Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי תאונה והמכסה מנוע וכנראה הרדיאטור ניזוקו.

דיברתי עם הביטוח והם נתנו לי מוסך הסדר פה בעיר שלי, ששם אני אוכל לתקן את האוטו ולשלם השתתפות עצמית מופחתת.

השאלה שלי היא אם ואני מחליט לתת את האוטו למוסך מורשה שאני בוחר, האם הביטוח מכסה את העלויות והדבר היחיד שמתבטל זאת רק ההנחה בהשתתפות העצמית?

ועוד דבר, דיברתי עם האיש במוסך והוא הסביר לי שהביטוח תמיד ישים חלקים חלופיים (הרכב הוא שנת 2002) ולא חדשים, אלא אם כן החלק הספציפי חסר..ולכן אין מה ללכת למוסך מורשה בכל מקרה.

האם זה נכון?

תודה לכל העונים!

teuna05.jpg

Peugeot 206 1.4 XT

פורסם

דבר עם סוכן הביטוח שלך ובדוק את הפוליסה. שם צריכים להיות רשומים כל התנאים כולל הנחות במוסכי הסדר לעומת מוסך רגיל, וכן איזה חלפים שמים בטיפול.

...Carpe Diem

פורסם

מי אשם בתאונה?

אם לא אתה, תקן במוסך מורשה בחלקים מקוריים ותבע את הכסף מהצד הפוגע.

אם אתה אשם, אז זה כבר שיקול שלך.

הוכח בבדיקות שחלקים תחליפיים לא סופגים אנרגיה בשעת תאונה כמו חלקים מקוריים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
.

איזה בדיקות בדיוק? היכן ניתן למצוא את התוצאות והמסקנות?

שלא תבין אותי לא נכון, גם אני בדיעה הזו, אבל דרוש הוכחה מדעית לכך.

פורסם

אם אתה אשם, אז זה כבר שיקול שלך.

מה זאת אומרת? איזה שיקולים באים בחשבון?

הסבירו לי שאני לוקח את האוטו למוסך שאני בוחר, נגיד המורשה במסמיה ומזמין שמאי טעם חברת הביטוח.

הם מתקנים את האוטו ואני משלם לדוגמה בצ'ק דחוי, מגיש את הדו"ח של השמאי והקבלה של התיקון לביטוח ומקבל את ההחזר של הכסף פחות השתתפות עצמית (קצת יותר גבוהה מהמחיר שהייתי משלם במוסך הסדר).

Peugeot 206 1.4 XT

פורסם

תעשה לעצמך טובה ,ותתקן את הרכב רק במוסך מורשה.

הקומבינה של מוסכי הסדר ידועה ומוכרת.

מוסך מורשה יתקן את הרכב בחלפים מקוריים ,ואם תנהל משא ומתן מראש (הרי הם מאד ישמחו לתקן את הרכב שלך)רוב הסיכויים שגם יתנו לך הנחה בגובה ההפרש של ההשתתפות העצמית שכביכול היית משלם יותר עם היית מתקן אצלם ולא במוסך הסדר.ברוב המקרים מדובר על כמה מאות שקלים במקרה הגרוע.

רוב מוסכי ההסדר (ואני מדגיש -רוב,לא כולם )יתקנו את הרכב בצורה הכי זולה מהירה וחפיפניקית שיכולה להיות.(ותאמינו לי שאני יודע .במסגרת העבודה שלי אני נתקל ברכבים שעברו תיקונים מדי יום,ואני רואה את ההבדלים ה-א-ד-י-ר-י-ם :? שיש ברמת התיקון ובמקצועיות...)

כמו שאני מבין מדובר ברכב חדש יחסית ,ולכן עדיף להשקיע קצת יותר זמן ואנרגיה ולתקן במוסך מורשה.

ואל תאמין למילה אחת שאומר לך סוכן הביטוח.אתה רשאי לתקן בכל מקום שתרצה.

בהצלחה.:-)

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

תקן בכל מקום שתרצה, ההבדל הוא בסכום ההשתתפות העצמית, במקרים מסויימים גם בתנאי קבלת רכב חליפי.

בדוק עם סוכן הביטוח שלך האם ישנם עוד השלכות, לדעתי האישית לא.

בכל מקרה, אם אתה יכול שמור על האוטו בכל רגע שעובדים עליו ומרכיבים משהו ודרוש לראות את תויות היצרן על החלקים שיורכבו ,

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בכל מקרה, אם אתה יכול שמור על האוטו בכל רגע שעובדים עליו ומרכיבים משהו ודרוש לראות את תויות היצרן על החלקים שיורכבו ,

.

זהו, שהבעיה שאני בצבא, רוב הזמן..

אתה יכול לתת לי כמה עצות ספציפיות על מה בדיוק אני צריך להקפיד כשאני במוסך, ואיך אני מוודא שהחלפים מקוריים ולא עובדים עלי?

Peugeot 206 1.4 XT

פורסם

כפי שרשמתי, תויות יצרן על החלקים שיותקנו.

חוץ מזה לפני הכל, יותר חשובה איכות העבודה , החומרים, ועבודת הידים, תיקון זה אומנות, ואני מקווה שאתה מכניס את האוטו לתותח מוכח.

שהרי חלקים מקורים ועבודה דרק לא תיתן לך הרבה.

דני

זהו, שהבעיה שאני בצבא, רוב הזמן..

אתה יכול לתת לי כמה עצות ספציפיות על מה בדיוק אני צריך להקפיד כשאני במוסך, ואיך אני מוודא שהחלפים מקוריים ולא עובדים עלי?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
ואני מקווה שאתה מכניס את האוטו לתותח מוכח.

דני

לא כ"כ מוכח, יותר לכיוון של מוסך מורשה..:wink: .

האוטו הוא פיג'ו 206, אם ישלך מקום להמליץ לי, אני אשמח!

Peugeot 206 1.4 XT

פורסם
איזה בדיקות בדיוק? היכן ניתן למצוא את התוצאות והמסקנות?

שלא תבין אותי לא נכון, גם אני בדיעה הזו, אבל דרוש הוכחה מדעית לכך.

היה לא מזמן פס"ד בנושא של מישהו שתתבע מחברת הביטוח חלק מקורי והוכיח שיש הבדל בין החלקים. הוא זכה וחברת הביטוח נתנה לו חלפים מקוריים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
באיזה מקום בארץ?.

בברכה - רפי לין :smile:

הוא אמר שהמוסך בו הוא רוצה לטפל נמצא במסמיה אז כניראה באיזור זה!

ישראל

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

אני צריך איזה הסבר קטן,

לדוגמא אצלי באוטו, ניזוקו המכסה המנוע, הפגוש וכנראה גם הרדיאטור.

לכל אחד מהחלקים האלה יש חלק מקורי, חלק מקורי משומש וחלק תחליפי?

חדש משומש/משופץחלק

מקורי 1 3

חלק תחליפי 2 4

איזה מהסוג הנ"ל, החברת ביטוח מכסה?

Peugeot 206 1.4 XT

• תוכן חדש...