Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הושלם היום פרוייקט "מוצוטושי" - אל תשאלו למה השם הזה...

הפרוייקט בוצע בעבודה עצמית בלבד וכלל:

תושבות לטוויטרים שהזוית בהן בוצע בעזרת פיברגלאס

פודים למידבאסים על הדלתות

תיקון של הפאנל המרכזי בדשבורד וצביעתו לכסוף

התקנת פודיום לשני סאב וופרים 8 אינטש על המגש האחורי

ריפוד הרצפה של תא המטען, הרכבת שני מגברים על פלאטה מתוחה בויניל

החלפת החיווט ל4 גייג'

וכווני מערכת

עד כאן הכל פורסם כבר בפורום.

היום ביצעתי את הטאצ' הסופי שזה כיסוי למגברים - אני משרשר 8 תמונות - נא להיות סבלניים

אני אסביר את תהליך העבודה - הערות, הארות, שאלות ברכות וביקורות יתקבלו וינתנו בברכה.

תמתינו עד שאסיים את השרור... תודה

1.jpg

2.jpg

3.jpg

5.jpg

6.jpg

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שתי תמונות נוספות ואחרי זה הסברים

7.jpg

8.jpg

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסברים:

לוח פרספקס 5 מילימטר - קיבלתי בחינם, בגדול עולה משהו בין 35 שקלים ל45 שקלים

המידה היתה 30 ס"מ על 70 ס"מ

את הלוח חתכתי למידה ולצורה הרצוייה בעזרת דרמל (מולטי-טול) עם שתי דיסקיות חיתוך מוצמדות יחד.

פרספקס מתפוצץ ונסדק בקלות לכן צריך לחרוץ עמוק לפני ששוברים את החלק שאותו רוצים להוריד.

לאחר מכן לקחתי שתי מוטות פרספקס ממעמד ישן של מדפסת ובעזרת עודפים מהפרספקס שחתכתי יצרתי להם בסיסם ואת המוטות הדבקתי בעזרת דבק חם לבסיסים שלהם לאחר ההברגה מלמעטה.

לאחר מכן יצרתי שבלונה מנייר שבו רשום באנגלית project mutzutushi ואת השבלונה הדבקתי לפרספקס.

בעזרת הדרמל וראשי חריטה (שיוף) מברזל - חרטי לפי השבלונה את הכיתוב ללוח - לא קשה במיוחד אבל דורש סבלנות.

לאחר מכן - בעזרת המבער, כן זה אני בתמונות... עשיתי "פוליש" לקצוות של הלוח שהן בעצם אפורות בגלל השבירה - לאחר השימוש במבער הקצוות נהיות שקופות בדיוק כמו שאר הלוח.

לאחר מכן - הדבקתי "טפט" פלסטי שחור על גבי הלוח והשתדלתי להוציא את כל בועות האוויר - לפני כן יצרתי (התאמתי) חורים בלוח ובדקתי שה"כיסוי" יושב טוב ומפאשר למושב האחורי להסגר למקומו בשלום.

הדבקתי את הלוח והנה זה מוכן...

בערב אני אצלם תמונה של הלוח עם התאורה של המגברים.

מראש לא היתה לי כוונה שהלוח יכסה את כל המגברים אלא רק יסתיר קצת את החוטים ויהווה שם יפה ומואר לפרוייקט.

Pioneer TS-X150

פורסם

מה דעתך על לעטוף את הקצוות בגומי U זה גומי כמו שעותף בתמונה את הקצוות ברזל של התא מטען שלך

כמובן U חלק ויפה(אצל זגג יש מבחר)

זה יתן גימור יותר יפה לדעתי

פורסם

הלוח של הפרספקס קולט אור בצורה מאוד יפה - לעטוף את הקצוות שלו בגומי זה פשוט לפגום ביופי שלו. בלילה - המגברים מאירים באור ירוק וכחול והאור הזה מועבר על כל הלוח ונתפס בקצוות שלו - זה נותן אפקט מאוד יפה שאני ממש לא רוצה לאבד אותו.

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב, לסיכום

תמונה של המערכת בלילה, ולילה טוב...

9.jpg

Pioneer TS-X150

פורסם

אהלן, תתחדש על הפרוייקט, עצה לי אליך, אם אתה רוצה שייראו את כל מה שרשמת ובבירור, תעשה בכל צד 3 חורים בצד הזכוכיות (3 חורים בגודל 3 מ"מ בערך-גודל של לד) בפנים תשים את הלד וכך גם צד שני , וייראו הרבה יותר טוב .

את החריטה על הזכוכית עשית עם דרמל?

Suzuki Jimny

פורסם

תתחדש יצא חמוד ביותר.

גם אני ששעמם לי יום אחד עשיתי עם הדרמל שלי חריטה על המחשב שלי..:-)

אגב עידו זה לא זכוכית,החומר ניקרא:"פרספקס"...

P3122745.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הקטע עם החורים נחמד, אני לומד תוך כדי עשייה

חשבתי לעצמי אחרי שעשיתי את הלוח: "איזה דביל, הייתי יכול לקחת לוך הרבה יותר גדול ולחבר אותו בתומכות ישירות לפח של הרכב ולכסות את כל משטח המגברים, במקום לחבר את זה לפלטה"... נו שויין... בפעם הבאה... אבל נסיון כבר יש גם עם החומר הזה...

Pioneer TS-X150

פורסם

גם בלילה הוא לא נראה מי יודע מה...:-)

Pioneer TS-X150

פורסם

אל תתיחס אליי

אני פשוט לא אוהב את כל הנורות הכחולות והפלסטיקים למיניהם.

עשית עבודה יפה והעיקר שאתה מרוצה.

תתחדש

גיא

פורסם

תודה - אבל את הנורות הכחולות והירוקות אני לא עשיתי...

זה INIFINITY וB52 שעשו אותם (זה התאורה הפנימית של המגברים...)

לגבי הפלסטיקים - אפשר היה גם לעשות מכסה מעץ, אבל את זה אני כבר יודע לעשות, רציתי לעשות משהו חדש...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...