Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אמינות, אצל מי? אני מכיר וולקן מאוד אמינה, אני מכיר ZX 1.6 מאוד אמינה, למעשה הבעיות עליהן שמעתי מעולם לא היו אצלי.

איך לעזאזל וולקן עושה 10.2 תגיד לי? קסנטיה עם אותו המנוע ו200 קילו יותר עושה 10.5, אם אני לא טועה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לא אמינות, אצל מי? אני מכיר וולקן מאוד אמינה, אני מכיר ZX 1.6 מאוד אמינה, למעשה הבעיות עליהן שמעתי מעולם לא היו אצלי.

איך לעזאזל וולקן עושה 10.2 תגיד לי? קסנטיה עם אותו המנוע ו200 קילו יותר עושה 10.5, אם אני לא טועה.

איך? לפי נתוני היצרן ומדידות בפועל. יותר מדויק מזה אני לא מכיר.

אני מכיר את האוטו שלי, של ארצ'י, של אחי, של חבר, של אבא שלי - כולן לא אמינות או מאוד לא אמינות וראה זה פלא - כולן צרפתיות ספורטיביות או לא ספורטיביות.

zx וולקן

פורסם

איך? לפי נתוני היצרן ומדידות בפועל. יותר מדויק מזה אני לא מכיר.

אני מכיר את האוטו שלי, של ארצ'י, של אחי, של חבר, של אבא שלי - כולן לא אמינות או מאוד לא אמינות וראה זה פלא - כולן צרפתיות ספורטיביות או לא ספורטיביות.

גם שלי לא אמינה :) ... והיא גם אנטישמית (צרפתייה ) ...

פורסם

ואילו בקרבתי הצרפתיות דווקא אמינות, למעט דווקא ה307, שהיא החדשה מכולן. וזה כולל קסארה עם 250 אלף קילומטרים וקסנטיה עם 210 אלף קילומטרים.

אבל כן, באופן כללי הן לא מכוניות אמינות במיוחד, אבל כן אמינות באופן מספק (שוב, מנסיוני האישי). זה לא תירוץ או הצדקה, אבל הבעיות שהיו אינן מכאניות ויותר נוגעות למסביב (שוב, זה לא עדיף).

הטענות שלי בעיקר נוגעות לדגמים החדשים (C5, 307), ולא לישנים (ZX, 306). החדשים פשוט קטסטרופליים. for the record אציין שאני פיז'ו כבר לא אקנה (אלא יאריס).

כולנו כוכבים :roll:

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לפי דעתי(עיניין של טעם וריח אין מה להתווכח)הקסארה הרבה יותר יפה (99) מה 306.

הרבה יותר.

אם אין מכות לאוטו. מישהו דיבר על אמינות?

הקסארה גם מאוד אמינה(אין לי ניסיון עם בנזין רק עם דיזל. אם אתה חושב על דיזל אז אתה בכיוון הנכון . ואל תקח את הדיזל הרגיל. היא חלשה ביותר. קח טורבו.)

• תוכן חדש...