Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

השבוע התקנתי קודן לרכב מסוג VS-1 אצל רדיו מילאנו בבני-ברק.

הרכב הוא מסוג גולף דור 5 משנת 2005.

שאלתי.

1.איזה רכיבים באוטו הקודן מנתק.

2.כיצד ניתן לעקוף את הקודן במקרה שהוא לא תקין ואני צריך להניע את הרכב (לא לגנוב חלילה).

יש לי יום יום חג....

פורסם

הקודן מנתק כל מעגל חשמלי שבחר המתקין לנתק. פקוד למשאבת הדלק, מתג התנעה, הזנת מתח למחשב הזרקה וכו'.

מיחידת בקרת הקודן יוצאים שני חוטים שתפקידם לנתק ולגשר חוט מסויים. גישור חשמלי בין שני החוטים יבטל את הניתוק.

ישנם קודניות שמנתקות מספר מעגלים חשמליים, ואז כמספר הניתוקים כך גם זוגות חוטים לניתוק שיצאו מהיחידה.

פורסם

הקודן הזה כמדומני (אני לא זוכר בדיוק את הדגם לפי האותיות) אבל הוא מותקן לרכבי VW באופן עקרוני ומוכר על ידי חברות הביטוח כמיגון "יבואן" שהיא רמה גבוהה מאוד עד מצב שחייבים איתור על דגמיו ונספחיו.

האימובילייזר הזה מתאפיין בכך שהוא אינו מתערב בשום מערכת באופן רגיל..

הוא מייצר שיבושים/תשדורות מסויימים/ות למערכות מסויימות ברכב בצורות כאלה ואחרות. (לא אוכל לפרט, וסליחה) , וביטולו/ניתוקו/עקיפתו, גם היא אינה סטנדטית (וגם זאת לא אוכל לפרט וסליחה).

יש להבין שלא לכעוס עלי, פשוט אם אפרט יותר ממה שפירטתי , עלול להגרם נזק ליבואן המוצר ו/או לחברות הביטוח, ולא אוכל להסתכן בתוצאות.

אני מניח שלא חסר מידע באתרי המידע השונים בארץ ובעולם...

בכללי, אינני יודע האם הגנבים כבר מכירים את הדרך להתגבר עליו, בכל אופן, אם נתייחס ליום הראשון שהוא הובא לכאן,אז הוא מהפכני במידה מסויימת ומכובדת.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...