Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסיבות לא ידועות, נשרף רכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למכירה:

טויוטה קורולה 2006 קילומטר'ז נמוך, זקוקה לקצת השקעה...

מנוע אמין ("נדלק" מכה ראשונה)

בהזדמנות!

מאוד הזכרת לי את זה:

integra.jpg

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אגב קורולות,יש במגרש של המאגר עוד שתי מכוניות כאלו בדיוק שנישרפו.

מסקרן מדוע,כי גם בהן השריפה החלה בתא המנוע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לפחות אנשים הוגנים במודעה.

מעניין אם ככה נראה לוח פוקוס בשווייץ :roll:.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לכל הקשקשנים למיניהם על האמינות של טויוטה - תירגעו, מדובר על רקע סיכסוך משפחות (הרכב [היה] שייך לבני דודינו).

פורסם
אני חושב ובטוח (וגם יודע מנסיון) שלמשטרת ישראל יש אירועים ממתינים (לרוב) שחלקם מקבלים עדיפות גבוה מזו של רכב נשרף. יש טיפול של כב"א במקום מה שנשאר לגבות עדות מבעל הרכב מכאן שלא צריך להגיע למקום בנסיעה מבצעית :)

אגב, באיזו עיר אתה גר?

כמו, בין היתר, להרביץ לילדים במגרשי כדורגל ....

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

פורסם

לא יודע אבל משהו לא מסתדר לי.....

אתמול, סמוך לשעה 23:30 זכיתי לראות מחזה לא שיגרתי בעיר בה אני גר - טויוטה קורולה 2006 עולה באש... כמובן יש לציין שמכבי האש הגיעו למקום האירוע אחרי כ-25 דק, ומשטרת ישראל כמו תמיד בזמן - 35 דק' על השעון...
ומצד שני כתבתה...

לכל הקשקשנים למיניהם על האמינות של טויוטה - תירגעו, מדובר על רקע סיכסוך משפחות (הרכב [היה] שייך לבני דודינו).
והכותרת לת'רד היא ...

"מסיבות לא ידועות נשרף רכב"

:shock: אז אתה כן יודע את הסיבה או לא?!?

Honda hornet 600

פורסם
תבדוק במילון או בתזאורוס מה זה "אומר דרשני".

אומר דרשני

טעון עיון, מתבקש שיבדקו אותו לעומק

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לא יודע אבל משהו לא מסתדר לי.....

ומצד שני כתבתה...

והכותרת לת'רד היא ...

"מסיבות לא ידועות נשרף רכב"

:shock: אז אתה כן יודע את הסיבה או לא?!?

ההסבר מאוד פשוט: באותו היום שהרכב נשרף, לא ידעתי מה בדיוק הסיבה לכך... עכשיו, אחרי שעברו כמה ימים מאז אני כן יודע מהי הסיבה לכך שכבר רשמתי אותה בהודעה הקודמת. יש מבין?
פורסם

תגידו מה קרוה עם ביטוח הרכב במצב כזה?

האם ביטוח הרכב מכסה מצב כזה של שריפה - או שהם מכניסים את זה לסעיף "כח עליון"?

SPL - 143.6DB

"

• תוכן חדש...