Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום לכולם.

מי שמכיר בבקשה את הרדיו דיסק הזה יכול להגיד לי מה הוא שווה?http://www.gil-car.co.il/html/214_details.html לא מצאתי שום חנות מלבד זו שמוכרת אותו בארץ, והאם שווה להחליפו בפיוניר מדגם 3350 ישן לפני 3 שנים בערך?

תודה לעונים

פורסם

לא בדיוק

קנינו רכב חדש וקיבלנו איתו את הפנסוניק, רציתי לדעת אם הוא יותר טוב מהפיוניר שיש לי (3350)

ואם מישהו מכיר את המכשיר אז שיתן חוות דעת.

תודה

פורסם
ניתן לחשוב שהוא אולי טוב יותר אבל ממש בקצת

כי הוא דגם חדש יותר מהפיונר מן הסתם

תגובה לי אלך..

מה זאת אומרת ניתן לחשוב אבל ממש בקצת???? קצת במה הוא שוקל פחות?הצבע שלו יותר יפה???יש לו פחות חוטים??.....

שמתי לב שבזמן האחרון בפורום יש מלא הודעות סתמיות בו נינסה להימנע מהם.

פורסם

בכול אופן-מי שמכיר את המכשיר או אפילו אתר המכשר למפרט שלו(אני רוצה לדעת על יציאות כיוונים וחיצוכים אם יש) אני מצאתי אתר רק בשפה הרוסית שזה לא עזר לי כלכך אז אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח תודה

• תוכן חדש...