Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הייתי רוצה לקבל חוות דעת שלכם על אוטו

פיג'ו 205

1.6GTI

לגבי דגמים כדאיים עלויות תקלות איכות וכו'

מה גם הייתי רוצה לשמוע על אפשרויות אחרות ומכוניות דומות.

תודה מראש

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם

לא רציתי להזכיר שאני נהג צעיר כי זה לא פקטור במקרה שלי

אני מאד שקול ויודע איפה הגבולות.

גבולות תקציב - מקסימום בסביבות 25 אלף.

חשבתי על קליאו אבל זה לא בתקציב...

אני מתחיל לימודים באוניברסיטה בקרוב

במסגרת עתודה אקדמית

דרישות ? אוטו מהיר מהנה וזול בעיקר

תודה מראש

פורסם
גבולות תקציב - מקסימום בסביבות 25 אלף.

אני מתחיל לימודים באוניברסיטה בקרוב

דרישות ? אוטו מהיר מהנה וזול בעיקר

בעייתי... מגבלות תקציב?

לדעתי, קנה אוטו "מתנהג" (ע"ע 106/205/306 1.4), אחד כזה שלא

עבר חיים קשים וגם סטודנט "תפרן" יוכל להחזיק.

במגבלות תקציב כאלו, יהיה בעייתי למצוא "אוטו מהיר מהנה וזול בעיקר"

שלא עבר חיים קשים ושלא תצטרך להוסיף למחיר הקניה עוד 10K על מנת

להחזירו למצב טוב.

AX ספורט,106/205 ספורטיביות, כולן "יתפרו" אותך, לדעתי.

205 1.4 שמורה היא רכב מהנה מאוד, חסכוני וחלקי החילוף שלו נפוצים.

דניאל

נ.ב.

לכל אלו שישאלו "מדוע רק צרפתיות", אקדים לענות כי בטווח המחירים

והשנתונים הללו הן בעלות השילדה הטובה והמהנה ביותר. נקודה.

הוא ביקש "רכב מהנה".

MCS 2008

פורסם

אני רוצה לחזק את קודמי...

205 1.4... רכב מאוד מהנה ...

בקלות ניתן למצוא כאלה!

אני הייתי ממליץ לחפש סביב השנים 96... תוכל בכיף למצוא בפחות מ 20K...

ואת שאר הכסף תשמור ליישור קו... במיוחד החלפת בולמים אם לא החליפו בולמים ברכב!

פורסם

מה בדין 1.6GTI

לא לעניין ?

חשבתי גם על הונדה סיויק הטצ'בק

אוטו טוב ?

פורסם
מה בדין 1.6GTI

לא לעניין ?

אם היה לך את התקציב, זה לעניין.

אבל ברגע שאתה קונה כזה אוטו, אתה חייב לשמור לעצמך עוד כסף בצד בשביל ליישר קו. ליישר קו זה אומר שאתה חייב עוד כסף בשביל להביא את האוטו למצב אופטימלי, כי הרי שכשתקנה את האוטו יהיו לו כמה בעיות בטוח, ולכן תצטרך להשקיע בו קצת.

מה גם שזהו אוטו ישן וספורטיבי, אז מן הסתם התעללו בו לא קצת בעבר ולכן אתה תצטרך גם להכין כסף בצד מראש לכל מיני טיפולים שיהיו בעתיד במוסך בגלל בלאי גבוה.

Back to the original - NC again.

פורסם
מה בדין 1.6GTI

לא לעניין ?

אבל ברגע שאתה קונה כזה אוטו, אתה חייב לשמור לעצמך עוד כסף בצד בשביל ליישר קו. ליישר קו זה אומר שאתה חייב עוד כסף בשביל להביא את האוטו למצב אופטימלי, כי הרי שכשתקנה את האוטו יהיו לו כמה בעיות בטוח, ולכן תצטרך להשקיע בו קצת.

מה גם שזהו אוטו ישן וספורטיבי, אז מן הסתם התעללו בו לא קצת בעבר ולכן אתה תצטרך גם להכין כסף בצד מראש לכל מיני טיפולים שיהיו בעתיד במוסך בגלל בלאי גבוה.

פששששש

מאיזה עיתון אתה מצטט??

אתה מדבר מנסיון נכון??

:-)

פורסם
מה בדין 1.6GTI

לא לעניין ?

פששששש

מאיזה עיתון אתה מצטט??

אתה מדבר מנסיון נכון??

כן, אני מדבר מנסיון... הרי לי יש צרפתייה ספורטיבית, אז אני יודע על כל הבלאי שלה וכמה כסף עולה לתקן. אם אין לך כסף לתיקונים חבל על האוטו כי הוא רק ייהרס יותר. יש לי בשכונה שני 205 GTI, ככה שאני גם יודע איך האוטו הזה ומה הם אומרים עליו, וגם לו יש הרבה בעיות והוא רואה הרבה מוסך.

פורסם
מה בדין 1.6GTI

לא לעניין ?

פששששש

מאיזה עיתון אתה מצטט??

אתה מדבר מנסיון נכון??

כן, אני מדבר מנסיון... הרי לי יש צרפתייה ספורטיבית, אז אני יודע על כל הבלאי שלה וכמה כסף עולה לתקן. אם אין לך כסף לתיקונים חבל על האוטו כי הוא רק ייהרס יותר. יש לי בשכונה שני 205 GTI, ככה שאני גם יודע איך האוטו הזה ומה הם אומרים עליו, וגם לו יש הרבה בעיות והוא רואה הרבה מוסך.

שני דברים, כמו שאמרתי לך...

1) הצרפתייה הספורטיבית שלך לא מתקרבת בחוסר אמינותה לזה של ה205GTI שהבחור יוכל למצוא... :D

2) לפותח הת'רד, אל תקנה רכב ספורטיבי ישן בתור סטודנט שחי בצמצום אלא אם יש לך כסף עודף, ולא נראה לי שזה המצב.

חבל על העצבים שלך, על חשבון הבנק שלך ועל הרכב...

שיהיה בהצלחה, אריאל.

:-)

פורסם
מה בדין 1.6GTI

לא לעניין ?

פששששש

מאיזה עיתון אתה מצטט??

אתה מדבר מנסיון נכון??

שני דברים, כמו שאמרתי לך...

1) הצרפתייה הספורטיבית שלך לא מתקרבת בחוסר אמינותה לזה של ה205GTI שהבחור יוכל למצוא... :D

2) לפותח הת'רד, אל תקנה רכב ספורטיבי ישן בתור סטודנט שחי בצמצום אלא אם יש לך כסף עודף, ולא נראה לי שזה המצב.

חבל על העצבים שלך, על חשבון הבנק שלך ועל הרכב...

שיהיה בהצלחה, אריאל.

1) נכון.... אבל כמו שאמרתי, לחבר שלי יש 205 GTI ולכן אני יודע על האמינות שלה ועל עד כמה הוא בוכה על זה שהיא טוחנת אותו. השאר זה כבר לה"פ.

פורסם

מה לגבי רנו קליאו?

(חבר שלי קנה אחת והוא די מרוצה..)

מרוצה יחסית לסכום כסף שהאוטו עולה.. והטיפולים

אל תצפה ליותר מדי מכזה אוטו..

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

• תוכן חדש...