Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי פיוניר דולפינים

וברגע שאני מניע יש לי רעשי רגע ממש חזקים שמתגברים כאשר אני לוחץ גז .

המתקין אמר שזה בגלל המגבר אבל אבל אני לא מאמין כי היה לי את הפאנל הזה מזמן ואחר כך היה לי דיוידי ושהיה לי את הדיוידי לא היו רעשים , ובהתחלה שהיה לי את הפיוניר היו למגבר 2 משתיקי קול שעזרו אבל הורידו את האיכות כל כך...ועכשיו שחזרתי לפיוניר חזרו הרעשים והפעם המשתיקי קול לא עוזרים .

עשיתי חיפוש פה בפורום כי אני זוכר שקראתי על בעייה כזו פה מזמן...ואמרו לחבר חוט לגוף של המערכת ולא הבנתי כל כך....

האם מישהו יכול להסביר לי ולתת לי הסבר יותר טוב ומופרט איך לעשות את זה?

Lexus Is250 - The Presuite Of Perfection

BMW 330ci E93 - The Ultimate Driving Machine:evil:

פורסם

דובר על זה רבות, יכולת לבצע חיפוש,

למרות זאת, ובקצרה:

יש לחבר מינוס לחוט שמזין מינוס למכשיר, וצידו השני של החוט יש לחבר לסיכוך של חיוט הRCA באחד מהמחברים ("הבננות" אדום או לבן) נתק את אחד הבננות (דאג קודם שמכשיר יהיה כבוי) והכנס מס' סיבים של החוט אל הסיכוך החיצוני בין השקע לתקע, אבל לא בתקע האמצעי (הזכר) שנכנס... למקומו בצד השני לנקבה של הRCA שיוצא מאת המכשיר.

אם לא הסברתי טוב, אל תעשה נסיונות והמתן להסבר אחר או להפנייה לקישור מתאים.

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לי למשל היתה בעיה דומה כשהצתברה לי קצת חלודה במגע של מינוס במגבר. ניקוי חלודה עזר וריסוס ספריי מגעים (SERVISOL)

DROZD

פורסם

בצעתי פה חיפוש בפורום ולא כל כך הבנתי את רוב העצות חוץ מאחת שהיא לבדוק את החיבורים והמגעים , לאחר כתיבת של השאלה ירדתי לאוטו לבדוק .

ועכשיו אצלי הרמקולים הקידמיים מוגברים והסאב מוגבר .

ניסיתי להחליף את הכבלים RCA ביציאות מאחורי המערכת....ושמתי לה שרק ביציאה השמאלית יש את הרעש . ובפיוניר שלי הבנתי מהמתקין שיש גם יציאה להגביר את האחוריים . מין כזה חוט אפור עם שתי בננות , חיברתי את הכבל RCA שהיה ביציאה שעשתה את הרעש ליציאה שלך האחוריים והפסיק הרעש בכלל !!! וגם שומעים אותו הדבר !!

האם זה בסדר מה שעשיתי?

פורסם
בצעתי פה חיפוש בפורום ולא כל כך הבנתי את רוב העצות חוץ מאחת שהיא לבדוק את החיבורים והמגעים , לאחר כתיבת של השאלה ירדתי לאוטו לבדוק .

ועכשיו אצלי הרמקולים הקידמיים מוגברים והסאב מוגבר .

ניסיתי להחליף את הכבלים RCA ביציאות מאחורי המערכת....ושמתי לה שרק ביציאה השמאלית יש את הרעש . ובפיוניר שלי הבנתי מהמתקין שיש גם יציאה להגביר את האחוריים . מין כזה חוט אפור עם שתי בננות , חיברתי את הכבל RCA שהיה ביציאה שעשתה את הרעש ליציאה שלך האחוריים והפסיק הרעש בכלל !!! וגם שומעים אותו הדבר !!

האם זה בסדר מה שעשיתי?

אם הבנתי נכון אז הלך לך פילטר ביציאת RCA אחת

קורה שמנתקים RCA בפיוניר בזמן שהוא דלוק

אם אתה לא משתמש ביציאה הנוספת אז אל תעשה כלום, תשאר על התקינה

אם תרצה להשתמש אתה צריך להחליף פילטר במכשיר

:wink:
פורסם

תודה רבה על התגובה ! סוף סוף פיתרון לבעייה המעצבנת .

כמה עולה התיקון הנ"ל??

וברגע שזה על היציאה הטובה אניט שמתי לב שאין לי שליטה על כיוון הרמקולים , ז"א אחורה וקדימה , כי הפיוניר חושב שהקידמיים הם האחוריים כי הם מחוברים ליציאות של האחוריים מן הסתם....

אם אפשר בבקשה קצת מידע על איפה אפשר לתקן וכמה זה עולה ...

תודה

• תוכן חדש...