Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין אותי מה יקרה בזמן כשל במערכת הזאת, תגיע לבית ותראה כלב מפוחלץ שכל השיערות שלו עומדות?

נשמע לי רע מידי

יש לי שכן עם כלב מאולף למישעי (וכשאני אומר "למישעי" אני יודע למה אני מיתכוון), הוא התקין מערכת כזו בבית כדי שהכלב לא יתקרב לספות בבית.

הקולר יודע לזהות מתי הוא "מגזים"... ניתעלם מהבעיה הבסיסית שהכלב נימצא בבית שלו, המקום הכי בטוח בשבילו ובו הוא חוטף זרם. אבל זו שיטה טובה לישלוט בו כאשר אתה לא נימצא בבית...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רוב הכלבים דווקא יבינו את המסר.

.

נכון, איך לא חשבתי על זה !?

אם כלב היה כזה אינטליגנט, הוא כבר היה מבין את המסר בבניית הגדר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לי מערכת כזאת שהשתמשו בה על 2 כלבים גדולים, עובד מצויין - תוחמים עם חוט חשמל בודד את האיזור שלא רוצים שהכלבים ייצאו ממנו, ברגע שהם מנסים לעבור הם חוטפים זרם חשמלי קטן אמנם אבל מספיק בכדי להפחיד אותם (לא גורם להם שום נזק!), לאחר שבועיים של שימוש, הורדה המערכת מצווארם אחר כבוד ומאז, כבר שנה שלמה, הכלבים לא מנסים אפילו לצאת מהגדר.

לעומת זאת, שמנו את הקולר על כלבה צעירה ומטומטמת, שברגע שחטפה את הזרם, רצה יותר מהר...ולא רצתה לעבור בחזרה פנימה...תופעה הזויה ומצחיקה כאחד.

בריאות לכולם!

פורסם

למה הזוי? תחשוב בהיגיון אם יש לך טראומה ממקום מסויים אתה הרי לא תחזור לשם, הטראומה שלה זה החשמל שהיא קיבלה, היא לא קישרה את זה לעובדה שהיא עברה את הגדר אלא פשוט ניסתה לברוח מהדבר הזה שבעצם נמצא על קו הגדר.

גילי מה שאני התכוונתי זה שהמערכת היא אלחוטית, ואם יהיה בה פגם בגלל סיבה כזאת או אחרת, הכלב יכול להתחשמל ללא הפסקה בזמן שאתה לא בבית. על מערכות בתצורה הזאת אני אישית לא סומך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
יש לי מערכת כזאת ... עובד מצויין - תוחמים עם חוט חשמל בודד את האיזור שלא רוצים ש..ייצאו ממנו, ברגע שמנסים לעבור ...חוטפים זרם חשמלי קטן אמנם אבל מספיק בכדי להפחיד..(לא גורם...שום נזק!).
טוב אםזה עובד אני לא יתווכח עם עובדות.

עכשיו השאלה אם זה מתאים גם לבני אדם , לא בכיוון של ילדים אלא יותר נכון למי שמביא אותם (ואיך אפשר ליתחום את המיטבח בלי שיראו את החוט)

פורסם
למה הזוי? תחשוב בהיגיון אם יש לך טראומה ממקום מסויים אתה הרי לא תחזור לשם, הטראומה שלה זה החשמל שהיא קיבלה, היא לא קישרה את זה לעובדה שהיא עברה את הגדר אלא פשוט ניסתה לברוח מהדבר הזה שבעצם נמצא על קו הגדר.

גילי מה שאני התכוונתי זה שהמערכת היא אלחוטית, ואם יהיה בה פגם בגלל סיבה כזאת או אחרת, הכלב יכול להתחשמל ללא הפסקה בזמן שאתה לא בבית. על מערכות בתצורה הזאת אני אישית לא סומך.

למערכת יש "שכל", היא יודעת מתי היא "מגזימה" והיא לא מתוכננת לתת מכות חשמל עד שבעל החיים מאבד את האשתונות...

אם אתה לא סומך על מערכות אלקט' אנא, אל תינהג במכוניות צרפתיות, במיוחד כאילו שיש להן הגה חשמלי, או כאילו עם תיבת הילוכים אוטו'...

כשל יכול ליקרות בכל מקום, ע"ע מעבורות חלל...

אומי הגלגל שלך לא יכולים "לינשור" סתם ככה? מה הסבירות שזה יקרה כשאתה נימצא בסיבוב עם התחת של האוטו "מקשקש" לו בהנאה? פעם חשבת על זה? ועכשיו כשהעלתי את ה"רעיון" הזה, אתה תפסיק לעשות את זה מהפחד שזה יקרה? אני חושב שלא זו תהיה הסיבה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
טוב אםזה עובד אני לא יתווכח עם עובדות.

עכשיו השאלה אם זה מתאים גם לבני אדם , לא בכיוון של ילדים אלא יותר נכון למי שמביא אותם (ואיך אפשר ליתחום את המיטבח בלי שיראו את החוט)

למה אתה רוצה לסגור את יאשה במטבח ? :shock:

פורסם

המערכת לא יכולה להשתגע מהסיבה הפשוטה שהיא עובדת אך ורק במרחק מסויים מהחוט התוחם שמחובר לחשמל - מה שגורם לשדה מגנטי שמפעיל את הקולר. המרחק הנ"ל הוא כ 30 ס"מ בערך מהחוט.

גם כשהקולר מופעל, הוא עובד בפולסים ולא בזרם קבוע.

אני מכיר את הבעיה במטבח, גם לי יש אותה, אבל אני רוצה לציין שלדעתי גם זרם גדול יותר וקבוע לא ירחיקו אותי מהמטבח...אז אין טעם לנסות.

בריאות לכולם!

פורסם

אני לא רואה קשר בין המכוניות לכלב (וגם אין לי גג חשמלי אלא ידני, רק בקליאו נדפקו עם הגג הזה חשמלי)

לעשות תאונה יכול להיות גם מכתם שמן אין קשר לכשל מערכתי באוטו ולפחד שלי, העניין הוא שכשל במערכת הזאת של הקולר תביא להתעללות הכלב וזה מה שמפריע לי, העובדה שהכלב יעבור התעללות במקרה של כשל במערכת

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קצת נסחפתם עם הקולר האלקטרוני...

הכלב המדובר הוא פינצ'ר. הוא מאולף ומחונך אבל לפעמים יש לו דודא לצאת החוצה ויתהפך העולם. מסביב לחצר יש גדר בגובה 1.2 מ' בערך עם חורים קטנים (בקוטר ס"מ). הכלב מצליח לעבור אותה רק אם הוא נעמד במרחק חצי מטר מזנק ומטפס את 30 הס"מ האחרונים וגם זה אחרי שהוא מתלבט במשך 10 דק'. בקיצור כל המע' שפריץ הזו היא כדי שלא יתקרב לגדר יותר מדי ובגלל שיש לי מתזי גינה ברז חשמלי ושנאי מתאים אז בא לי הרעיון.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
...העניין הוא שכשל במערכת הזאת של הקולר תביא להתעללות הכלב וזה מה שמפריע לי, העובדה שהכלב יעבור התעללות במקרה של כשל במערכת

אל תגזים, הכלב לא יעבור שום התעללות אלא אם כן תדרוס אותו בטעות בגלל כשל במערכת ההיגוי או הבלמים ברכב שלך.

בריאות לכולם!

פורסם
קנה רוטווילר וקשור אותו ליד הגדר.
הגזמנו עם הרוטווילר, דחליל של חתול יספיק

פורסם

האמת היא שהוא דיי מפחד מחתולים :oops:

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אז שלא יהיה לו טראומות שים דחליל של נחליאלי

• תוכן חדש...