Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תראה לעשות בוקסטר עם גג סגור זו חוכמה של ישראלים. הרי כמו שכתב מוטי אחת הבעיות ברכב פתוח זה העובדה שהרכב כבד יותר וזאת בשל החיזוקים הרבים שצריך לבצע במרכב לא סגור (מתי קופסה חזקה יותר :?: עם מכסה או בלי :?: אתה מוזמן לנסות ולהודיע :-) . לעשות בוקסטר סגורה ייתן לך רכב שלמעשה יהיה כבד עוד יותר מהבוקסטר.

למה לסגור את הבוקסטר יעשה אותה יותר כבדה ? הרי רכב פתוח תמיד כבד יותר מאותו רכב בעל גג קשיח.

אני מעריך את העובדה שכשפורשה החליטו על הדגם הם לא עשו קיצורי דרך כמו שחשבת עליהם.

ובתור דוגמה אישית, לי יש מיאטה. הייתי מוכן כיום לקנות מיאטה במחיר קצת יותר גבוה עם היא תהיה בעלת משקל נמוך יותר, קשיחות גבוהה יותר ובעלת ביצועים טובים יותר. אם יציעו לי רכב שיהיה כבד יותר ועם גג סגור ... ... ... לא נראה לי, אפילו שהרכב יהיה מוקשח יותר וקצת יותר טוב. פשוט אחד היתרונות שאני רואה ברכב עם גג סגור זה המשקל הנמוך יותר והיתרון בביצועים הנובע מכך.

לדעתי הקיימן פונה לפלח השוק של חובבי פורשה שרוצים גג סגור במחיר זול

סנדה, אתה סותר את עצמך כמה וכמה פעמים. שים לב טוב למה שכתבתה.

בכל מקרה, BMW לא נתנו שם חדש ל Z4 עם גג קשיח שתושק בקרוב, פרארי לא נתנו שם חדש ל F430 הפתוחה, אודי לא שינו את השם של ה TT כשפתחו לה את הגג.

אז למה לעזאזל כולם מתלהבים כשפורשה סגרו את הגג לבוקסטר, ובמקום לקרוא לה בוקסטר HARDTOP, קראו לה CAYMEN. למה ?!?!

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה אין הגיון?

יש אחלה הגיון שבעולם מאחרי בניית רכב כמו הקיימן.

הקאררה תפחה והשמינה והתייקרה עם השנים וכל מה שנשאר לחובבי פורשה הלא לגמרי מפוצצים בכסף זו הבוקסטר, ולא כולם אוהבים מכוניות פתוחות או את עונש המשקל שמתלווה אליהן... הקיימן יותר מהירה מהבוקסטר ולמעשה מהירה כמעט כמו אחותה הגדולה, מה שהופך אותה לרכב מצויין לאותם החובבים המדוברים.

מוטי

porsche carrera s - 1470 kg

porsche cayman s - 1415 kg

porsche boxster s - 1420 kg

מסקנה - תקנו בוקסטר ותשאירו את הגג סגור.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
סנדה, אתה סותר את עצמך כמה וכמה פעמים. שים לב טוב למה שכתבתה.

בכל מקרה, BMW לא נתנו שם חדש ל Z4 עם גג קשיח שתושק בקרוב, פרארי לא נתנו שם חדש ל F430 הפתוחה, אודי לא שינו את השם של ה TT כשפתחו לה את הגג.

אז למה לעזאזל כולם מתלהבים כשפורשה סגרו את הגג לבוקסטר, ובמקום לקרוא לה בוקסטר HARDTOP, קראו לה CAYMEN. למה ?!?!

אני לא סותר את עצמי בכלל.

שאתה לוקח רכב פתוח ושם לו גג אז אתה משאיר את המשקל של השילדה הפתוחה - מחוזקת וכבדה, ומוסיף לו את המשקל של הגג. שאתה מתכנן רכב חדש אתה יכול לחסוך בחיזוקי השילדה וליצור רגב סגור שיהיה קל יותר מהרכב המקורי.

המיאטה הסגורה שנמכרה ביפן היתה כבדה יותר מהמיאטה הפתוחה בדיוק מהסיבה הזאת.

בינתיים לפי הנתונים שהביאו לנו ניתן לראות כי הקיימן אכן קלה יותר, אפילו שלפי דעתי 5 ק"ג זה הפרש קטן מאוד ... מעניין מה כלל הנתונים שיש לרכבים הנ"ל

נ.ב לפי בדיקה אחרונה לקיימן יש גם מנוע קצת יותר גדול וקצת יותר סוסים ... לא יודע בקשר לאיבזור

פורסם

(נתונים של 911 פלוס נתונים של בוקסטר) חלקי 2 = נתונים של קיימן. בדיוק הממוצע, כמה מפתיע !!

שמעתי שפורשה מתכננים להוציא דגם חדש, ה MAYHEM, מהנדסי פורשה אומרים שביצועי הרכב יהיו בדיוק הממוצע בין הקיימן ל 911. הרכב יראה בדיוק כמו הקיימן רק שיפתחו לו את הגג... רגע, קיימן פתוחה זאת בוקסטר לא ?! מה קורה פה ??

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

זה דווקא כן חכם לעשות כך,רוב החברות עשו דבר פשוט,הוסיפו גג קראו לה קופה ויצאו ידי חובה.

אבל,הפורשה הם עשו זאת אחרות הם לקחו את הבסיס של הבוקסטר,הקשיחו את השילדה עוד יותר ממנו ירד משקל המנוע התחזק והמחיר עלה קצת ופורשה יצרו רכב שהוא גרסת קופה של הבוקסטר אבל ייחודית ונחשקת יותר מכל גרסת קופה של רכבים אחרים שלא הושקעה בהם מחשבה.

בקשר ל-Mayhem,איפה קראתה את זה?

my sweet home

www.sharks.co.il

פורסם

אלון - כי לקרוא לBOXSTER, שהשם שלה מורכב משילוב המילים BOXTER (סוג המנוע) ו ROADSTER (צורת המרכב) בשמת BOXSTER HARDTOP יהיה מטומטם.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

-Mayhem = פעולה בעם כוונת זדון..

זה נאמר בצחוק על פורשה כמו שעשו עם ה"קוקסטר"...

צוחקים על פורשה שהיא עשתה רכב שונה לגמרי מהבוקסטר, ושהיא תוציא עבורו גרסאת קבריולט.. :roll:

פורסם
זה דווקא כן חכם לעשות כך,רוב החברות עשו דבר פשוט,הוסיפו גג קראו לה קופה ויצאו ידי חובה.

אבל,הפורשה הם עשו זאת אחרות הם לקחו את הבסיס של הבוקסטר,הקשיחו את השילדה עוד יותר ממנו ירד משקל המנוע התחזק והמחיר עלה קצת ופורשה יצרו רכב שהוא גרסת קופה של הבוקסטר אבל ייחודית ונחשקת יותר מכל גרסת קופה של רכבים אחרים שלא הושקעה בהם מחשבה.

אני לא יודע איך פיספסת את זה אבל המשקל נשאר בדיוק אותו דבר כמו בבוקסטר (מינוס 5 קילו - חסר משמעות).

מה שכן, הקיימן כנראה מהירה בטירוף.. זמן ההקפה שלה בטופ גיר הוא 1:26.2 (לפי האתר האינטרנט שלהם. הם כמובן לא אמרו את זה בשידור כי זה ידפוק לג'רמי את כל הפואנטה :???:)

זה יותר מהיר מהבוקסטר, מהקאררה S, מה- gt3 ומהטורבו (למרות שחלקן היה על מסלול רטוב, אבל זה עדיין מרשים למדי)

עמוס

פורסם

ה996 טורבו וה996 GT3 שתיהן היו על מסלול רטוב מאוד (soak wet).. והGT3 עשתה סיבוב מהיר יותר.. ואל תשכחו שלטורבו יש 4X4 !!

פורסם

גם ה997 אס הייתה על מסלול רטוב מאוד ועשתה 1.28... ככה שהיא כנראה הייתה משתווה לזמן של הקוקסטר (=קיימן)..

זה אומר שהקוקסטר מהירה על מסלול בערך כמו הקאררה, וזה מרשים, אם כי מוזר... זה מחזיר אותנו לשאלה: מה המטרה שלה??

עמוס

פורסם
ה996 טורבו וה996 GT3 שתיהן היו על מסלול רטוב מאוד (soak wet).. והGT3 עשתה סיבוב מהיר יותר.. ואל תשכחו שלטורבו יש 4X4 !!

ממתי לטורבו יש 4X4..?

ועמוס, כזכור לי, ההפרש בין מסלול רטוב ליבש הוא 4 שניות.

אור.

פורסם
ממתי לטורבו יש 4X4..?

ועמוס, כזכור לי, ההפרש בין מסלול רטוב ליבש הוא 4 שניות.

אור.

היא קיבלה הנעה 4X4 מתי שהוא לפני כמה זמן.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

עוד מה996 לטורבו יש הנעה 4X4..

(ויש מצב שגם בחלק מדגמי ה993...)

בשביל לדעת בדיוק - goooooogle it ;)

• תוכן חדש...