Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה מוזרה בפיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מזה זמן רב קיימת אצלי בעיה מוזרה ברכב. פיג'ו 205 1400 שנת 95.

ללא שום סיבה הטורים של המנוע עולים בצורה קיצונית,בשעת נסיעה או עמידה ברמזור, ואחרי דקה שתיים יורדים לרמת נורמה. התופעה מתרחשת כמה פעמים ביום.

הבעיה מתרחשת במיוחד שהמנוע כבר חם. וכשהמנוע כבר חם לעיתים ישנה בעיה בהתנעה. אני מסובב את הסוויץ, יש רעש של התנעה, אך המנוע לא מתניע. לאחר כ-20 שניות של סיבוב הסוויץ' המנוע מתחיל לעבוד.

הייתי במוסך, החליפו לי מנוע צעדים אך בעית הטורים וההתנעה נשארה בעינה, ללא שום שינוי קל.

היום הייתי במוסך שוב, עבדו על הרכב כל היום, החליפו לי פעמיים מנוע צעדים, ניתקו מצבר, אך התקלה לא נפתרה.

יש פה מומחה ל-205 שיכול להעריך מה הבעיה?

תודה.

פורסם

מומחה אמיתי ל205 יגיד שאין בעיה :-)

או ברצינות, תחליף מוסך. דווקא ב205 עם בעיה כזאת לא הייתי חושד תחילה במנוע הצעדים. אולי וואקום מנותק או חיישן מצערת שרוט ומלוכלך.

ניקוי יסודי של ראש ההזרקה כבר עשו?

בריחת וואקום בדקו?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...