Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני כרגע רק רוצה לדעת איזה סוג של סאב מבחינת התנגדויות ומס' סלילים יתאים לי למגבר JBL GTO4000 כאשר ההספק שלו בגישור זה 150RMS עכשיו הבעיה גם שאני לא יודע אם זה ב4 אום או ב2 אום ואם הוא יכול לרדתת בכלל ל2 אום?

אז תגידו לי מה אני יכול להתאים למגבר(בגישור אחד)?

פורסם
שלום אני כרגע רק רוצה לדעת איזה סוג של סאב מבחינת התנגדויות ומס' סלילים יתאים לי למגבר JBL GTO4000 כאשר ההספק שלו בגישור זה 150RMS עכשיו הבעיה גם שאני לא יודע אם זה ב4 אום או ב2 אום ואם הוא יכול לרדתת בכלל ל2 אום?

אז תגידו לי מה אני יכול להתאים למגבר(בגישור אחד)?

בגישור אני בטוח שהמגבר הזה לא יורד ל 2 אום

אז קודם כל זה 150 RMS ב 4 אום

הייתי ממליץ לך ללכת על קיקר קומפ למגבר הזה..

פורסם

אני כרגע לא רוצה המלצות לסאבים ספציפית אלה אל איזה סוג של סאב מבחינת סלילים והתנגדויות...?

ומאיפה אתה בטוח שהוא לא יורד ל2 אום?

פורסם
אני כרגע לא רוצה המלצות לסאבים ספציפית אלה אל איזה סוג של סאב מבחינת סלילים והתנגדויות...?

ומאיפה אתה בטוח שהוא לא יורד ל2 אום?

תאמת עוד לא ניתקלתי במגבר שיציב ב 2 אום בגישור לכן אני בטוח.

בטח רק מגברי היי הנד...

פורסם

:shock: זהו? רק קיקר קומפ וי אר?

אתה יכול להפעיל על המגבר הזה כל סאב מכל קוטר שמתחשק לך בהתנגדות של 4 אוהם ומעלה בכל עוצמה שתבחר - הרמקול ינגן.

בגלל שהמגבר הוא רק 150 אר אמ אס ועוד בגישור הייתי ממליץ לך ללכת על סאב שהוא לא יותר מ250 אר אמ אס בכדי לקבל תוצאה טובה בעוצמה גבוהה.

ממליץ לך גם לבדוק את סדרת HED של סרווין וגה - אני חושב שה12 אינטש הוא 200 RMS - יתן תוצאה ממש יפה.

יש לך את סדרת CS של JBL שהסאב 12 שלהם הוא 125 וואט RMS - זאת סדרה פשוטה ביותר.

בקיצור יש לך מבחר עצום, כמעט אין סופי של סאבים שאתה יכול לבחור ממנו - תדאג שההתנגדות תהיה 4 אוהם, סליל אחד והעוצמה, לדעתי, אין לך סיבה לעבור את ה250 RMS אם המגבר שלך מספק 150

אתה מחפש להפגיז שכונות? - תחשוב כמה שיותר להחליף למגבר יותר חזק לפני שאתה מרים עליו סאב...

אתה מחפש איכות - יש לך מגבר מספיק טוב - אישית אני ממליץ על אינפיניטי קאפה פרפקט 12 אינטש וגם עם הגברה של 150 RMS הוא יתן לך תוצאה נהדרת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמו שנאמר, כל סאב עד 200-250 וואט.

לך תשמע גם ads אצל אדי מערכות. לי יש את הדגם היקר אבל יש את הסדרה הפשוטה יותר ואני יודע שהסאבים שלהם מאד ברמה גבוהה מאד - מדויקים וטובים (קצת יקרים).

פורסם

בכיף היתי לוקח את האינפינטי היה לי פעם שהוע עבד על מגבר של קיקר וקיבל הספק באמת חזק אבל בכל מקרה אין לי כרגע תקציב בשבילו...:?

עכשיו אם אני מחבר לו סאב של שני סלילים?

• תוכן חדש...