Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכרזים בצריפין ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

האם מישהו מכיר את המכרזים שבצריפין ?

במה זה כרוך ?

למישהו יש טלפון או כתובת מסוימת או כל קצה של חוט ?

האם יש שם עדיין סובאריות ?

מישהו מכיר סובארית זולה למכירה לחלקים בלבד ?

פורסם

חפש את המילה "מכרז" או "מכרזים" בפורום ותבין ששומר נפשו ירחק.

עד כמה שידוע לי כבר מזמן אין סובאריות בצבא.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כתובת:

המגרש ממוקם סמוך לשער ירושלים של מחנה צריפין. המגרש די גדול וקשה לפספס אותו. ניתן לראות את קצהו של המגרש ממול לחר"פ 542 בצריפין.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

צבי נכנסתי לאתר שלהם והוא לא מכיל את כל המכוניות. אני זוכר גם שבזמנו הוא לא הכיל את כל המכוינות, בחוברת המכרזים של משהב"ט היו הרבה יותר מכוניות מאשר הם פרסמו.

במה זה כרוך? זמן, צריך הרבה זמן לעשות מחקר על הרכב שאתה רוצה לבור למגרש לראות ולעבור על הרכבים שסימנת לעצמך. לאחר שזכית באוטו לשחרר אותו מצריפין (אך ורק ע"י גרר, האוטו הרי ללא רישיון וללא מספרים), ללכת למשרד התחבורע להוציא רישיון רכב, להדפיס מספרים, לשלם אגרה וביטוח חובה, ולעבור טסט, וכמובן לפני זה לטפל בכל הליקויים המכאניים שישנם ברכב (צמיגים כמעט תמיד גמורים, בולמים, בלמים, שלא נדבר על המנוע שלעיתים עובר התעללויות וקילומטראז' גבוה, לעיתים גם קלאץ ועוד הרבה).

עריכה-----

זה יעזור לך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=77063&page=1&pp=15&highlight=%EE%F9%F8%E3+%E4%E1%E8%E7%E5%EF

ROOONEEYY

פורסם

אגב צריפין- התעלקות קטנה:

יש לי מחר זימון לשם ואני צריך להיות במחנה צריפין ב09:30. איך אני מגיע לשם מהוד השרון, כפר סבא, רעננה?

כמה זמן נסיעה זה?

תודה מראש,

אורן.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

מתחנה מרכזית תל אביב אתה לוקח אחד מהקווים 455,451,461,156,157 בקומה 6.

לאחר מכן אתה יורד בשער "יפו" ליד בית חולים אסף הרופא ובכניסה לבסיס יש לך קו פנימי "6" תשאל את הנהג הוא יגיד לך בדיוק איפה אתה צריך לרדת.

פורסם
מתחנה מרכזית תל אביב אתה לוקח אחד מהקווים 455,451,461,156,157 בקומה 6.

לאחר מכן אתה יורד בשער "יפו" ליד בית חולים אסף הרופא ובכניסה לבסיס יש לך קו פנימי "6" תשאל את הנהג הוא יגיד לך בדיוק איפה אתה צריך לרדת.

וברכב?

hagggg55 כתב:

פורסם

נוסע מצומת בית דגן לכיוון רמלה, עובר את בית החולים אסף הרופא ויש לך שלטים שמכווינים מימנך לשער ירושלים ומושב תלמי מנשה. שמאלה באותה הצומת זה מושב ניר צבי.

אתה פונה ימינה בצומת ונוסע עד שהכביש נגמר לך בשער ירושלים של מחנה צריפין, זה ממש ליד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה רבה רבה.

עזרת לי המון.

hagggg55 כתב:

• תוכן חדש...