Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי רצח את ענבל עמרם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוכרים? הבחורה מפ"ת שנרצחה על ידי גנב רכב מקלקיליה.

אז תגידו שהוא רצח אותה..הרי זה ברור..הוא הודה וכו וכו.

אבל אני, בני הספל, מאשים אחרים ברצח שלה. כי ענבל איבדה את החיים שלה בגלל הממשלה. כן, ממשלת ישראל רצחה את ענבל עמרם.

תתבוננו במכוניות במסביב: כל מכונית מעמיסה על עצמה עשרות אלפי שקלים של מיסים. מיסים שאני, את, אתה, הוריה של ענבל וכל העולם משלמים ונותנים לממשלה הזאת על מנת שתהיה לנו הזכות להיתקע בפקקים, להיות חשופים לגנבי רכב.

אז הממשלה לוקחת המון מיסים כי היא צריכה לממן דברים אחרים: ביטחון למשל. אז הממשלה בנתה גדר והשאירה את קלקיליה בצד השני. הגדר נועדה שמחבלים לא יכנסו פנימה. היא נועדה גם שכלי רכב לא יכנסו פנימה. הרי הממשלה מפחדת ממפגעים. זה לא אלקטורלי, זה עלול להפיל את השלטון. זה שיש יותר הרוגים בתאונות, או שנגנבות מכוניות או שענבל נרצחת, זה, לא חשוב. תנו את הכסף, מהר, עוד לפני שלקחתם את האוטו החדש...תנו מהר כי דחוף לבנות גדר (יצא חרוז...) כי אם לא תהיה גדר, השלטון לא יישאר...

אז ההוא עבר את הגדר, רצח את הילדה וכמעט הצליח להעביר את האוטו דרך הגדר. ואיפה הממשלה? זאת שלקחה קודם כל המון כסף מהוריה האומללים של ענבל? איפה האחריות השילוחית? מדוע לא זז נים בלב הגס של הפקידים ששולחים את ענבל לג'ונגל, אם לא להירצח על ידי גנב קטן שעבר את החומה הכי מפוארת במזרח התיכון, אז אולי למות בתאונה טפשית בגלל חור בכביש... הרי גם חור בכביש הוא לא חור בבחירות.

תפתחו עיניים, אנשים, תפתחו עיניים!!! ענבל מתה. לא הכרתי אותה ולא את הוריה. אבל הם נשדדו על ידי הממשלה שלא נתנה תמורה לאגרה ובסוף נשדדה ביתם מהם...

מוקדש לזכרה של ענבל עמרם ז"ל. לא הכרתי אותה אבל היא בלב שלי.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בני שלום,

דבר ראשון - אני חושב שהאשכול הזה שייך יותר לאוף טופיק.

דבר שני - בתור אחד שעושה את השירות הצבאי שלו בכוחות המשטרה, אני חייב להגיד לך שאזרחי מדינת ישראל התמימים לא מבינים באיזה רמות של חרא אנחנו נמצאים. כל כך הרבה פשיעה מתחת לאף שלנו.

בכל מקרה, וזה משהו שאני לא צריך להסביר לאף אחד - תמיד יהיו אזרחים עוברי אורח שיפלו בין הכוונות, תמיד יהיו אזרחים תמימים בקו האש. באותה מידה זה היה יכול להיות גמלאי בן 85-90, אישה דתיה עם אחד בתנור ועוד 7 מאחורה בסטיישן,זוג הייטקאים ברכב ליסינג או חייל קרבי שיצא לרגילה.

והמשפט הבא אולי הכי כואב,הכי מחריד, והכי קר בעולם..אבל... SHIT HAPPENS.

ככה או ככה זה לא בסדר וזה כואב וכו' וכו'.

הקשבת לרדיו היום? מה עם רצח הנערה הערביה?

לא פחות נורא? לפי דעתי ממש זוועה, הבחורה התאהבה בבחור מהשטחים, גרה איתו תקופה, ולאחר שאמרה לבחור כי לא תוכל להתחתן איתו אחיו רצחו אותה, ולא רק זה - אחד מהאחים שעובד בבית חולים גנב משם חומר הרדמה ובעזרתו רצחו אותה, לאחר מכן זרקו אותה לבאר בה היא נרקבה במשך 3 שבועות...

לא פחות נורא.

פורסם

בני, כל מילה חקוקה בסלע!!!

פתחת לי נקודת מבט חדשה ואני מודה לך על כך.

ענבל עמרם ת.נ.צ.ב.ה

ולשח"מניק, אתה צודק גם זה מזעזע לא פחות ויש ולצערנו יקרו מקרים מזעזים כאלה גם בעתיד, ההבדל הוא שהמקרה שציינת הוא תוצאה של מנטליות פרימיטיוית (לא שופט אף אחד, חס וחללה) או מהפרעה נפשית קשה מאד!

פסכופטים היו ותמיד יהיו, לצערינו!

המשך ערב נעים

ושלא נדע צער

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

ולשח"מניק, אתה צודק גם זה מזעזע לא פחות ויש ולצערנו יקרו מקרים מזעזים כאלה גם בעתיד, ההבדל הוא שהמקרה שציינת הוא תוצאה של מנטליות פרימיטיוית (לא שופט אף אחד, חס וחללה) או מהפרעה נפשית קשה מאד!

סתם שאלה, והמקרה שבני ציין הוא לא תוצאה של נטליות פרימיטיווית? מי רצח אותה? יוחנן פאולוס ה-14? לא, גנב רכב מקלקיליה.

מבחינתי בדיוק אותו דבר כמו מחבל שנכנס לבית קפה ומתפוצץ.הכל כתוצאה מחשיבה פרימיטיבית.

לא שאני שופט, מכליל, או משמיץ חס וחלילה ולו עשירית מאוכלוסיית הערבים/מוסלמים שבעולם כן?

אבל כמה תפוחים רקובים גורמים לכל העסק הזה להיראות הרבה יותר רע.

אגב, חשבתם שאנחנו עם שמבליג? חשבתם שאנחנו יוצאים פראיירים על זה שאנחנו מבליגים על פיגועים וכו'? תראו את העם הפלשתיני, מבליג למחבלים ולרוצחים שיוצאים ממנו. זאת כבר בגדר בושה, אצלנו אנשים כאלה כבר מזמן היו חוטפים מכות רצח מכמה יס"מניקים(ולצערי זאת הדרך...)

פורסם

בני אני רק יכול ליתמוך בדברים שלך.

אני כבר מגיל מאוד צעיר חושב שכל צורת השילטון במדינה הזאת רקובה ומושחתת והכסף אף פעם לא הולך לאן שבאמת צריך ללכת .

במקום שהיו כבר ממזמן מסיימים ליבנות את הגדר הזאת שתשמור שכל הנבלות האלה לא יכנסו לתוך המדינה (וגם יצאו ממנה עם שלל) משקיעים אותו בכל מיני דברים אחרים שכנראה יותר חשובים..

עוד דבר זה כל העונשים המפגרים שנותנים לכל הגנבים האלה . מערכת המשפט בישראל צריכה להבין שכל גנב הוא גם רוצח בפוטנציה אם מישהו נתקל בו בשעת מעשה , והיא צריכה להחמיר את העונשים במיוחד בתחום הרכב כי זה כבר נהפך להרגל שיש כל כך המון גנבות רכב ואסור שאנשים יתרגלו לזה!

יוגב

פורסם

שלד וטורבו פספסתם את הנקודה.

זה שהגנב רצח כי הוא פושע, קורה בכל חברה ואין זה משנה לעניננו דתו או החברה בה הוא חי.

מה שכן משנה הוא שהממשלה לוקחת כל כך הרבה כסף ולא נותנת תמורה מינימלית שתגן עלינו מפני "צדיקים ישרי דרך" כמוהו.

בנו חומה, לא גדר, ליד קלקיליה וגנבי הרכב עוברים כמו גדולים בשני הכוונים. משהו מאד רקוב בממלכה הביטחוניסטית שלנו...לא? אז איפה התמורה?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

בני לא פספתי את הנקודה לדעתי, ואני אסביר את עצמי, ידוע לי שבכל תרבות/ עם/ ארץ/ כפר או כל דוגמא אחרת יש את הכל מהכל (בשביל להקים מדינה צריך קצת מכל דבר) וממש לא דיברתי על עניין המנטליות כגורם במקרה ענבל עמרם, אלא במקרה שנתן שלד, שזה עניין של אהבה נכזבת/ כבוד פגוע במנטליות פרימיטיוית.

במקרה ענבל פשוט הסכמתי עם דבריך וגם ציינתי שפתחת לי נקודת מבט שלא היתה לי לפני ובהחלט נתנה לי המון חומר למחשבה.

כי כמו שאמרתי פשעים מתבצעים בכל רגע נתון וכך זה יהיה עוד הרבה אחרי תקופי ותקופתך כי תמיד יהיה "תפוח רקוב" או יותר.

שלד, המקרה שנתן בני ממש לא קשור לפרימיטיויות.

לצערינו מקרים דומים קורם יום יום פה בארץ לא בהכרח על ידי גנבי רכב.. או ערבים..

אחוז ניכר (לא אמציא נתון מדוייק כי אני לא מכיר אחד, אך שמעתי לא מעט פעמים) ממקרי אלימות, בין אם קשה ובין אם קלה, שקרתה עקב לחץ כזה או אחר במהלך פשע שמתבצע.

ענבל ניסתה לנצל שבריר שניה שהוא היה עסוק בלנהוג ולצאת מהחניה שניסתה לברוח ובאותו שבריר שניה נעץ הגנב את הסכין בגרונה ולא לקח יותר ממספר דקות עד שאיבדה רוח חיים.

אותה פציעה היתה יכולה להיות קלה יותר אבל לצערינו זה לא קרה.

זהו ההבדל שאני רואה בין המקרים.

גניבת רכב ידועה אולי כדבר שבני דודנו נוהגים לבצע בארץ אך בהחלט הם לא היחידים, וישנם גנבי רכב ישראלים, יהודיים כמוני וכמוך!

ולא רק גנבים..

אלא אנסים, פורצים, רוצחים... הבנת את הנקודה!

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

מה שיפה זה באיזה מהירות המשטרה תופסת אשמים ברגע שאחד מבני המשפחה של הנרצחת עובד במשטרה.

מה שרע פה זה הפרווילגיות לאזרחים מסויימים ולא יחס המדינה לכספי הציבור.

פורסם

אלירן, בני,

אתם באמת חושבים שגנב הרכב הזה התכוון להשאיר אותה בחיים מלכתחילה?

וחוצמזה בני ידידי, עד כמה שאני שונא את חלאות האדם - הרוצחים, הגנבים, האנסים וכו', הגדר הזאת היא חתיכת קשקוש אחד גדול.

אי אפשר לכלוא עם שלם בתוך כלוב, באמת עם כל הכבוד(תקראו לי שמאלני....). אני מסכים עם מה שאתה אומר בני, שעם כל הכסף ששוחטים מאיתנו אפילו את הביטחון הבסיסי לא נותנים לנו, וזה נכון, בערך, אפילו לא בערך, אבל נגיד...

חבל על הזמן והעצבים, עם כל הכבוד, אבל... זה בחיים לא יגמר, מלחמת עולם, פשוט ככה, מעתה ועד עולם.

גדר? עד כמה שיש שם חיות אדם - הם עדיין לא טיפשים כמו מרמיטות בכלוב בפינת חי.

הטרור תמיד מצא את דרכו, ותמיד ימצא את דרכו, והאידיוטים שחושבים שגדר הפרדה ושדות מוקשים יעצרו אותו - מנסים להתנחם באיזה אשליה שהם רואים כגלגל הצלה, ולמעשה זה לא יותר מקרש רקוב שצף על המים.

בני ידידי, אם אתה חושב שגדר הפרדה תעצור את הטרוריסטים וגנבי הרכבים אתה טועה ובגדול.

זה שגר בבית מולכם סוחר סמים, השכן שלכם מחזיק אמל"ח במרתף ואתם חיים בשאליה שאיזה גדר בכושיליעומו תעצור כמה מחבלים. צאו מהאשליות.

פורסם

הדבר שמיצג הכי טוב (אם אפשר להשתמש במלה טוב בנושא הזה) את המדינה שלנו הוא אותו שוטר שלא התייחס כלל לאביה של ענבל. היחס הנוראי והמזלזל שלו כל עוד לא הופעלו קשרים או פרוטקציות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

במילה אחד: זלזול בכספי ציבור. נובע מכך: זלזול בציבור עצמו.

אה, אין לך מושג איזה בזבוזים הולכים בצבא. איזה מכרזים גרועים יוצאים וכמה ציוד מיותר נקנה.

פורסם

לפני שזה יהיה שירשור נגד כל המדינה, זכרו שהמטרה שלי לזעזע קצת בנושא שלנו, רכב וגניבות רכב ולכן זה, אגב, לא לאוף טופיק

הכל חשוב לשילטון עד שזה מגיע אלינו הנהגים, בעלי הרכב. וזה בדיוק מה שגרם לילדה האומללה לאבד את החיים שלה ולהוריה לגמור את החיים שלהם. ולכן גם התפעול המאד סלקטיבי של החומה/גדר. להגן על האינטרס של השלטון, זה יעיל, ולראיה, אין פיגועים. אבל ראו זה פלא, הגנב הקטן עובר והמכוניות שהוא גונב עוברות גם כן וענבל - עמוק באדמה...

פורסם

בני, מאות אנשים נהרגים בכבישים בכל שנה. לאף אחד זה לא מזיז, כי זה לא נותן רייטינג. ורייטינג משמעותו מנדטים, בעולם הפוליטי רייטינג זה בדיוק מנדטים.

תאונה קטלנית היא רייטינג לכמה שעות, מקסימום ליום יומיים, במיקרים קיצוניים כמו תאונת הרכבת זה אפילו נשאר שבוע. אבל פיגועים, טנקים, מטוסים, נשקים, פעילויות צבאיות, חומות גבוהות וגדרות מחושמלות, זה רייטינג.

לכן, הרצח המזעזעה והנוראי של ענבל ז"ל ישכח במהרה, כמו שכל ההרוגים בתאונות בשנה שעברה נשכחו. כמה שזה עצוב, זאת המציאות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
בני, מאות אנשים נהרגים בכבישים בכל שנה. לאף אחד זה לא מזיז.

אני לא זוכר אם זה היה לנין שאמר את המשפט הזה או מישהו אחר, אבל הוא נחקק עמוק בזיכרוני :" אלפי הרוגים זאת סטטיסטיקה, הרוג אחד זאת טרגיה"

לצערי הכל במדינה המחורבנת הזאת זה סטטיסטיקה...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

הגדר לצערנו לא שלמה בין היתר בגלל שמאלנים ופלשתינים שהולכים פעם אחר פעם לבית המשפט כדי לנסות ולשנות את התוואי.

אם בית המשפט העליון יקבע פעם אחת ולתמיד שכל התוואי חוקי ואין פה על מה לתבוע במקום להתייחס לכל מקרה באופן פרטי יהיה הרבה יותר קל להשלים את הגדר במהירות.

אגב, מבחינה כלכלית פיגועים פוגעים הרבה יותר בכלכלה מגניבות רכב או תאונות דרכים. ברגע שיש פיגועים בעל עסק זר חושב פעמיים אם כדאי לבוא ולהשקיע כי מבחינתו זה אזור מלחמה.

• תוכן חדש...