Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מחפש אוטו חסכוני בדלק] S2000 - או - M3 E36

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה לא מתחיל להבין עד כמה המיאטה שלו רחוקה מ-S2000 סטנדרטית. :twisted:

S2000 - ספרטניות וחוסר שימושיות (אין תאי אחסון, תא מטען שיכול לאכלס קופסת נעליים,

קלסטרופובית מעט), רודסטר אמיתית ללא "עזרי נהיגה".

M3 - לצערי, לא נהגתי. אני לא חושב שאפשר לקרוא לאוטו כזה רכב מיינסטרים בכל מקרה

ולפי הנתונים היא תיתן להונדה בראש מבחינת כוח. אבל הונדה מוגדשת (כמו הצהובה)... :twisted:

בשבילי, בתור רווק, הייתי לוקח את ההונדה. הכוח שלה די והותר עבורי, בתור נהג.

בשבילך, בתור נשוי עם רודסטר די אולטימטיבי (off the road, אומנם), M3.

דניאל

דניאלה , ל M3 האמריקאית יש 240 כ"ס.

כמו שאני מכיר את המזימות של החיזוק האמריקאי שלנו, זה לא יישאר 240 וזה גם לא יישאר 6 בטור ...

בכל מקרה , אתה מתכוון לגרור עם אחת מהעגלות שתקנה את המיאטה לא ? אם ככה , עדיף שתיקח משהו עם מומנט ולא רכב עם סל"ד של טיסן.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ל M3 האמריקאית יש 240 כ"ס.

לא כיף... :roll:

אז אני אחזור ואומר את דעתי למוטי (שגם ככה יעשה מה שהוא מרגיש :twisted: ):

אה ואני מוכן להתערב שההונדה תהיה חסכונית יותר. :-P

לא מעניין, אם כבר יורדים מבהמה אמריקאית.

MCS 2008

פורסם
אתה לא מתחיל להבין עד כמה המיאטה שלו רחוקה מ-S2000 סטנדרטית. :twisted:

S2000 - ספרטניות וחוסר שימושיות (אין תאי אחסון, תא מטען שיכול לאכלס קופסת נעליים,

קלסטרופובית מעט), רודסטר אמיתית ללא "עזרי נהיגה".

M3 - לצערי, לא נהגתי. אני לא חושב שאפשר לקרוא לאוטו כזה רכב מיינסטרים בכל מקרה

ולפי הנתונים היא תיתן להונדה בראש מבחינת כוח. אבל הונדה מוגדשת (כמו הצהובה)... :twisted:

בשבילי, בתור רווק, הייתי לוקח את ההונדה. הכוח שלה די והותר עבורי, בתור נהג.

דניאל

1. :twisted:!

2. השימושיות מתבטאת במקרה הספציפי הזה ברכב שמביא אותך בכיף מנקודה א' לנקודה ב' תוך כדי שהוא אוכל פחות דלק מהמפלץ ומעבר לזה לא ממש משנה כלום.

שצריכים להוביל מטען גדול או יכולות גרירה יש את ה-GMC, כשצריכים אוטו חסכוני לאללה לנסיעות ארוכות יש את הפריוס, כשצריכים אוטו להתחרע עליו יש את המיאטה. מה נשאר? אוטו כיפי לנסיעות יומיומיות.

3. לשמחתי, כבר הייתה לי M3 פעם, שנת 95 (זו שבתמונה).

אוטו אדיר שהרבה פעמים יוצא לי להתגעגע אליו.

אם לא הייתה לי אחת לפני כן בטוח הייתי קונה אותה.

בגלל שהייתה לי אחת אני מרשה לעצמי להתלבט..

הן אגב שוות מאוד בתחום הביצועים, אל תשכח שהבימר היא הגרסה האמריקאית שיש לה קצת פחות מ-250 כ"ס.

4. אני עדיין רווק באופן רשמי, לפחות עד שנגיע לצד הצפוני של יולי :wink:..

מוטי

M3-CA-fires.jpg

פורסם
טעות שלומי , 6 בטור הכי טוב לגדישות...

:wink:

V8 יותר כיף ליומיום... LS1 של קורבט נכנס בלי בעיות :lol:.

אגב, האוטו לא הולך לעבור אפילו רבע שיפורון.. אני עומד להשאיר אותו מקורי לגמרי.. אולי קוסמטיקה בסיסית כמו להחליף את הוינקרים המכוערים הכתומים שה-M3 באה איתם במקור בוינקרים שקופים כמו שאתה יכול לראות בתמונה של ה-M3 שהייתה לי.. אם S2000 אז בטח סטריאו ברמה סבירה כדי שאפשר יהיה לשמוע משהו עם הגג פתוח.

לא זו ולא זו ייבקרו אי פעם במסלול.

מוטי

פורסם

תגיד מוטי, אבל ת'אמת, זה פשוט להחזיק ארבעה (כרגע שלושה אבל בקרוב ארבעה) כלי רכב? אולי בגלל שזה בארה"ב בהכרח זה לכאורה פשוט כי זה זול משמעותית מכאן?

Twincharger Stratified Injection

פורסם
תגיד מוטי, אבל ת'אמת, זה פשוט להחזיק ארבעה (כרגע שלושה אבל בקרוב ארבעה) כלי רכב? אולי בגלל שזה בארה"ב בהכרח זה לכאורה פשוט כי זה זול משמעותית מכאן?
פשוט מאיזו בחינה? כספית?

לא נורא במיוחד.. אתה פשוט משלם יותר על ביטוח כי יש יותר מכוניות.

בעיקרון על המיאטה אני לא משלם כלום, היא רכב למסלול בלבד ואין לה ביטוח.. ההוצאות עליה הן תפעוליות בלבד (דלק, תיקונים והשתתפות במירוצים).

מוטי

פורסם
דניאל - E46? למה, יש לך עוד איזה $20K להוסיף לי?

ההפרש כל כך גדול?! :roll:

אגב, אין "ביטוח מירוצים" כלשהו?

הביטוח חל על הנהג בלבד (פגיעות פיזיות וכו')?

MCS 2008

פורסם

דניאל - הנה אתר טוב לחפש בו מכוניות, בחלון של ה-Zip code תכניס 91406 (המיקוד שלי) ותרגיש חופשי לחפש ברדיוס נדיב של 75 מיילים.

E46 הזולות יחסית עולות מעל $30K, ואני מתייחס רק לכאלה במצב נורמלי עם קילומטראז' סביר או קצת מעל סביר אבל לא עם המון המון מיילים.

E36, לעומת זאת, אין שום בעיה למצוא במצב נהדר בחצי מחיר ואפילו פחות מזה.

אביחי - אני מניח שלא יצא לך לעבור אף פעם בכבישי מאליבו, שהם ללא ספק :evil:.

מוטי

פורסם

כשהאמריקאים יתחילו לקנות מכוניות פרטיות עם מנוע דיזל נבין שהמצב באמת חמור...

אני עוד זוכר שכשגרתי שם לפני 7 שנים הייתי מעדיף למלא בניו ג'רסי ב79 סנט לגלון במקום 90 בניו-יורק... (כמה זה היום? בערך פי 3 אם אני לא טועה)

למי ששאל על המחירון בארה"ב - הדבר הזה נזיל הרבה יותר מאשר אצלנו. יש מחירון נפרד לסוחרים (wholesale) ולרוכשים פרטיים (retail) אבל לקנות מכונית בחצי מהמחירון זה בהחלט אפשרי.

אפשר לתת 100 דולר לסוחר מורשה ולבא איתו למכירה פומבית. במכירות כאלה נמכרות עד 20000 מכוניות ביום! ויש גם מסלולים למכוניות מיוחדות.

צריך לראות דבר כזה כדי להאמין!

אני קניתי שם ב 3K וויאג'ר שהמחירון שלו היה מעל 7K והחבר שמכרתי לו אותה בסוף השנה ב 3.5 לא מפסיק להודות לי עד היום...

• תוכן חדש...