Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לג'ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לרכוש ג'ק הידראולי שמסוגל להרים גבוה יותר מג'ק סטנדרטי. לטיפולים אני משתמש בבוקים 4 טון כל אחד והם די גבוהים. ג'ק רגיל (שבא עם הרכב) בד"כ נפתח עד הסוף עוד לפני שהוא מגיע לגובה הבוק כשהוא סגור ! :?

דגמים, מקומות, מחירים יתקבלו בברכה,

תודה מראש.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

כמה שזה נשמע מוזר אבל....אוטודיפו 99 שקל ג'ק 4 טון הידראולי סיני סוג ז' אל תכנס מתחת לאוטו שהוא מושען על הג'ק הזה אבל כדי להכניס בוק...זה ג' פצצה ואצלי הוא עובד כבר הרבה זמן

פורסם

חנות קטנה וטובה לכלי עבודה וציוד לרכב ומוסכים "אספקה לתעשיה", יצחק שדה 33 ת"א,

טל' 03-5617851 ובקש את חגי. כפי שכתב קודמי לא לקנות מגבהה (ג'ק) סיני זול אלא משהוא טוב.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ראיתי בזמנו ג'ק הידראולי בחנות חלפים, כאן בחיפה, ג'ק הידראולי על גלגלים 3 טון בעלות של 700 ש"ח.

זה לא משהו שהייתי שם באוטו (מפאת גודל), אבל במוסך בכייף. הג'ק נראה (מערכת הרמה, גוף, צלוחיות תמיכה ועוד) ומרים טוב פי כמה מונים מחבריו הסינים או הישראלים. אגב, אין מה להשוות בגודלם.

חפש כזה בחנות האספקה הקרובה לביתך.

משכנתא זה קל

פורסם

אני אולי הובנתי שלא כהלכה....אני דווקא בעד ג'ק סיני בתנאי אחד - שזה אך ורק להרמה ומיד בהגיע הרכב לגובה המתאים יוכנס בוק כמו שצריך...אם זה המצב אין בעיה לדעתי הסיני יעשה את העבודה....

פורסם

הג'ק הסיני לא מגיע לגובה של הבוק 4 טון, הוא מתאים לבוק 2 טון...

אני משתמש פלטת עץ בגובה של 3 ס"מ+- בשביל להגיע לגובה הרצוי.

Scooby WRX

פורסם

אני אשאל מכיוון אחר - למה אתה עובד עם בוקים של משאיות קלות ? ואני משתמש בג'ק הסיני הכי זול מאוטו דיפו, רק שכמו שאמרו הוא להרמה בלבד, האוטו לעולם לא נשען עליו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

משום מה קניתי ג'ק סיני זול עד 4 טון, ג'ק עגלה.

הוא לא מגיע במקסימום שלו למינימום של הבוק, הוא דורש תוספת גובה.

יש לי בוקים 4 טון

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...