Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

העברתי את המצבר לבגאג' ועכשיו צריך לחווט אותו מחדש.

האם מישהו יודע היכן לקנות כבל חשמל שטח חתך 19 ממ? (4 גייג')

בנוסף.... האם מישהו יודע באיזה גודל של נתיך עליי להשתמש על כבל ה(+)? אני יודע שלא חובה... אבל אני רוצה להוסיף ליתר בטחון.

המצבר הוא 46 אמפר שעה.

תודה לכולם.

קו---------------------------------------

פורסם

את הקבלים ברכב מודדים ב ממ'ר. חובה להתקין נתיך לקבל תוספת , כל הנתיכים ברכב מגינים על קבלים בילבד ולא על צרכנים , קצר מקבל יכול לשרוף רכב . מהקוטב החיובי של המצבר מוסיפים בית נתיך ואחרכך את הכבל הנידרש, אתה יכול לקנות את כול החומר בחנויות שמוכרות ציוד לחשמאלי רכב(דפי זהב), אחרי ההתקנה תוכל לקבוע איזה עוצמת נתיך להישתמש בהתאם רצוי להוסיף בין 25-30 ממ'ר יש צורך רק בקו חיובי עד לקבל הישן, את הקוטב השלילי של המצבר לגבות לגוף עם בורג .:wink:

את המצבר בבגז' יש לאחסן במיכל סגור , המצבר פולט גזים רעילים שיגרמו לכאבי ראש בנסיעות ארוכות.

בכול מצבר בצד במקביל לפקקים יש פתח אורור, יש לחבר צינורית נשם לפתח הצינורית חיבת להיסתיים מחוץ לרכב. מצבר לא סגור במיכל כהלכה יגרום להיתפוררות של הריפדים.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

כל חנות סטריאו לרכב

למרות שלכזה מצבר קטן גם 8 גיג יעשה עבודה טובה

מחיר 4 גייג 15-20 ש"ח למטר

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

את המצבר בבגז' יש לאחסן במיכל סגור , המצבר פולט גזים רעילים שיגרמו לכאבי ראש בנסיעות ארוכות.

גזים רעילים = מימן

ובנוסף, למימן יש עוד תכונה "נהדרת" הוא אינו דליק כי אם נפיץ, ולכן אם הב'אגז איננו מאוורר כראוי, יש סכנת פיצוץ במגע עם ניצוץ.

קח את זה בחשבון אם אינך רוצה להסב את ריכבך להאצ'בק.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

אתה מדבר על נתיך שיהיה מספיק טוב לצריכת זרם של סטרטר. מדובר במאות אמפרים.

עזוב, לא עושים את זה, עם כל הכבוד לרצון הטוב שלך. גם כל יצרני הכננות ירדו מזה לפני כמה שנים, והפסיקו לשלב נתיכים באספקת החשמל לכננת. פשוט מגינים על הכבל החיובי כך שלא יוכל להיות מצב שבו יהיה מגע בינו ובין השילדה. העבר אותו בתוך צינור שרשורי, תוך כדי שאתה חושב טוב טוב על הדרך שהוא עובר בה, לא ליד פינות חדות במרכב, נקודות חמות וכו' .

כבל ריתוך יעשה את העבודה, יש 16 מ"מ ויש גם יותר. קניתי לא מזמן כבל של 50 מ"מ בשביל כננת קדמית ואחורית, בעלות של משהו כמו 32 ש"ח למטר, ב"רוזנפלד" בצומת ירקון. הכבל עובר משני המצברים בתא המנוע אל הפגושים הקדמי והאחורי, בתוך צינור פלסטיק 25 מ"מ עם עובי דופן של כשלושה מ"מ. זה כנראה אובר קיל רציני של הגנה מכנית על הכבל, אבל זה מה שהיה זרוק לי בחצר.

פורסם

כבל ריתוך יעשה את העבודה, יש 16 מ"מ ויש גם יותר. קניתי לא מזמן כבל של 50 מ"מ בשביל כננת קדמית ואחורית, בעלות של משהו כמו 32 ש"ח למטר, ב"רוזנפלד" בצומת ירקון. הכבל עובר משני המצברים בתא המנוע אל הפגושים הקדמי והאחורי, בתוך צינור פלסטיק 25 מ"מ עם עובי דופן של כשלושה מ"מ. זה כנראה אובר קיל רציני של הגנה מכנית על הכבל, אבל זה מה שהיה זרוק לי בחצר.

אכן ברוזנפלד יש כבלים עבים במחירים יחסית טובים, גם אני קניתי שם (לפני הרבה הרבה הרבה זמן) כבלים לרכב (כמדומני זה היה בשטח של 10 ממ או 16, לא זוכר בדיוק).

שווה לבדוק שם וכמו בכל דבר שווה לבדוק גם בחנויות חשמל - בהרבה מאוד מקרים המחירים שלהם זולים משמעותית ממה שמוכרים בכל רשת DIY.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...