Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה בריא למנוע ?

אם לא אז במה ?

בתודה מראש .

נ.ב - נא להתייחס לשני הנושאים הנ"ל בבקשה.

ובמה זה מוסיף לרכב ?

אני מדבר על רכב עם כיום 148 כ"ס

עם אני מבצע את שני הדברים ברכב הנ"ל כמה זה יוסיף לו להכל...

פונטו HGT 1.8

148 כ"ס , סגירה שנעשתה היתה 210 קמ"ש.

כמה זה יוסיף לי..... ?

פורסם

לפורטינג שנעשה במקצועיות אין השפעה שלילית על אורך חיי המנוע מלבד תוספת הכח והשפעת על המכלולים האחרים.

להתקנה של קמפשט חם יש השפעה ישירה על אורך חיים המנוע היות ואופי המנוע משתנה כלומר שיא ההספק יהיה בסל"ד גבוה יותר כמו כן הספק גדול יותר.

וזה אומר ביקורים תכופים יותר בתחומי הסל"ד הגבוהים ושחיקה מוגברת בחלקי המנוע הפנימיים.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

שווה או לא שווה לבצע את השינוי בפיאט HGT ?

אני שוקל לבצע את השתיים בזמן הקרוב, עד כמה זה יוסיף לי ? מבחינת הביצועים

והספק

כרגע אני עומד על 148 כ"ס סגירה של 210 קמ"ש

פתיחה עומדת על איזור ה 7 שניות ... כמה אני יוכל להוסיף ?

פורסם
שווה או לא שווה לבצע את השינוי בפיאט HGT ?

אני שוקל לבצע את השתיים בזמן הקרוב, עד כמה זה יוסיף לי ? מבחינת הביצועים

והספק

כרגע אני עומד על 148 כ"ס סגירה של 210 קמ"ש

פתיחה עומדת על איזור ה 7 שניות ... כמה אני יוכל להוסיף ?

1. אתה לא יודע כמה כ"ס באמת יש לך

2. כנ"ל לגבי ה"פתיחה"

3. אף אחד לא יכול להגיד לך מה תהיה תוספת ההספק כתוצאה מפורטינג וקמשפט חם

איזה פורטינג ?, איזה קמשפטים ?(אגב לא קמשפט בודד, אלא 2) מה השינויים למערכת ניהול מנוע ? ועוד.

פורסם

1. כ"ס ע"י בדיקה במחשב

2. פתיחה כמובן זאת השערה ביחס לפתיחות שנערכו עם רכבים אשר עושים 7 שנ' ע"פ הנתונים (כגון BMW 330 , מרצדס SLK 320 וכו') ולקיחתן או עמידה עם הרכבים הנ"ל.

3. מה זאת אומרת איזה פורטינג ואיזה קמשאפט ?

פורטינג הבנתי שזה ביצוע של החלקה לחלקי המנוע , הקמשאפט יש רק סוג אחד לכל סוג רכב.. (ככה הבנתי) אז תקן אותי אם אני טועה (מה שנראלה שאני עושה ע"פ דבריך)

פשוט אני לא מבין גדול בעניין אבל הבנתי שזה הדבר היותר בריא לבצע למנוע ע"מ לשפר אותו ולקבל תמורה גבוהה בלי נזק למנוע (לעומת צי'פ לדוג').

בכל אופן אודה לך אם תתן לי תשובה לגבי קמשאפט אשר מתאים לרכב כמו שלי (פונטו HGT 2002) אם אתה יודע היכן להשיג את הקמשאפט אודה לך אם תתן לי את הפרטים על המקום הנ"ל .

ומה זאת אומרת שינויים למערכת מנוע ? למה צריך את זה ?

וחשבתי אולי גם אם אפשר לבצע הערכה לגבי השינויים , אני לא מדבר כאן על שינויים מדוייקים, אפשר לדבר באחוזים וכו'. פשוט שייתן לי הערכה לגבי מה ת'כלס יצא לי מכל הסיפור וה"נזק" הכספי.

בתודה מראש.

פורסם
1. כ"ס ע"י בדיקה במחשב

2. פתיחה כמובן זאת השערה ביחס לפתיחות שנערכו עם רכבים אשר עושים 7 שנ' ע"פ הנתונים (כגון BMW 330 , מרצדס SLK 320 וכו') ולקיחתן או עמידה עם הרכבים הנ"ל.

3. מה זאת אומרת איזה פורטינג ואיזה קמשאפט ?

פורטינג הבנתי שזה ביצוע של החלקה לחלקי המנוע , הקמשאפט יש רק סוג אחד לכל סוג רכב.. (ככה הבנתי) אז תקן אותי אם אני טועה (מה שנראלה שאני עושה ע"פ דבריך)

פשוט אני לא מבין גדול בעניין אבל הבנתי שזה הדבר היותר בריא לבצע למנוע ע"מ לשפר אותו ולקבל תמורה גבוהה בלי נזק למנוע (לעומת צי'פ לדוג').

בכל אופן אודה לך אם תתן לי תשובה לגבי קמשאפט אשר מתאים לרכב כמו שלי (פונטו HGT 2002) אם אתה יודע היכן להשיג את הקמשאפט אודה לך אם תתן לי את הפרטים על המקום הנ"ל .

ומה זאת אומרת שינויים למערכת מנוע ? למה צריך את זה ?

וחשבתי אולי גם אם אפשר לבצע הערכה לגבי השינויים , אני לא מדבר כאן על שינויים מדוייקים, אפשר לדבר באחוזים וכו'. פשוט שייתן לי הערכה לגבי מה ת'כלס יצא לי מכל הסיפור וה"נזק" הכספי.

בתודה מראש.

נתחיל מזה שנשמח לשמוע על השינויים ב-HGT שלך

1. אל תסתמך על תוצאות הבדיקה הן לא מדויקות - גם לאנטיס 1.6 יוצאת מיאטה לפחות עפ"י המספרים.

2. BMW 330 , מרצדס SLK 320 , אתה בטוח ? לא נראה לי.

3. פורטינג זה החלקה והגדלה של המעברים בראש מנוע,לרוב אין תקן למידות קבועות.

4. אני חוזר ואומר אצלך במנוע קיימים 2 קמשפטים

מכל הסיפור הזה תצא בחור גדול בכיס, ל-kent יש קמפשאטים לרכב שלך 282 מעלות ו-308

לגבי הספקים חפש באינטרנט נתונים, בכל מקרה לדעתי התמורה להשקעה מאד קטנה.

פורסם

1. כן יודע לי, אבל זה מה יש כרגע :)

2. בדוק ב 100% , גם ערכתי פתיחות עם VR6 ולקחתי עד 100 , מ 100 היא כבר נתנה הרביצה לי רייס בפנים.

3. תודה על ההסבר :)

4. אם אני זקוק ל- 2 קמשאפטים כמה הערכת המחיר היא לשניהם ? :0...

בכל אופן תודה מראש על כל ההסברים, אני יחפש באינטרנט לגבי העניין.

• תוכן חדש...