Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מגזין הגה עשו מבחן ראשונים.

תחפשו באתר שלהם.

EVO עשו את המבחן לפני שנתיים וחצי, בפברואר 2004 (גיליון 064), מול ראלי Mk1. התוצאות דומות כדי זהות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש סיבה מיוחדת שמכוניות האצ'בק היום אמורות להראות כמו מיניוואן שהולך להתהפך קדימה בבלימה?

מה קרה לימים שהן היו גם יפות?

מוטי

פשוט הוצאת לי את המילים מהפה......

ה-C2 זה מעין העתק שכזה ל-TS של טויוטה, אני לא מבין את המגמה העיצובית הזאת,במקום שרכב שמתיימר להיות ספורטיבי יהיה עם צללית נמוכה ומראה "מסוקס", כל ה"הוט האצ'ים" העכשוויות נראות מיניוואן......

מאכזב לשמוע שמכוניות מהסוג שאנחנו אוהבים (חדות,מתקשרות וכו') פשוט לא קיימות יותר, למעט בסקאלה הגבוהה של המחירים......

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חכו חכו. גם דלתות הזזה נכנסות לאופנה ברכבים קטנים.

בסוף אנשים יקנו הוט האצ' וימצאו את עצמם נוהגים בברלינגו גמדית...

פורסם
פשוט הוצאת לי את המילים מהפה......

ה-C2 זה מעין העתק שכזה ל-TS של טויוטה, אני לא מבין את המגמה העיצובית הזאת,במקום שרכב שמתיימר להיות ספורטיבי יהיה עם צללית נמוכה ומראה "מסוקס", כל ה"הוט האצ'ים" העכשוויות נראות מיניוואן...

אתה באמת לא מבין? אלו גרסאות חמות (פחות או יותר) של סופרמיני. ובסופרמיני (ולא רק) המגמה היא ללכת לגובה, כדי לספק יותר מרחב לנוסעים. כשההאץ' בעל עיצוב מסויים, ההוט-האץ' שמבוסס עליו יראה אותו דבר.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

דווקא בדור הנוכחי, שעדיין לא הגיע לארץ המגמה הזאת מותנה, הגרנדה פונטו, הקליאו החדשה וה-207, צמחו בכל הממדים למעט בגובה, ככה שמקבלים מכונית עם פרופורציות יותר "בריאות".

אגה, ה-1007 עם דלתות ההזזה המופרסמות מתבררת ככישלון גדול, כנראה שאנשים עדיין לא ממש רצים לקנות מכונת כביסה עם דלת שנפתחת הצידה.

פורסם
אתה באמת לא מבין? אלו גרסאות חמות (פחות או יותר) של סופרמיני. ובסופרמיני (ולא רק) המגמה היא ללכת לגובה, כדי לספק יותר מרחב לנוסעים. כשההאץ' בעל עיצוב מסויים, ההוט-האץ' שמבוסס עליו יראה אותו דבר.

טל

טל, ברור לך שעידן ואנוכי מבינים את כל העניין של מה מבוסס על מה, רק שלדעתי כל המגמה הזו מטופשת והמכוניות האלו באמת מכוערות כמו תחת עם צלוליטיס.

יש מספיק שיטות אחרות "לארוז" אוטו עם מרווח ראש כדי שלא יראה כמו המיניוואן של השכנה.

ורק כדי שתבין עד כמה מרווח ראש באמת חשוב -

יש כלל אצלנו בחבר'ה שלא הולכים לקנות אוטו בלי קסדה, ככה אתה יודע אם יש לך מספיק מרווח ראש כדי לקחת את האוטו למסלול.

אני לא צוחק.

מוטי

פורסם
יש כלל אצלנו בחבר'ה שלא הולכים לקנות אוטו בלי קסדה, ככה אתה יודע אם יש לך מספיק מרווח ראש כדי לקחת את האוטו למסלול.

אתם לא "חבר'ה" של קבריולט ?

אצלינו בחברה הולכים עם מנה סביח.

LWD OWNZ ® M&M

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
טל, ברור לך שעידן ואנוכי מבינים את כל העניין של מה מבוסס על מה, רק שלדעתי כל המגמה הזו מטופשת והמכוניות האלו באמת מכוערות כמו תחת עם צלוליטיס.

מוטי, אתה דיברת על האצ'בק בכלל, ואני די מסכים, אם כי לי זה מפריע יותר במשפחתיות-האצ'בק. בזמנו התייחסתי לזה עוד לגבי ה-307, שלדעתי ביישה מבחינה עיצובית את ה-306 אותה החליפה, וגם הסיוויק (הקודמת) הפכה להיות דמויית מיניוואן בגרסאת 3 ו-5 דלתות. אבל עידן דיבר ספציפית על הוט-האצ' ועל מכוניות שמתיימרות להיות ספורטיביות...

דווקא בדור הנוכחי, שעדיין לא הגיע לארץ המגמה הזאת מותנה, הגרנדה פונטו, הקליאו החדשה וה-207, צמחו בכל הממדים למעט בגובה, ככה שמקבלים מכונית עם פרופורציות יותר "בריאות".
גם מה שקורה בדור האחרון לא לטעמי. הפרופורציות לא הפכו יותר בריאות: המכוניות מקבלות חרטומים מוארכים עם סרח עודף קדמי מוגזם, כנראה משיקולי בטיחות ועמידה במבחני ריסוק. תסתכל על פיז'ו 207 לעומת 205 ותבין למה אני מתכוון (וזה עוד בלי לדבר על הזוועה שחוללו פיז'ו עם העיצוב של הגריל והפנסים).

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אותי מעצבן שכמעט כל מכונית חדשה שיוצאת יותר גדולה מזו שהחליפה, קיבינימאט!

על פי קארפוליו, בהשוואה בין שלושת דורות ה-200 שכולם עם מנועי 1.6L מופיעים הנתונים הבאים:

פיז'ו 205 - 3.70 מ' ו-850 ק"ג

פיז'ו 206 - 3.83 מ' ו-1025 ק"ג

פיז'ו 207 - 4.03 מ' ו-1231 ק"ג מדהימים!!

בקצב שמכוניות פיז'ו משמינות הן ייצטרכו להוסיף בדור ה-9 (יעני 209, 409..) מכונית 009 בשביל שתהיה להם בכלל איזו סופר מיני או איזו מכונית שה"שם" שלה כולל שברים עשרוניים :-P!

מוטי

פורסם

אין מה לעשות, מכוניות כמו ה-205 לא יחזרו כבר.

אני לא יודע מה עדיף, בטיחות פאסיבית ששווה ל-0 עם הנאה מנהיגה אבסולוטית או משהו באמצע.

אני זוכר ב-AX שהיתה לי, שבמקרה של רוחות צד חזקות המסגרת של החלון היתה נוטה להפתח והיה נוצר רווח בינה לבין הגוף של הרכב, לא רוצה לדעת מה קורה באוטו כזה במקרה של תאונה.

הבעיה של הדור הנוחכי של המכוניות, שכולם סוגדים ל-NCAP, מכונית "סופר מיני" עם משקל של מעל 1200 ק"ג כמו במקרה של הקליאו וה-207 זה בהחלט אבסורדי, אגב הבעיה מופיע גם בדור הנוכחי של האלפות, ה-159 עם 1600 ק"ג, כבדה יותר מ-A6 וב.מ.וו סדרה 5.

מבחינת עיצוב יש כאלו שנראות בהרבה יותר טוב מהגרסה המוחלפת כמו במקרה של הגרנדה פונטו והקורסה, קצת יותר טוב במקרה של הקליאו ויש את פיזו' שהחליטו לשים שואב חתולים עצום ממדים על כל המכוניות שלהם ולשכנע את הציבור שזה השוס עכשיו.

אני לא השתכנעתי.

פורסם

טל, ברור שאני מבין את זה שההוט האץ' מבוססת על דגם קיים, והכוונה שלי היתה כמו אצל מוטי, באופן כללי למה העיצוב נהייה "מיניוואני" משהו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מ YNET :"למעט ההילוך הראשון, יחסי העברה קצרים באופן קיצוני (ב-120 קמ"ש המנוע נע מעל 4,200 סל"ד"

מה ?? איזה עונש !

עם כל הכבוד לאהבת נהיגה, אפילו אם היא היתה משהו מדהים, מי יכול להרשות לעצמו עונש כזה? אוטו צריך גם לקחת אותך ממקום למקום באופן סביר. לא ברעש מעצבן במהירות שכל משפחתומטית מצויה בו ב2800 סל"ד פחות או יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...