Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Dodge : Intrepid מומלץ או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הוריי ועוד חבר נוסעים בעוד כחודש לארצות הברית.

כעת הגיע הזמן לשכור רכב שאיתו יעברו חלק גדול מהמסע(לא יודע בדיוק כמה ולאיפה),רוב חברות ההשכרה הציעו להם את הרכב הנ'ל:

Dodge : Intrepid

נראה לי שזה הדגם הזה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/04-Intrepid-SE-Power-Options-One-Owner-L-K-NEW-N-R_W0QQitemZ4640107097QQcategoryZ6202QQrdZ1QQcmdZViewItem

יש למישהו איזשהו מידע כלשהו על הרכב הנ''ל?

חשוב שיהיה מרווח לשלושה אנשים בוגרים+מזוודות.

חשוב שיהיה נוח ורך ומפנק עד כמה שאפשר.

לא חשוב התנהגות דינאמית,ספורטיבית ושאר ירקות.

תודה מראש,

לירון

פורסם

לא יודע בקשר לרכב הספציפי אבל תבדוק טוב טוב כל רכב שאתה לוקח, אם תגלה איזשהו כשל טכני יש סיכוי גבוה שיפצו אותך באופן נאה (שידרוג רציני).

אבא שלי גילה שאחד מחלונות החשמל לא עובד טוב, שידרגו לו את האוטו ל-Saturn VUE. בחברה אחרת הוא גם גילה תקלה וקיבל שידרוג לטרייל בלייזר.

פורסם

האינטרפיד רכב מיושן, מאחר והוצג ב-98. למעשה הוא כבר לא מיוצר, אולי רק לציי רכב והשכרה.

אני מצטרף להמלצה של קודמי על האימפלה (החדשה) והלה-קרוס. האימפלה עם תא מטען קצת גדול יותר, הלה-קרוס שקטה יותר. שני הדגמים האלה חדשים (הוצגו ב-2005/6).

אורי

פורסם

ביטלנו את ההזמנה.

הוספנו בסביבות ה130 דולר ולקחנו קאדילק\M300.

הנסיעה ארוכה ולאבי יש בעיות גב,שווה להוסיף ולקחת רכב רציני יותר...

פורסם
.

הוספנו בסביבות ה130 דולר ולקחנו קאדילק\M300.

.

130k $ !!! תוספת !!

נראה לי שיש לך טעות בהקלדה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תוכן חדש...