Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

197 קמ"ש על כביש 5- שלילה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול בלילה מומל"זתי בכביש 5 מיד אחרי הגשר של מורשה.

הלייזר תפס אותי על 197- 192 לאחר הפחתה. עכשיו, אני לא אומר שנסעתי במהירות החוקית. אבל לא עברתי את ה110, ולא רק זה, היונדאי שלי לא מסוגלת בכלל להתקרב למהירות הזו.

קיבלתי שלילה ויש לי משפט בקרוב. מה עושים?

נ.ב- לכל המתלהמים למיניהם- רדו מזה. לא התקרבתי למהירות הזו. לא עברתי את ה110...

זה פשוט בלתי אפשרי. והשוטר לא הסכים בכלל להקשיב לי...

תודה,

אורן.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עזוב את השוטר, לך לקצין עם דף של נתוני היצרן של הרכב שלך, שמפרט את המהירות הקסימלית שאליה הרכב מסוגל להגיע. אם גם זה לא עוזר, רק עו"ד יעזור.

בהצלחה.

פורסם
עזוב את השוטר, לך לקצין עם דף של נתוני היצרן של הרכב שלך, שמפרט את המהירות הקסימלית שאליה הרכב מסוגל להגיע. אם גם זה לא עוזר, רק עו"ד יעזור.

בהצלחה.

ומאיפה אני משיג דף כזה שמבחינתם הוא אמין? אני מניח שקארפוליו לא טוב מספיק. נכון?

hagggg55 כתב:

פורסם

אין שכל , אין דאגות. חשבתי שהתאונה הכניסה לך קצת שכל לקודקוד.

בצע חיפוש בפורום , אם הודית בפני השוטר שנסעת מעל המהירות המותרת בחוק , אתה בצרות - לא משנה על כמה נמדדת.

אם רשיונך חשוב לך - קח עו"ד - יש מצב להוציא אותך זכאי עם מדידה מגוחכת כזו. אל תטרח ללכת למשפטלבד ,בטח ובטח אם בתאונה שלך היתה מעורבת משטרה (ואם אושפזת , היא הייתה).

פורסם
אין שכל , אין דאגות. חשבתי שהתאונה הכניסה לך קצת שכל לקודקוד.

סליחה?! אני נסעתי 110! מה זה 110? זה כלום! נסעתי בקצב של התנועה ולא יותר מזה. אז למה בדיוק אין שכל אין דאגות?

בצע חיפוש בפורום , אם הודית בפני השוטר שנסעת מעל המהירות המותרת בחוק , אתה בצרות - לא משנה על כמה נמדדת.

לא. לא הודיתי בכלום. אמרתי "נסעתי כחוק" וזהו. אחר כך שהוא אמר לי את המהירות שבה נמדדתי אמרתי לו שאין סיכוי כזה מכיוון שהאוטו לא מגיע למהירות הזו על-פי היצרן.

אם רשיונך חשוב לך - קח עו"ד - יש מצב להוציא אותך זכאי עם מדידה מגוחכת כזו. אל תטרח ללכת למשפט לבד ,בטח ובטח אם בתאונה שלך היתה מעורבת משטרה (ואם אושפזת , היא הייתה).

12345

hagggg55 כתב:

פורסם
ומאיפה אני משיג דף כזה שמבחינתם הוא אמין? אני מניח שקארפוליו לא טוב מספיק. נכון?
אם אני לא טועה, מדובר ברכב חדש.

נסה באתר היצרן, או אולי אפי' אצל היבואן.

העובדה שנתפסת על מהירות של 192 קמ"ש, ולא 160, נניח, עובדת לטובתך. זוהי דעתי.

פורסם
אם אני לא טועה, מדובר ברכב חדש.

נסה באתר היצרן, או אולי אפי' אצל היבואן.

העובדה שנתפסת על מהירות של 192 קמ"ש, ולא 160, נניח, עובדת לטובתך. זוהי דעתי.[/quote]

כן זה ברור לי. לפי carfolio.com האוטו לא עובר 171...

אגב לא מצאתי מידע על הדגם המדוייק שלי באתרים אלו...

hagggg55 כתב:

פורסם
סליחה?! אני נסעתי 110! מה זה 110? זה כלום! נסעתי בקצב של התנועה ולא יותר מזה. אז למה בדיוק אין שכל אין דאגות?

מה זה 110 ? זה (לפחות) 20 קמ"ש מעל המותר.

אני לא כזה חסיד גדול , ומסכים שהמהירות המותרת בכביש כזה מגוחכת - אבל לאור עברך העשיר ביחס לוותק , לא הייתי מנפנף במהירות הנסיעה.

פורסם
מה זה 110 ? זה (לפחות) 20 קמ"ש מעל המותר.

אני לא כזה חסיד גדול , ומסכים שהמהירות המותרת בכביש כזה מגוחכת - אבל לאור עברך העשיר ביחס לוותק , לא הייתי מנפנף במהירות הנסיעה.

אוי נו באמת. זה גג 20 קמ"ש מעל המותר. אם תסתכל שוב בהודעה המקורית תראה שכתבתי שלא עברתי את ה110.

באמת. אני נסעתי במהירות התנועה מסביבי. אני יודע שעשיתי הרבה שטויות, אבל זה לא אחת מהן...

אורן

hagggg55 כתב:

פורסם
12345

שלום,

אם נסעת בקצב של התנועה למה עצרו אותך?

שוטרים כמה שהם נוראים בעינינו יודעים להבדיל בין

110 ל192! לא שאני לא מאמין לך אבל סטייה של 82 קמ"ש

אלו הבדלים של שמיים וארץ!

האם היו ברכב עוד אנשים?

מעבר לכך כמו שכבר המליצו לך רק עורך דין יעזור לך במקרה הזה!

בברכה,

proud to be a mini 2006 owner

פורסם
שלום,

אם נסעת בקצב של התנועה למה עצרו אותך?

שוטרים כמה שהם נוראים בעינינו יודעים להבדיל בין

110 ל192! לא שאני לא מאמין לך אבל סטייה של 82 קמ"ש

אלו הבדלים של שמיים וארץ!

האם היו ברכב עוד אנשים?

מעבר לכך כמו שכבר המליצו לך רק עורך דין יעזור לך במקרה הזה!

בברכה,

שמע. אני לא הייתי עם השוטר כשהוא ממל"ז אותי. אני לא יודע למה דווקא אותי. יכול להיות שהוא כיוון על מישהו אחר וטעה. נכון? זה קורה.

זה לא משנה כמה מגוכחת הסטייה הזאת נשמעת לכם, העובדה היא שהאוטו לא מסוגל להגיע אפילו קרוב למה שנמדד. יש חתיכת הבדל בין 171 ל192. לא?

לא. הייתי לבד.

hagggg55 כתב:

פורסם

השאלה הנשאלת כאן, בנוסף לנתוני היצרן היא האם בכלל יש לך סיכוי להאט ולעצור בצד במהירות כזאת, מה גם שהעצירה של היונדאי מ-200 קמ"ש לוקחת לא מעט זמן. נשמע תמוה, אני מסכים ש-197 "משחק" טיפה לטובתך עד כמה שזה נשמע מופרך, אם זה היה 150 לדוגמא היה לך קשה יותר לצאת מזה.

בהצלחה ואני מקווה מאוד שנסעת 110. אתה נהג חדש, זכור שזרקו אותך לכביש כי חשבו שמגיע לך רשיון. אל תחשוב שמעמד הרשיון מקנה לך נסיון של 10 שנים על הכביש ומיומנות במצבים שונים בכביש במהירויות האלה.

הימים הקשים חלפו :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...