Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

אפשר להניע מכל אזעקה,אפשרי להתחבר לימאת "פאניק" או פיקוד לפתיחת תא מטען באם קיימת.

אורן

פורסם

הנעה מהשלט אפשרית לרכב אוטומטי וללא הגנות בילבד . :grin: או שתשאיר את הרכב שלך בניוטרל אחרי כל נסיעה .:evil: אחרת האוטו יברח לך כאשר אתה מנסה להניע. :wink:

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

דרושים מס' תנאים להנעת רכב משלט רחוק.

1 שהרכב יהיה אוטומטי. נקודה. סוף.

כי אם הוא לא אוטומטי הוא יוכל להניע ולקפץ רבות קדימה, אתה לא רוצה לשלם כל החיים למישהו שפגעת בו אפילו שלא היית באוטו.

2. מח ההנעה חייב להתחבר לרכב בו לא קיים אימובילייזר מקורי. אם קיים אימובלייזר מקורי, המח חייב לדעת להעתיק את קוד שידור המפתח, ולשדר אותו כאשר הוא מניע את הרכב.

לחילופין, יש לבטל את מערכת האימובילייזר המקורי, מה שיגרום נזק כספי רב במקרה של גניבת הרכב ומציאתו ובדיקתו על ידי שמאי חברת הביטוח.

3. אני לא יודע איזה מוח התנעה הביאו לך, יש מוחות שצריכים תקשורת מסויימת כדי לתת פקודת הנעה ועל כן צריכים מח אזעקה תואם לתקשורת. לחילופין יש ליצור מתאם תקשורת.

אם הוא צריך פקודה פשוטה ,אז כל אזעקה שיש לה יציאת "ערוץ" תוכל להפעיל אותו.

לחילופין וכפי שנרשם באחת התגובות, לא כל פאניק יכול להפעיל יציאת "ערוץ" אלא אם כן יעשו שינוי במח האזעקה ,ולא ניתן לעשות שינוי בכל מוח.

היה מאוד עוזר אם היית רושם איזה דגם הנעה מרחוק הביאו לך, ואיזה אזעקה ודגם בדיוק קיימת אצלך באוטו.

מעבר לכל זאת, מדובר במערכת עם חיוט רב ויש לדעת ולהבין במערכות חשמל.

אם אתה ניגש להתקין , רצוי שיהיה מתקין שיש לו נסיון בהתקנות מסוג זה , וידע מוכח בחשמל רכב על תעודה על הקיר ולא בדיבורים.

התקנה לקויה של מערכת כזו היא פתח לצרות רבות ומסוכנות, במיוחד ברכב ממומחשב ולא רק.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני, יש לי שאלה אחת בנושא.

ההנעה מרחוק לא יכולה לבוא בנוסף לאימובילייזר?

כוונתי היא שבעצם בשביל ההנעה מרחוק תהיה עקיפה של האימובילייזר, אך אם לא משתמשים בהנעה מהשלט, שהאמובילייזר יעבוד?

פורסם
הנעה מהשלט אפשרית לרכב אוטומטי וללא הגנות בילבד . :grin:

לא בהכרח.

ברכבים ידניים חדישים לא ניתן להניע את המנוע כאשר ההילוך משולב והמצמד אינו לחוץ במהלך ההנעה.

כמו כן, לא ניתן גם להניע כשהידית בהילוך סרק, אלא אם כן דוושת הבלם / המצמד לחוצה במשך ההנעה.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
לא בהכרח.

ברכבים ידניים חדישים לא ניתן להניע את המנוע כאשר ההילוך משולב והמצמד אינו לחוץ במהלך ההנעה.

כמו כן, לא ניתן גם להניע כשהידית בהילוך סרק, אלא אם כן דוושת הבלם / המצמד לחוצה במשך ההנעה.

אפי.

כן...

חלק מהמתקינים במדינתינו כדי לבצע את העבודה הזו(ההתקנה), יבצעו התקנה גם אם צריך להוסיף מיני ריליי או שניים שיבצעו גשר חשמלי(או פעולה אחרת נדרשת..) על היוניט של הדוושת קלאץ' / ברקס...

ממש לא יעניין את חלקם ו/או רובם , הסיכונים הכרוכים בכך.

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

קודם כל תודה על העצות שנתתם לי ולכל מי שהשתתף בדיון.

דבר שני אני תמיד משאיר בניוטרל ככה שאין לי ממה לפחוד אבל רק המחשבה שהאוטו יקפוץ ויגרם לו או לאחרים נזק מורידה אותי מהרעיון של להתקין את זה .. בקשר למתקין שלי הוא מקצועי וןאני מכיר לפחות 3 אנשים שהוא עשה להם מלפני שנה ואין להם בעיות

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...