Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושאלה נוספת:

על בית המצערת (מנוע פיג'ו XU7 1.8) ישנו רגש נוסף שאינו נמצא בתוך זרימת האויר אלא

בתוך מגרעת עגולה בצידו החיצוני של בית המצערת ...

מישהו מכיר מה שמו ותפקידו?

תודה.

פורסם

אני חושב שברור, אבל בכל אופן:

פיג'ו 406 1.8 שנת 2000 , מנוע XU

עדיף מראה עיניים:

אני מדבר על מס' 19 (17 הוא מנוע הצעדים).

- לגבי ה IAT, האם הוא מסוג המשנה התנגדות כפונקציה של הטמפ' (RTD) ?

ואם כן, מה הערך המקובל ב-25 מעלת ?

תודה.

תמונה022.jpg

פורסם

אני חושב שברור, אבל בכל אופן:

פיג'ו 406 1.8 שנת 2000 , מנוע XU

עדיף מראה עיניים:

אני מדבר על מס' 19 (17 הוא מנוע הצעדים).ישנו MAF חישן כמות אויר נכנס ו IAC - IDLE AIR CONTROL VALVE גליל קטן עם שני חוטים בקרת אויר בסרק. נשלט ישירות מהמחשב שמקבל נתונים מחישני עומס, חישן סל'ד ,נוזל קרור, מזגן, וכו. תפקידו לשמור על סלד יציב כל הזמן. מאחר ומדובר במין מנוע צעדים שפותח מעבר של אויר שעוקף את המצערת התנגדותו תהיה כ 2-3 אום. בפז'ו קיים כ 4-5 סוגים של מנוע צעדים זה אחד מהם .

אני מקוה שזיהיתי נכון את החלק ועניתי על שאלתך .:wink:

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

תודה על התשובה, אבל לא, מנוע הסרק הוא מס' 17 אני מדבר על מס'19 - הוא לא סוגר/פותח ולא

נמצא כלל בתוך זרימת האוויר, אלא כמו שציינתי, במגרעת סגורה מצידו החיצורי של בית המצערת.

פורסם
תודה על התשובה' date=' אבל לא, מנוע הסרק הוא מס' 17 אני מדבר על מס'19 - הוא לא סוגר/פותח ולא נמצא כלל בתוך זרימת האוויר, אלא כמו שציינתי, במגרעת סגורה מצידו החיצורי של בית המצערת.[/quote']

מה שאני כותב כרגע הוא בערבון מוגבל מאחר וטרם בדקתי את העניין לעומק:

למיטב השערתי, החלק המדובר הוא חמם ("HEATER" באנגלית) לבית המצערת. נתקלתי בחלק הזה מספר פעמים בזמן שיצא לי לטפל בבתי-מצערת של מכוניות מהקונצרן המדובר.

בדגם זה אין כניסה ויציאה של נוזל קירור לבית המצערת כפי שהיה בדגמים ישנים ו/או קיים בדגמים אחרים של יצרנים אחרים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...