם

ב"חיים" המכונית נראית טוב בהרבה ממה שהיא נראית בתמונות

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

גם ב"חיים" היא לא כל כך מרשימה...

עידו.

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...