Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החשש הוא שיסגרו את היציאות ויתחילו לבדוק רכב-רכב.

כמובן מה שמושך את הדרדסים הוא מפגש הילדודס הקבוע, ולא מפגש של 20 בעלי צרפתיות שבד"כ לא עושים שטויות יותר מדי.

אבל ברגע שיש פשיטה וסוגרים יציאות אז כל רכב שרוצה לצאת עובר חקירה ובודקים לו בציציות כדי לת דוחות על זה שאין פח אשפה ברכב או אלוהים יודע מה.

ולפעמים גם סתם נופלים על אנשים עם דוחות כאלו ואחרים ולך תוכיח שלא ביצעת עבירת תנועה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא חושב שיהיה שום בעיה ואל תדאג אתה פשוט תסע לפי החוק וזהו.

לגבי להעביר למפגש של PSI אין לי בעיה השאלה אם האנשים פה מעוניינים לקום מוקדם בשבת בבוקר :grin:

קליאו ספורט :roll:

פורסם

אני כבר עשיתי תוכניות לשבת הקרובה, כך שאם תבחרו להיפגש שם, אני לא יוכל להגיע

מקסימום פעם הבאה

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

לא נתחיל עכשיו לבלבל אנשים בשינוי תוכניות ברגע האחרון

לא אמורות להיות לנו שום בעיות אנחנו שומרי חוק ואנחנו לא באים להתפרע.

רק תקפידו ביציאה ובכניסה להכנס במהירות רגועה והכל יהיה בסדר.

המפגש יתקיים במועד ובמקום המקורי.

פורסם

למה להצטרף למפגש PSI ? להיות נספחים ?

*אין לי שום דבר נגד PSI, פשוט רנו זה לא PSI ואין צורך במפגש שלהם כדי לעשות מפגש רנו.

WIL - אם הרכב שלך לא תקני (מכל סיבה שהיא), אז צריך לפחד מהכחולים תמיד ולא רק במפגשים.

אם לא עושים שטויות, אף אחד לא מתנקל.

Veni Vidi Vici

פורסם
לא נתחיל עכשיו לבלבל אנשים בשינוי תוכניות ברגע האחרון

.

אף אחד לא מבלבל אף אחד , המיקום שהצעתי נמצא ממש ליד , כשהאנשים בכחול רוצים להטריד זה מעצבן ולא נעים וחבל

אגב אין קשר בין הצורה שאתה נכנס ויוצא מהאזור הם עוצרים כל אחד...(כמעט)

פורסם

האזור שאתה מדבר עליו מוכר לי היטב (נערכו בו בזמנו מפגשי PSI) הבעיה היחידה שלו שאין בו טיפה של צל או מקום לשבת ולכן הוא מציק במידה מסויימת.

פורסם

המקום והשעה כבר נסגרו ואם תוכל להסתכל נדמה לי עמוד אחד או שתיים אחורה בבקשה תראה את הפרטים המלאים.

פורסם

שיהיה במזל וסע בזהירות.

היה לי העונג ללוות את הכלה לחופה כולל ההכנות והסידורים..:wink:

תתחדש.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תוכן חדש...