Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה צריך לבדוק כשקונים מנוע מאדם פרטי ולא מיבואן או פירוקייה?

האם צריך איזשהי ניירת או שפשוט קונים, משתילים ברכב אחר (זהה בדגם) והולכים למשרד הרישוי לעדכן?

תסבירו לי בבקשה על התהליך

פורסם

כל החלפת מנוע בין אם זה יבוא, פירוקיה או אדם פרטי כשאלתך, מחויב ברישיונות המנוע התואם למספר המנוע שקנית, כמובן לוודא שהמנוע לא גנוב לפי מספרו, ולפני שאתה רוכש אותו ברר במשרד הרישוי.

עם המנוע מאושר לפיהם, ואתה קונה אתה מרכיב ברכב המתאים, כמובן שגם צריך אישור לכך ממשרד הרישוי, נוסע למכון רישוי שהם מאמתים את המספר הרישוי על הדף, עם המנוע החדש שנמצא ברכבך, וזה מתעדכן ברישיון הרכב.

רק המלצה אישית שלי לא הייתי קונה מנוע מאדם פרטי גם אם הוא חוקי והכל, לך תדע מהי הקומפריסה, ואיזה חיים עברו עליו, ולמה הוא מוכר, ואני גם בטוח שאין אחריות.

בקיצור שלם יותר אצל יבואן או פירוקיה קבל נירות מסודרים וכתב רישוי ואחריות.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אז מה שאני צריך לעשות זה להיתקשר למשרד הרישוי, להקריא להם את מס' המנוע והם אומורים לדעת שהמנוע לא גנוב?

מה בדבר איזשהי הצהרה של בעל הרכב שבו נמצא המנוע. האם לא צריך חתימה או משהו של האדם שעל שמו רשום הרכב שבו נמצא המנוע?

מבחינת התאמה אני לא דואג. זה מנוע זהה מדגם רכב זהה.

פורסם

להתקשר למשרד הרישוי ? :screwy::roflmao: :roflmao: :roflmao:

בתור התחלה - בקש מהמוכר לראות את רשיונות הרכב ממנו הורד המנוע. מספר המנוע חייב להופיע ברשיון. אחד לאחד.

אם אין התאמה או אין רשיונות או שהרכב לא על שם הבעלים (או לפחות יפוי כח מסודר וברור ומסמכים המעידים על כך שהרכב עבר לרשות בעל המנוע) - ברח !

אם הכל מתאים - והמנוע נראה לך מתאים לצרכיך , יש להצטייד בשטר מכר למנוע (ניתן להשיג בכל סניף משרד הרישוי , אין צורך לעמוד בתור) , ובשטר יש למלא את מספר המנוע ואת פרטי הרכב ממנו הורד המנוע.

עכשיו ניגשים למשרד הרישוי (כמובן לאחר ביצוע ההשתלה ורישום המנוע בעמדה 1). הקונה (אתה, גש עם תעודת זהות) והמוכר (בעל הרכב ממנו הורד המנוע , או לחילופין יפוי כח ותעודת זהות של בעל הרכב. ללא אלה לא תוכל להעביר בעלות.

תצטרך גם אישור מוסך על ביצוע ההרכבה.

את הפרוצדורה האמורה ניתן לעשות גם במכון רישוי המורשה לעשות כן.

פורסם

נכון, צריך את רישיון הרכב ממנו הורד המנוע.

אבל שוב, רד מהרעיון, גם אם הכל חוקי.

איזו אחריות אתה מקבל, מאיפה אתה יודע כמה קומפרסיה יש בו, כמה קילומטרא'ז עבר?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...