Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות להביא קומפ'

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131666

בחינם אבל רציתי לדעת איך הוא יהיה במזאדה לאנטיס 98 והאם הוא יתאם?

כי איך שידוע לי הדלת במזאדה מצריכה אטום (אבל לא נראה לי לקומפ' הזה)

ואיפה להתקין את הטוויטר על הדש-בורד או על הדלת איפה המראה?(במידה ואני מביא אותו)

פורסם

לפני חצי שנה הוא היה מאוד מומלץ בפורום, אולי עוד מעט ייכנס מישהו ויתן עליו חוות דעת אישית.

כמעט בוודאות הוא יהיה יותר טוב מכל רמקול אורגינלי \ משהו מאעפן שהיום מותקן בדלתות (מה יש לך כרגע הרכב?)

איטום תמיד עוזר, ולא משנה אם זאת גולף או מאזדה לאנטיס 98 או אם יש לך מגבר או לא. פח הוא חרא של תיבת תהודה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי מגבר 4 ערוצים סאב ו6X9 ורמקולים אורגינל בדלתות אז חשבתי לחבר את הקומפ' למגבר ואת ה 6X9 להגברה של הHU ועד השידרוג עדיין לא סגור (מונובלוק קליף דיזין סאב קיקר קומפ' ויר) אחר כך אני אחבר גם את ה6X9 למגבר.

בבקשה רק אל תתחילו להגיד לי מי צריך 6X9 אני צריך כי אני אוהב לשמוע מאחורה לא רק מקדימה אני אוהב את הסראונד

פורסם

אני שמעתי אותו ואהבתי בסדר גמור לא השיא אבל הם היו נכנסים לעיוות בוליום 25 מתוך 28 כי הם מחוברים רק לDVD clarion 4X23RMS אז אולי עם הגברה נכונה הם יהיו בסדר

פורסם

מיד חלש, רצוי לחתוך HP ואז שומעים לא רע כמובן בלי בסים.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

קומפ' נחמד מינוס

קמו שקודמיי אמרו המיד שלו חלש

אבל עם זה בחינם זה יהיה הרבה יותר טוב מהרמקולים המקורים!

לחבר שלי היה את הקומפ הוא היה מבסוט תקופה עד שהבין שצריך

משהו יותר רציני!!!

I.Life 2.Short 3.Years 4.What :puzzled:

פורסם

הכל עניין של מחיר. ב-300 שקל סט נחמד, ב-500 שקל יש סטים עדיפים.

הBP עבד לא רע על H/U, זה גם משהו...

תוספת קטנה, יחסית, תאפשר רכישה של סטים ברמה אחרת לחלוטין.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

תשמע בזמנו המתקין שלי חשב וגרם לי לחשוב שהרמקולים צריכים להיות מאחורה ,ולא היה שם מקום ל6X9 אז שמנו את הקומפוננט הזה , ושמתי אותו על לנזר שהוא מכר לי (לא זוכר אם זה שני ערוצים או ארבע) הוא נשמע נהדר והמיד שלו היה די טוב הוא ירד חזק לסביבות ה60HZ להערכתי , ולא כל כך כאב לי שאין לי באס . אז מאוד יתכן וזה המיקום כי אין שם פח שהרזוננס שלו גורם לכך שהוא ישמע רע ו/או המגבר , אבל יחסית למחיר זה קומפוננט טוב ואהבתי אותו אם זה עוזר לך.

למען הגילוי הנאות זה היה במרצדס כך שיכול להיות שזה גם בגלל האקוסטיקה שלה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

יש לי את הקומפננט הזה באוטו...ולדעתי הוא אחלה למרות שהוא לא ברמה כזאת גבוה אבל זה יכול להיות הרבה יותר טוב (עם הגברה כמובן) מרמקולים רגילים שיש באוטו...אני שומע ונהנה איתם (לבנתיים עד שיהיה כסף למשהו אחר יותר טוב)

בקיצור אחלה קומפננט...

• תוכן חדש...