Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי לי לתומי לעבודה בפונטו SX75 שלי, כאשר סינוורה אותי השמש הזזתי את מגן השמש הצידה לכיוון החלון של הדלת ולפתע מגן השמש נשבר לי, כלומר חתיכת הפלסטיק שמחזיקה אותו ומאפשרת לו להסתובב. אולי השאלה קצת מוזרה למבינים שבינכם אבל מוכרים מגן שמש חלופי?? נורא קשה לנסוע בלי זה בשעות בהן השמש כה חזקה.

נ.ב

אני ירושלמי, מחר אני בחופש ולכן יש לי זמן ללכת לסדר את זה היכן שתמליצו!

פורסם

ראשית, תודה על התגובות המהירות.

רפי, לדעתי צריך להיות חלופי כיזה בנוי ככה למקרים מיוחדים כמו שלי, שהמגן נשבר. יש שם שני ברגים שתופסים את מנגנון ההזזה (חתיכת הפלסטיק שנשברה).

אני בטוח שאם אני אחפש אני אמצא פה תשובה לשאלה הבאה אבל בכל אופן אם אתה כבר קורא את ההודעה שלי, תאמר לי איפה יש פירוקיות בירושלים?

פורסם

אין צורך לקנות מגן שמש חלופי. לי קרתה בדיוק אותה הבעיה שהמגן שמש נתלש לי ביחד עם הפלסטיק שמחזיק אותו יחד עם הבורג +שבירה של הפלסטיק. דוד שלי הביא לי חומר כזה והדביק לי את זה צ'יק צ'ק תוך כמה שניות.

אם אתה רוצה שלח לי הודעה פרטית ואני אגיד לך בדיוק איך קוראים לחומר ואיפה ניתן להשיגו, חבל לבזבז כסף על מגן שמש חדש. במקרה הכי גרוע, אם אתה נמצא מתישהו באיזור ת"א אני יכול לארגן לך מעט מהחומר - תבוא ותיקח.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

איציק, תודה על ההכוונה.

ליאור, תודה על ההצעה. בכל אופן אני בטוח אלך לסדר את זה מחר חבל לי למשוך את התיקון הקטן הזה הרבה זמן (פעם ב... אני בת"א) מה גם שזה נורא מטריד ואף מסוכן לנסוע בלי מגן השמש (לא מודעים לזה עד שזה נשבר). מה שנשבר אצלי זה חלק הפלסטיק שנכנס לתוך מגן השמש כך שקשה לי להאמין שהדבק הזה יעזור במקרה שלי. אצלך נשבר החלק ליד הבורג לכן זה פשוט יותר. יש לי כבר קומבינה למקרה שאני לא אסתדר עם הפירוקיות.... אני אצמיד את המגן עם סקוטש למעלה ואשתמש בו רק להסתיר את השמש דרך השמשה הקידמית ולא מהצד של החלון.

פורסם

אהלן חברים, הלכתי היום לתלפיות בכל המוסכים ובכל חנויות החלפים כמעט לכולם לא היה את מה שחיפשתי. לבסוף הגעתי ל"חי חלפים" שהוזכר בשרשור שאיציק הפנה אותי (תודה לאיציק) ושם היה לו מגן שמש לצד ימין בלבד. לאחר בירור קצר הוא אמר לי שהעלות של מגן לצד שמאל היא 120 ש"ח. קצת יקר לטעמי....

פורסם

חדש מקורי עולה 97 ש"ח + מע"מ = 113 ש"ח כחבר פורום תוכל לקבל 10% הנחה כך שזה יהיה

102 ש"ח וזה בחנות חלפי פיאט שבת"א. אני מאמין שבמוסך מורשה פיאט בירושלים תוכל גם לקבל חדש במחיר כזה. אפשרות נוספת הנה להמשיך ולחפש בפרוקיות רכב משהוא בזול.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...