Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

B4 2.0R חדשה, יש סיבה למה לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סופרב זאת פאשלה של VW, כמו האחות המפגרת פייטון.

לא ברור למה יוצרה, קניבליזציה של דגמים מקבילים וכו'...

לא יהיה לה המשך, ככל הנראה.

זאת אולי תחושה שלי, אבל המבצעים האחרונים על הסופרב הם לפי דעתי כי נתקעו איתה בעולם.

אני יודע שזה נשמע פלצני, כאילו אני יודע הכל, אבל זאת התחושה שלי.

שני רכבים (פייטון וסופרב) שלא היו צריכים לצאת, ועד היום לא פוטרו מספיק אנשים ב-VAG שהיו אחראים על הפאשלות האלה.

אוקטביה? מאוד טובה. אני מודה, אבל זה בעצם גולף, ז"א קטנה יותר מהפאסאט.

מדובר על מפשחתיות+.

תודה על ההמלצות, שוב.

בארהב יש דילרים תקועים עם המון במלאיץ.

המכונית היא כשלון גמור.

יש עליה הנחות של מעל ל-10000 דולר.

חזרתי מלוס אנג'לס לא מזמן ואף אחד לא קונה למרות ההנחות.

לא יודע לגבי הסופרב אך אני מרגיש בדיוק כמוך.

Down shift to drift

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
אני לא מוצא שום אופציה שיותר טובה מ-B4, במיוחד לאחר השדרוג האחרון של המנוע (165)..
חאפר מדרגות :grin: , יש אופציה להסב את הסובארו לגז?

אם כן, היא יכולה להיות אלטרנטיבה מצוינת לאוקטביה שהמלצתי בפניו - שלטעמי, במצע הקיים - הרכב שייתן לכם את התמורה הכי גדולה לכסף.. (חוץ מבימרים עם שבלולים וחלזונות..)

אל תצפו לגדולות מבחינת מנוע של ה-B4, אלה סייחים עצלים שלא הריצו אותם מספיק בשדה (בעיקר בגלל הגיר הפרמטיבי..), מהבחינה הזו - האוקטביה 1.9 עם DSG אוכלת אותה בלי מלח .. (לא חושב שה-2.0 מצדיקה את התוספת במחיר, הגיר הזה כבר יידע להוציא מה-1.9 את המיטב שבו, אני בטוח בכך במאת האחוזים)

נסיעת מבחן תכריע - רק אבא שלך ידע מה יותר טוב ונוח בשבילו..

מעבר לזה אני לא חושב שיש אופציות יותר טובות (חוץ מבימר משומשת עם עלויות אחזקה גבוהות משמעותית), או שאולי לחכות למונדאו חדשה שאמורה לצוץ בקרוב..

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...