Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל פרטים לגבי עלויות אחזקה שוטפת של סיטרואן קסנטיה שנת יצור 2000 מנוע 1.8, בהיתייחס בעיקר למערת ההידרופנאומטית של הרכב וארצה לדעת האם המערכת אמינה ? וכן פרטים מיודעי דבר לגבי עלויות חלפים כגון בומבות וכיו"ב, כמו כן אשמח לדעת פרטים לגבי עלויות אחזקה של פיג'ו 605 2.0 טורבו, יש לציין כי הרכב שיבחר ישמש כרכב שני תודה.

פורסם

עלויות התחזוקה השוטפות הן פונקציה של המוסך בו אתה מטפל.

בהנחה שטופלה כראוי ולא הוזנחה, המערכת ההידרופנאומטית של סיטרואן אמינה מאוד (בניגוד לשמועות), והוריאנט הספציפי שבקסנטיה נחשב לאמין ביותר, בעיקר הודות לתכנון "מוכוון תחזוקה" המצמצמם את מורכבות הטיפולים - וכפועל יוצא מכך גם את עלותם.

אתה תצטרך להחליף את 5/6 ה"בומבות" (תלוי בדגם שלך) כל 3-4 שנים. עלות בומבה נעה בין 250 ש"ח (חליפית) ל 700 ש"ח (מקורית). החלפת נוזל הידראולי וניקוי מסננים בכל חמש\שש שנים. עלות הפעולה כמה מאות שקלים.

מעבר לכך, תקלות על בסיס פרטני. :wink:

תתחדש.

פורסם

מה לא ברור, נכתב כאן הכל, לפי מה שנאמר = רכב אמין מאוד , עלויות אחזקה בהתאם למצב הרכב, החלפת בומבות שזה בד"כ מה שמתקלקל = 200 שקל בלבד לכל בומבה,לגבי שאר הטיפולים,כמו כל רכב אחר.

שווה לקנות.

תעשה סיבוב מוסכים בשביל לקבל אינדיקציה נוספת ובירור לגבי מחירים.

פורסם

יש לי יותר משנתיים קסנטיה ועד היום חוץ מצינור שעלה כמה עשרות שקלים לא הייתי צריך כלום במערכת ההידרופנאומטית (ושלי אפילו יותר מסובכת מהרגילה) , לגבי עלויות ב- 1.8 אני לא יכול לומר כי שלי בנפח אחר, בכל מקרה לא שמעתי על משהו חריג ובעייתי.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

החלפת בומבות ניתן לעשות לבד, בדיוק 3 דקות עבודה, מעבר לזה אין בולמי זעזועים או קפיצים שצריך להחליף, המערכת ההידראולית אכן אמינה מאוד, ואם קרה ויש נזילה מידי פעם, היא ניתנת לתיקון בקלות ובמחיר מאוד קטן,

המלצה שלי, חפש לך מומחה וחולה סיטרואנים שיכול להחליף את הריצה למוסך המורשה, אין הרבה מה לחפש שם, חוץ מכאבי כיס.

פורסם

האוטו אצלי משנת 2002, מאז החלפתי:

-זוג בומבות אחוריות חליפיות (550 ש"ח כולל עבודה). לפני שנתיים. עדיין לא בטוח שהיה צורך אמיתי.

-בומבה ראשית מקורית כ-500 ש"ח כולל עבודה במסך מוסמך. לפני שנתיים.

-שמן הידראולי+ניקיון כ-500 ש"ח כולל עבודה. לפני 3 שנים.

בומבות קידמיות עדיין מקוריות ממפעל (!) אין סימני בלאי.

מבחינת תקלות-הייתה לי אחת-נפתח פקק אחורי של שסתום אל חוזר הקידמי. זה קרה רחוק מהבית לכן עלה לי התיקון כ-700 ש"ח במסך. בסוף התברר שעבדו עלי ולא על השסתום:evil: -התקלה חזרה אחרי שנה-הפעם בבית, לכן טופל כמו שצריך. עלות כ-100 ש"ח (אורינג+שמן השלמה).

מסכנות:

1. המערכת אמינה מאוד.

2. בחר היטב מי אטפל לך באוטו.

3. עלות נמוכה בלהתחשב לאיכות נסיעה.

מרק:lol:

Mark

OPEL INSIGNIA 2.0 TURBO EDITION 95 KKm

• תוכן חדש...