Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח חנייה לא מוצדק, מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

בסוף נובמבר חניתי בחיפה. לאחר החנייה רצתי ישר למדחן להוציא כרטיס חנייה. המרחק למדחן היה 20 מ' ובנוסף לכך היה תור למדחן. אחרי שהוצאתי את הכרטיס ראיתי לידי רכבי פקח. רצתי אליו והראתי לו את כרטיס החניה. הפקח חייך ואמר שהיה לי מזל כי כמעט הוא רשם לי דו"ח. בנסוף לכך הוא הוסיף שפעם הבאה אני ישאר אורות מצוקה מהבהים עד שאני מוציא את כרטיס החנייה. שמח ומאושר ופחות 10 ש"ח בכיס פניתי לסידורי, לאחר מס' דקות נסעתי, את הכרטיס הוצאתי לשעתיים.

היום אני מקבל דואר רשום מעיריית חיפה על דו"ח מאותו תאריך ומאותה שעה ומאותו פקח. בגלל שלא היה לי כל חשש לדו"ח זרקתי את כרטיס החנייה אחרי חודשיים.

עכשיו אני לא יודע מה לעשות, אין לי את הקבלה להראות להם בנוסף לכך לא קיבלתי שום דו"ח מודפס באותו היום מהפקח עצמו.

מה עושים במצב כזה?

תודה מראש L.A

פורסם

אני מציע לך שתשלח את הסיפור הזה בדיוק.

עיריית חיפה די רכה בכל הנושא הזה. פעם שלחתי להם מכתב שכתוב בו משהו בסגנון "לא הייתי שם, עזבו אותי באמאשלכם", והם ביטלו את הדו"ח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני מציע לך שתשלח את הסיפור הזה בדיוק.

עיריית חיפה די רכה בכל הנושא הזה. פעם שלחתי להם מכתב שכתוב בו משהו בסגנון "לא הייתי שם, עזבו אותי באמאשלכם", והם ביטלו את הדו"ח.

ליעד, בחצי שנה שגרתי בחיפה, למרות שהיתה לי מדבקה! קיבלתי דוחות בסך 900 שקל, על כולם הגשתי ערעור - בנוהל..., איך אני בודק אם הם בוטלו או לא?
פורסם

אמורים לענות לך על הערעור בדואר.

אם שלחת בדואר רשום ויש לך את הקבלה, אז האחריות עליהם אאל"ט.

בכל מקרה, שלח מכתב למחלקת הפיקוח העירוני, לא הייתי ממליץ על קשר טלפוני איתם. בכל זאת, עובדי ציבור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שלחתי פאקס, ונשלח עוד אחד עוד כמה ימים.

נראה אם יתייחסו אליי. אם לא תהייה תשובה נשלח דואר רשום.

כמה זמן לוקח להם להגיב?

פורסם

אני שלחתי דואר רשום לעיריית רחובות ב-8.3.06 ועד עכשיו אני מחכה לתשובה מכיון שהם טענו במכתב שחזר אליי לאחר שלושה ימים בדיוק, שהנושא הספציפי שלי בבירור עם התובע העירוני שלהם.

סליחה שאני נדחף אך, התשלום המקורי היה אמור לקפוץ ל-150 ש"ח בסוף חודש מרץ, והם טענו שזה בבירור, אם הם לא מוצאים לנכון לקבל את טענתי על הדו"ח האם עדיין אני אצטרך לשלם את הכפל על הדו"ח המקורי שלי? הרי זה היה בבירור!

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון:

קיבלתי תשובה בדואר מאגף החנייה. הם טוענים שאין שום סיבה לבטל את הדו"ח לאור התיאור שלי, היות ואין לי את כרטיס החניה. רבעק זה היה לפני חמישיה חודשים :x!

איזה חרות גם אתה משלם תמרות כרטיס חניה וגם אח"כ אתה מקבל דו"ח.

מישהו ידוע מה ניתן לעשות?

פורסם

תנסה לאתר את הפקח.

יש על הדוח את שמו המלא, ואם יש לך מזל אולי הוא עדיין עובד ויוכל לעזור. אתה יכול לבקש מהעיריה שיקשרו בינכם אני מניח.

סיכוי קלוש אבל שווה...

אם זה לא עוזר תגיש בקשה להשפט ותספר לשופט את כל הסיפור, בתקווה שהוא יאמין. בכל מקרה, הוא לא יוכל לדרוש ממך יותר כסף מהדוח המקורי, אז אין לך מה להפסיד חוץ מעצבים.

בהצלחה,

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

מצטרף להמלצה על בקשה להישפט.

כמו כן אני מזהיר את אלו שחושבים שפניה לעירייה זו או אחרת מעכבת את הליכי ההוצאה לפועל...

היא לא!

קרה לי כבר כמה פעמים שהפקידה במוקד העירוני אמרה שהנושא בטיפול, בבדיקה, הם מעכבים את ההליכים, אפילו אמרו לי שהם קיבלו את הטענות שלי.

ואז יום בהיר אחד מגיעים המעקלים.

הטענות של העירייה מגוונות. החל מזה שטוענים ששלחו לי מכתב שלא קיבלו את הטענה שלי, ועד זה שלא קיבלו ממני שום מכתב מלכתחילה.

כאשר הצגתי בפניהם את העדות של משלוח הדואר הרשום הם טוענים שאין אינדיקציה לתוכן המכתב, אלא רק לתאריך שליחתו ולמען שלו. ובכלל הם לא היו חייבים לקבל את הטענות שלי.

בפעם אחרת כשהראתי להם מסמכים רשמיים שלהם שמאשרים את הטענות שלי הם הציגו רישומים של דואר רשום משלהם שמוכיחים לכאורה שנשלחו לי מכתבי עידכון שסותרים לחלוטין את המכתב שבידי.

החוק למרבה הפלא לצידם.

כשמדובר בעיריה כל מה שהם צריכים להראות זה קבלה על משלוח דבר דואר רשום לכתובתי בלי תוכן מכתב.

לעומת זאת אני צריך להוכיח מה היה במכתב הרשום ששלחתי להם.

את המעקלים שמגיעים כבר עם גרר ומשטרה זה ממש לא מעניין.

הסיפור הזה קרה לי גם עם עיריית ת"א וגם עם עיריית בני ברק.

מישהו מכיר איזה עו"ד שיכול לעזור לי?

• תוכן חדש...