Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הוכנסו בתחנות דלק שונות מכשירים דיגיטלים לניפוח צמיגים

יש לי גם שעון וגם את העט הדפוקה הזו שמראים את הלחץ

כל אחד מראה מספר אחר על מי לסמוך?

(על תחנות דלק שבטח לא מקיילות את המכשירים )

"Ferrari is A toned down version of God"- Jeremy Clarkson

פורסם

היי,

במידה ויש בידך עט איכותית (מתכתית תוצרת אנגליה) אזי העט הזו מדוייקת.

להבדיל משעונים העשויים מפלסטיק שמתקלקלים מהר מאוד.

השעונים בתחנות הדלק הם מדוייקים במידה ומבצעים בדיקה וכיול כנדרש בחוק.

אני סומך על העט המכני.

470_a1.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

עקבתי אחרי לחצי ניפוח ברכב שלי, מתברר שהמכונות בתחנות דלק ממש לא מדוייקות, יותר נכון הבדלים של 5-8PSI, בעקבות כך, איך לא, פונים ל EBAY , מדיד לבדיקת לחצי אויר, מדיד דיגיטלי שגם מדבר באנגלית ובעוד שפה, בקיצור מדיד כזה , מדוייק להפליא, עולה 13$ כולל משלוח,קיבלתי אותו תוך 4 ימים, והוא עושה את העבודה יופי.

אני מבסוט.

פורסם

בדקתי כמה וכמה תחנות דלק בעקביות לאורך שנים,

ואין שום הבדל ב(אי) הדיוק בין המכשירים עם הצג הדיגיטלי לבין המכשירים הישנים יותר -

כולם מפספסים בכמה PSI לפה ולשם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה המספר שייצרן הרכב נוקב בו מציין? לחץ בצמיג קר , חם או אולי איזו פשרה בינהם?

האם באמת יש חשיבות לכך שהוונטיל יהיה בתחתית הגלגל בעת המדידה?

פורסם

הלחץ הנקוב הוא כשהצמיג קר והסיבה לכך שהונטיל צריך להיות למטה היא בטיחותית בלבד.

כשצמיג מתפוצץ אם הונטיל למעלה אתה עם הפנים בתוך הצמיג ואם הוא למטה אז בד"כ הפנים שלך נמצאות מעל לגלגל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מבדיקות רבות ישנה שונות רבה בין המכשירים השונים הדיגיטליים הנמצאים בתחנות הדלק .

בנוסף לכך את הצמיגים יש למבוק כאשר הם קרים, ואם הבדיקה מתבצעת לאחר נסיעה יש להוסיף כ 10% שזה +,- 3 PSI .

אני תמיד מנפח ולאחר מכן בודק במדיד שיש לי ורק עליו סומך

יש לציין שמכשיר זה (מודד הלחץ )עבר כיול עם מכשיר מדידה מדיוק ונמצא מדייק

פורסם

אני אישית לא ממהר לסמוך על המדים הדיגיטלים בתחנות הדלק, לכן רכשתי לעצמי מכשיר מדידה מקצועי שפאנצ'ר מאכרים

משתמשים בו, והוא בעל אופציה להוסיף\להוריד אויר בצורה סופר מדוייקת. (שסתום ידני).

אביחי

פורסם

המתינו מעט, כל הרוכשים בפוטנצייה של שעוני לחץ האויר היקרים, וכל מאוכזבי השעונים בתחנות הדלק.

מערכת ניתור לחץ אויר בגלגלים TPMS - Tire Pressure Monitoring System תהיה התקן חובה בכל כלי רכב שיוצא את שערי מפעל היצרן.

חיישני הלחץ והטמפרטורה, המותקנים בתוך הגלגלים מדוייקים מאוד.

מתי אתה שואלים? טוב נו...יקח קצת זמן, קצת לקראת 2010, ואולי עוד צפונה משם.

*** תיקון טעות קלה, בארה"ב מתכוונים לישם זאת כבר בנובמבר הקרוב, מתי זה יגיע לארץ? מנסיוני יקח, שנה שנתיים.

פורסם
המתינו מעט, כל הרוכשים בפוטנצייה של שעוני לחץ האויר היקרים, וכל מאוכזבי השעונים בתחנות הדלק.

מערכת ניתור לחץ אויר בגלגלים TPMS - Tire Pressure Monitoring System תהיה התקן חובה בכל כלי רכב שיוצא את שערי מפעל היצרן.

חיישני הלחץ והטמפרטורה, המותקנים בתוך הגלגלים מדוייקים מאוד.

מתי אתה שואלים? טוב נו...יקח קצת זמן, קצת לקראת 2010, ואולי עוד צפונה משם.

ועד שזה יקרה, כבר לא ניסע על אויר, אז...

• תוכן חדש...