Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרשמות לאחר 1000 ק"מ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למיטב זכרוני - לא. רק גרסת ה-101 כ"ס זקוקה לאוקטן גבוה יותר.

עריכה: בדקתי - האוט' מסתפקת ב-95 :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, תתחדש שוב, בשנית (כבר אמרנו אבל למי אכפת).

החדשה הרבה יותר יפה והרבה יותר מרשימה מהקודמת.

גם בסקר שהיה לגבי הקטגוריה הנ"ל, הצבעתי לשקודה פאביה, כי אני חושב שזה רכב באמת מוביל בקטגוריה שלו, מבחינת אבזור אז האמביאנט פלוס בהחלט שווה את התוספת, החסרון היחידי זה הדרמים מאחורה(אבל גם זה בר החלפה:wink: ).

אני הייתי שמח לסיקור של הרכב מבחינת נוחות נהיגה וביצועים (----> רמז אוראל!)

בכל אופן אחת היפות.

under construction..

פורסם

אז אני לא מבין, הסקודה הזאת חזקה בסוס שלם מהפולו שלי? :wink:

ואני לא מבין באמת מה ההתלהבות מגרסאות טובות יותר עם 100 כ"ס, למרות שזה שיפור לעומת הגרסאות הרגילות, אבל כל יפאנומטית אחרת כבר עברה מזמן את ה100 כ"ס, שלא נתחיל לדבר עם וולבו, במוו ודומיהם.

הדובר הוא בעלים של גרמניה עם 100 כ"ס, אבל באמת שלא מתלהב כ"כ מזה, האוטו חזק, האוטו מהיר, אבל הייתי כבר במכוניות עם כפול ויותר כ"ס מהפולו. אני לא רואה צורך להדגיש את הנתון "101 כ"ס" ברכב משנת 2006.

אם למישהו יש דעה שונה - אז בבקשה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
תודה לכולם! אם יש שאלות נוספות, אשמח לנסות לענות :-)

וטל, הכיוון הוא יותר לאוקטביה 2, 1.6FSI :-) או, פביה 2, 1.4TSI :-D

פביה vRS ואוקטביה vRS הן בגדר חלום, לפחות בזמן הקרוב.

אגב, מזל טוב יא קשיש! :king:

אם משומשת תבוא בחשבון אז היא בכלל לא בגדר חלום, למרות שנמכר מספר נמוך זה לא בלתי אפשרי למצוא.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=31&SubModelID=276&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=rs

פורסם

יוסי, כל אחד ודעתו שלו.

101 כ"ס מ-1.4 זה נתון חביב למדי. להזכירך, עד לא מזמן היו מנועי 1.6 שהוציאו 100 כ"ס ומטה. זהו.

אייל, אני מכיר אוקטביה vRS שמורה שמוצעת למכירה... אבל... כל הכיף זה לקרוע ניילונים :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אייל, אני מכיר אוקטביה vRS שמורה שמוצעת למכירה... אבל... כל הכיף זה לקרוע ניילונים :wink:
טוב נו אתה איש מוזר, מעדיף פרקטיות על ספורטיביות. עוד אין לך 80 לא? :wink:

גם אתה וגם אבא שלי ראש בקיר- מעדיפים רק חדש.

אם הבחירה הייתה בידי לא היינו קונים C5 היינו קונים 530/5 משנת 2000/1 שעושה את הדברים שאני אוהב הרבה יותר טוב :-P

פורסם

אוראל, תספר כבר את האמת. נו תגיד לכולם שאתה עובד בשקודה ושילמו לך ים כסף כדי שתפרסם אותם.

תספר על טובות ההנא(ע)ה שקיבלת מהם, כמו מגיני הבוץ המקוריים והקודן...

אנחנו יודעים הכל.

אתה שתול.

השם שלך בעצם זה מר הולדנברך ואתה אחד מבעלי פולקסווגן שקנו את שקודה. כמה פאתטי.

אבל למה דווקא פאביה? למה לא לקחת לך איזושהי סופרב חביבה (בצבע צהוב)? עלוב.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אז אני לא מבין, הסקודה הזאת חזקה בסוס שלם מהפולו שלי? :wink:

ואני לא מבין באמת מה ההתלהבות מגרסאות טובות יותר עם 100 כ"ס, למרות שזה שיפור לעומת הגרסאות הרגילות, אבל כל יפאנומטית אחרת כבר עברה מזמן את ה100 כ"ס, שלא נתחיל לדבר עם וולבו, במוו ודומיהם.

הדובר הוא בעלים של גרמניה עם 100 כ"ס, אבל באמת שלא מתלהב כ"כ מזה, האוטו חזק, האוטו מהיר, אבל הייתי כבר במכוניות עם כפול ויותר כ"ס מהפולו. אני לא רואה צורך להדגיש את הנתון "101 כ"ס" ברכב משנת 2006.

אם למישהו יש דעה שונה - אז בבקשה.

יוסי.

זה אותו המנוע. הנתון הרשמי הוא 101 כ"ס , אבל לומר 101 זה קטנוניות. מעגלים מטה :D

אוראל, תתחדשו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
זה אותו המנוע. הנתון הרשמי הוא 101 כ"ס , אבל לומר 101 זה קטנוניות. מעגלים מטה :D

אוראל, תתחדשו.

אייל ויוסי, ממה שידעו לי, יש שוני קליל בין המנועים - מערכת פליטה מעט שונה, ולכן יש גם הבדל בצליל (אני יודע איך נשמעת פולו 16 שסת' :-) הייתה כזאת לבן דודי).

תודה רבה :-P

ואייל, בהצלחה במציאת הכלה החדשה :wink:

Renault Catpur 155 2021 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...