Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם אתה חושב שייתכן שתיבת ה DSG של פולקסווגן תהיה אמינה כמו תיבה ידנית רגילה?

כדאי להם מאוד שהיא תהיה, הם הרי מוכרים אותה בכל כך הרבה מכוניות עכשיו. אם אני זוכר נכון הם טענו שלא צריך להחליף את הקלאצ'ים לכל אורך חיי הרכב.

עריכה: הקלאצ'ים ב-DSG הם רטובים - כלומר שוחים בשמן. מה שמקל עוד יותר על ההעברה ומונע שחיקה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסכים 100% עם כל מה שאמרתי פרט ל:

התוצר היה סוג של טרבאנט, פשוטה, אמינה, זולה, וסיוט יומיומי. אתה פשוט מתנגד לקדמה מוטורית. המכונית הזו לא הייתה נמכרת בכמויות משמעותיות, כיוון שהיא הייתה מהווה מוצר נחות משמעותית לעומת המתחרות שלה.

אני לא מסכים בכלל..

לדעתי יש שוק למכוניות ללא טכנולוגיה מתקדמת.

למשל הדאצ'יה החדשה.

היא נראית רע, אבל היא בסיסית ואתה מקבל קליאו דור קודם תכלס, סדאן עם מקום והכי חשוב, זולה.

מה כל הנקודה?

המערכות הללו מיקרות משמעותית את הייצור.

לדעתי בארץ יש שוק גדול למכוניות מהסוג הזה, זולות ומאובזרות פחות. עצוב אבל בהחלט עובדה מוכחת...

אור.

פורסם

הציטוט שלך חלקי, ולא מציין שהמכונית הזו הייתה ממותגת כBMW. לא דובר על פשטות כגורם למחיר נמוך, אלא פשטות כגורם אמינות. BMW שתתיימר להתחרות באותו השוק, אבל בלי הטכנולוגיה, תיכשל. אם היא לא תתמודד באותו השוק, היא לא תהייה BMW כמו שאנחנו מכירים אותה.

תמיד יהיה שוק למכוניות זולות ומחורבנות (לא שהדאצ'יה מכונית גרועה בשביל המחיר שלה, או בכלל), אבל הן בפירוש תהיינה פחות טובות ממכוניות מודרניות מלאות טכנולוגיה.

הדגש בלוגאן הוא לא בהכרח על אמינות, אלא על פשטות התיקונים. היות והיא אמורה לשהות במדינות פחות מפותחות, התיקונים שלה צריכים להיות פשוטים. יוצא שלאורך זמן היא תשרוד יותר לעומת מכונית מורכבת בתנאים של תחזוקה ברמה נמוכה. בהינתן כוח אדם וידע לתחזוקה הולמת, מכונית מתקדמת יותר תתן מעטפת ביצועים ואיכות טובות משמעותית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נכון, אבל מחיר התחזוקה יהיה גבוה משמעותית.

וכמו שאתם יודעים, אני מקווה, לקנות אוטו זה לא כ"כ בעיה. הבעיה היא לתחזק אותו.. ובמדינה שלנו, זה מתחיל להתקרב לרמה הבלתי אפשרי.

הקטע של הBMW הינו לא רלוונטי.. התייחסותי היא לעיקרון..

אור.

פורסם

טוב, כניראה שבפורשה לא רוצים לגלות את הסוד, או שסתם יצא להם בפוקס והם לא יודעים.. :-)

תגובת פורשה בארץ לשאלתי:

אלון שלום,

שאלתך הטכנית מעניינת מאוד, כרגע הידע שלנו בנושא מוגבל לכן, אנו ממליצים לך לפנות ישירות לאנשי פורשה דרך אתר האינטרנט העולמי

תגובת פורשה מהאתר העולמי:

Hello

The best person to speak with in regards to this matter would be your

local dealer. You can locate your dealer at www.porschedealer.com.

Should you need further assistance, please don't hesitate to contact us

at 1-800 Porsche

Kind Regards

The Porsche Response Center Team

יש לציין לטובה את התגובה המאוד מהירה של הסוכנות בארץ, פחות מ 24 שעות ! וגם מהאתר העולמי, תוך מספר ימים בלבד.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

#### ציטוט מיותר נמחק ####

לדעתי התגובה של האתר העולמי היא אוטומטית...

מה ההיגיון בלהפנות לסוכנות המקומית בשאלה כזאת??

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

למה אין הגיון?

יש אחלה הגיון שבעולם מאחרי בניית רכב כמו הקיימן.

הקאררה תפחה והשמינה והתייקרה עם השנים וכל מה שנשאר לחובבי פורשה הלא לגמרי מפוצצים בכסף זו הבוקסטר, ולא כולם אוהבים מכוניות פתוחות או את עונש המשקל שמתלווה אליהן... הקיימן יותר מהירה מהבוקסטר ולמעשה מהירה כמעט כמו אחותה הגדולה, מה שהופך אותה לרכב מצויין לאותם החובבים המדוברים.

מוטי

פורסם

ורק שתדעו ש..

הקיימן נראית הכי טוב בצבע כחול :p

22.jpg

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מוטי, הם היו יכולים לעשות בוקסטר עם גג קשיח. במקום זה הם עשו רכב שהוא חסר יחודיות לחלוטין.

ה-911 יחודית מכיוון שהיא הרכב היקר ביותר, החזק ביותר והביצועיסטי ביותר של פורשה (נתעלם מה CARRERA GT)

הבוקסטר ייחודית בכך שהיא רכב ספורט נהדר, מהיר ואיכותי מצד אחד, ומצד שני גם זול (יחסית) ולא צריך להיות מליונר כדי לקנות אותו.

כשאתה מייצר רכב (לפחות ממה שאני מבין מיצרן כמו פורשה) אתה רוצה לעשות אותו הטוב ביותר לקבוצה שאתה הולך לשייך אותו. זה בדיוק מה שה- 911 והבוקסטר הן. והקיימן ? היא לא מספיק טובה כמו ה 911 אבל היא קצת יותר טובה מהבוקסטר..

האם זאת סיבה לרכוש רכב ? בגלל שאין לי מספיק כסף לקנות 911 אבל יש לי יותר כסף ממה שעולה בוקסטר.. לדעתי זאת לא סיבה ולכן לדעתי אין לרכב הזה ייעוד.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אמרו בהרבה מקומות שהקיימן מרגיש כאילו פורשה התאמצו לא לעשות אותו טוב כמו ה911 כדי לא לגזול ממנה לקוחות..

בסה"כ הקיימן אמור להתחרות בZ4 קופה, S2000, בSLK ושאר חברותיהן לקטגוריה.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מוטי, הם היו יכולים לעשות בוקסטר עם גג קשיח. במקום זה הם עשו רכב שהוא חסר יחודיות לחלוטין.

ה-911 יחודית מכיוון שהיא הרכב היקר ביותר, החזק ביותר והביצועיסטי ביותר של פורשה (נתעלם מה CARRERA GT)

הבוקסטר ייחודית בכך שהיא רכב ספורט נהדר, מהיר ואיכותי מצד אחד, ומצד שני גם זול (יחסית) ולא צריך להיות מליונר כדי לקנות אותו.

כשאתה מייצר רכב (לפחות ממה שאני מבין מיצרן כמו פורשה) אתה רוצה לעשות אותו הטוב ביותר לקבוצה שאתה הולך לשייך אותו. זה בדיוק מה שה- 911 והבוקסטר הן. והקיימן ? היא לא מספיק טובה כמו ה 911 אבל היא קצת יותר טובה מהבוקסטר..

האם זאת סיבה לרכוש רכב ? בגלל שאין לי מספיק כסף לקנות 911 אבל יש לי יותר כסף ממה שעולה בוקסטר.. לדעתי זאת לא סיבה ולכן לדעתי אין לרכב הזה ייעוד.

תראה לעשות בוקסטר עם גג סגור זו חוכמה של ישראלים. הרי כמו שכתב מוטי אחת הבעיות ברכב פתוח זה העובדה שהרכב כבד יותר וזאת בשל החיזוקים הרבים שצריך לבצע במרכב לא סגור (מתי קופסה חזקה יותר :?: עם מכסה או בלי :?: אתה מוזמן לנסות ולהודיע :-) . לעשות בוקסטר סגורה ייתן לך רכב שלמעשה יהיה כבד עוד יותר מהבוקסטר.

אני מעריך את העובדה שכשפורשה החליטו על הדגם הם לא עשו קיצורי דרך כמו שחשבת עליהם.

ובתור דוגמה אישית, לי יש מיאטה. הייתי מוכן כיום לקנות מיאטה במחיר קצת יותר גבוה עם היא תהיה בעלת משקל נמוך יותר, קשיחות גבוהה יותר ובעלת ביצועים טובים יותר. אם יציעו לי רכב שיהיה כבד יותר ועם גג סגור ... ... ... לא נראה לי, אפילו שהרכב יהיה מוקשח יותר וקצת יותר טוב. פשוט אחד היתרונות שאני רואה ברכב עם גג סגור זה המשקל הנמוך יותר והיתרון בביצועים הנובע מכך.

לדעתי הקיימן פונה לפלח השוק של חובבי פורשה שרוצים גג סגור במחיר זול

• תוכן חדש...