Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקן זקן אבל אם אתה נוהג בקליאו ספורט יש לי הרבה כבוד :wink:

ושוב... נחזור לעניין המרכזי ה19 למאי

האם זה נוח לכולם?

ואיפה אתם רוצים להפגש? רמת גן? הרצליה? מקום אחר? יאללה חבר'ה בוא נקבע סופית כדי שנריץ את זה.

קליאו ספורט :roll:

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הכל פורסם באינטרנט, וכמו שאתה יודע האינטרנט פתוח לכולם.

ושלא נדבר על זה שחלק מבעלי הקליאו, הם עצמם שלחו לי את התמונות.

ל-sheled

אומנם אין שם 350 קליאו שונות, אבל יש הרבה יותר מ-20 או 30, בכל מקרה התמונות שונות וזאת הייתה בערך הכוונה.

נדב שלום,

כפי שכתב לך עידו, עפ"י חוק זכויות יוצרים כדי לפרסם או לעשות שמוש בתמונות אתה חייב לעשות אחד מהדברים הבאים:

*לבקש ולקבל רשות מהצלמים, או מהאתרים מהם שאלתה את התמונות.

*לקנות את הזכויות לפרסום מלא או חלקי.

*לפרסם עם רשות וקרדיט ללא כל תמורה.

אין כל קשר להמצאות התמונות באינטרנט.

לדוגמה חלק מסויים של התמונות הורדו מהאתר שלי :

www.carinfocus.com ועפ"י החוק הם מוגנות במסגרת זכויות יוצרים - לא קבלתה ממני כל רשות לעשות בהם שמוש!

מה שחמור בעיני לא פחות, זה פרסום תמונות עם מס' רשוי ואני מבקש ממך להוריד את התמונות הללו(של הרכב שלי) מהרשת בהקדם האפשרי.

אגב, מתוך נסיון ניתן לתבוע אותך על פרסום ללא רשות ולזכות בתשלום מקובל - איני מתכוון לעשות זאת במקרה שלך, אבל שוב, תוריד או תמחוק את מס' הרשוי מהתמונות.

מריוס

עורך האתר למכוניות ספורט בישראל

פורסם

רוב התמונות שנדב העלה אלא תמונות שהיו מפורסמות באינטרנט או כאלו שהוא ביקש בזמנו לאוסף שלו.

אני ועוד כמה בעלי קליאו נתנו רשותנו ואף העברנו לו חלק מהתמונות-לא צריך לצאת נגדו מפני שהוא סה"כ אסף לטובת גלריה.

בכל אופן

19 במאי מתהים לי ואני גם ינסה לדאוג שכל מי שאני מכיר והוא בעל קליאו בהווה או בעבר יגיע.

לגבי מקום:לדעתי אני עדיין תומך בר"ג,פעם שעברה זה גם היה שם ולא היה הפרעות של המפגש השכן.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

אולי אפשר לעשות ברחבה איפה שליד הגשר ככה יהיה איזה בידוד בין המפגש של הילדים לבנינו.

אז ככה 19 למאי 6 בערב (מתאים?) במגרש חניה מאחורי האיצטדיון ברמת גן ליד הגשר לפארק הירקון.

פורסם

לדעתי,פנו לברשד בפרטי.

אפשר אצלו בסלון... השמועות אומרות שהוא מכין חביתות משהו אש!!!

אני מעדיף במוצ"ש או חמישי בסביבות 20:00.

אם ייצא בשישי ...נשתדל.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם
לדעתי,פנו לברשד בפרטי.

אפשר אצלו בסלון... השמועות אומרות שהוא מכין חביתות משהו אש!!!

אני מעדיף במוצ"ש או חמישי בסביבות 20:00.

אם ייצא בשישי ...נשתדל.

דודו

דודו, כולה סיכמנו חביתה בשבת הבאה, לא קובות ולא ג'אפוף.....כולה חביתה וקפה, את הסלט אני מביא מהבית אתה דואג לשמן זית (לא שמן פאפאיה) מלח פלפל ולימון.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

חמישי בערב של ה18 נשמע לי גם טוב בעיקרון... אני פשוט רוצה לראות הענות!

פורסם
דודו, כולה סיכמנו חביתה בשבת הבאה, לא קובות ולא ג'אפוף.....כולה חביתה וקפה, את הסלט אני מביא מהבית אתה דואג לשמן זית (לא שמן פאפאיה) מלח פלפל ולימון.

תזהר שגם הוא (הסלט) לא יתפרק לך בבגאז'.

מחר בבוקר תצא פקודה מסודרת וע"פ חוקי מטכ"לע (מטה כללי עירקי) לעופות על יצור מוגבר של לפחות 7-8 ביצים ליום.

שם המבצע:"אופרציון מחלוטה!"

וויל סי U.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

יום חמישי בערב - אפשר

יום שישי אח"הצ - מצויין!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
תזהר שגם הוא (הסלט) לא יתפרק לך בבגאז'.

מחר בבוקר תצא פקודה מסודרת וע"פ חוקי מטכ"לע (מטה כללי עירקי) לעופות על יצור מוגבר של לפחות 7-8 ביצים ליום.

שם המבצע:"אופרציון מחלוטה!"

וויל סי U.

דודו

על הכיפאק, יהיה בסדר, הסלט יושם בתוך ציידנית שתאובטח ע"פ תקן ה- FIB (הגרסה הבגדדית של ה- FIA) ובתוך ה"מונית הערבית" על מנת לצמצם כוחות צד למינימום....

מפגש גרוטאות צרפתיות ביום שישי אחה"צ מתאים לי.

פורסם
על הכיפאק, יהיה בסדר, הסלט יושם בתוך ציידנית שתאובטח ע"פ תקן ה- FIB (הגרסה הבגדדית של ה- FIA) ובתוך ה"מונית הערבית" על מנת לצמצם כוחות צד למינימום....

מפגש גרוטאות צרפתיות ביום שישי אחה"צ מתאים לי.

הגדר גרוטאות צרפתיות:splat::wink:

לפי סקר אישי...

פורסם

מריוס, אחרי שהובהר לי מה זה סיאט ליאון טורבו 4X4 נכנסתי לפרופורציות והבנתי שאני משתמש בגרוטאה :shock: .

לא התכונתי להעליב אף אחד (ערכנו כבר היכרות), רק הפנמתי במה דברים אמורים :roll: .

מריוס, אני מקוה לראות אותך במפגש :-D .

• תוכן חדש...