Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי בעיה שממש מפריעה לי לנהוג.

בזמן האחרון שאני נוסע באוטו ולוחץ על הגז האוטו משתנק לי כזה כאילו נחנק לא נוסע כמו שצריך כאילו משהו עוצר אותו שאני לוחץ גז ואז פתאום בום הוא מזנק לבד ונותן גז משהו מוזר ביותר. אני אומר לכם אף לא קרה לי מישהו יודע מה הבעיה אולי בגלל שנסעתי כמה פעמים על מיכל דלק כמעט גמור תודה לעוזרים.

פורסם
תגיד לי דבר אחד צביקה, כי למען האמת זו תעלומה בשבילי.

איך זה שאתה מכיר את הרכב שעליו נוסע הבנאדם עוד לפני שהוא רשם זאת?

ואני חשבתי שלהבין תאוריות של פיזיקה מודרנית זה מסובך.

כי אצל רוב המכוניות ישנם משקעים בתחתית המכיל דלק,

וברוב המכוניות נסיעה עם מפלס מאוד נמוך שואבת את כל הזבל הזה וסותמת את הפילטר.

וכשהפילטר סתום, אחד הסימנים זה הבעייה שתיאר פותח הנושא.

פשוט לא?

פורסם

מה בדיוק מבאס?

אתה לא צריך לעשות שוב טיפול מלא, זו סה"כ החלפת פילטר דלק (אם זו אכן הבעיה).

פורסם

ערב טוב,

באיביזות של שנת 94' זו הזרקה חד נקודתית.

יש לבצע בדיקה במחשב ייעודי, אך יכולות להיות מספר אפשרויות: באיביזה 95' של אחי הגדול הבעייה הייתה מערכת ההזרקה שהחזירה נשמתה לבורא. עלותה בסביבות 3000 ש"ח. בדוק גם את נקיון מנוע הצעדים ונקיון החיישנים וכמובן את תקינותם וכן גם משאבת הדלק (באיביזה 94' 1.3 שהייתה להוריי הבעייה נבעה ממשאבת דלק תקולה שעלותה בסביבות 1300 ש"ח בזמנו, לא ידוע לי מה מחירה כיום).

בהצלחה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

חודש היא עברה טיפול 10000 ובדיקה וממוחשבת והבעיות שנתגלו אצלה הם החלפת בולמים בדחיפות צמיגים שזה היה ידיוע לי ומשהו שקשור למסרק הגה אני חושב זה מה שהמחשב גילה זאת אומרת מנוע וגיר מצב טוב הוא אמר אז כנראה שנסתם לי הפילטר דלק בגלל שנסעתי די הרבה על מיכל גמור וזו טעות שלא תחזור כמה בערך יעלה לי להחליף פילטר דלק .

תודה לעוזרים.

פורסם
חודש היא עברה טיפול 10000 ובדיקה וממוחשבת והבעיות שנתגלו אצלה הם הוא אמר אז כנראה שנסתם לי הפילטר דלק בגלל שנסעתי די הרבה על מיכל גמור, וזו טעות שלא תחזור(אתה מבטיח?) כמה בערך יעלה לי להחליף פילטר דלק . ממאה שקל תקבל עודף. החלף ואל תשאל שאלות כמה וכמה!תודה לעוזרים.
כל הבדיקות שעברת אינם מענינות, אם אתה תמשיך לנסוע עכשו עד סוף הדלק, ובכך לשרוף גם את משאבת הדלק, שמתקררת, כשהיא טבולה בדלק!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...