Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה! תוכנה לניקוי המחשב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קספרסקי אנטי וירוס עובד טוב..

:)

נורטון - מהניסיון שלי הוא גם טוב (אבל שלא כמו קספרסקי הוא לא חוסם התקפות אינטרנט..)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
אי מיול........... הלינק הגדול בעולם.

בכל מקרה, תמצא שם הכל, דווקא לא מזמן הצלחתי להתקין משם NOD32

על זה נאמר

one nation, one disk

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

NOD? לא יכלו למצוא לה שם יותר פרחוני? :roll: נו, שויין.

וארז, יש לי נסיון עם נורטון אנטי-וירוס כבר מ 1997 (העותק הראשון שקניתי הכיל 6 דיסקטים קטנים וכל כמה זמן היה נשלח הביתה דיסקט עדכון בדואר...) ועד היום לא היו לי איתו שום בעיות, מה גם שאף פעם לא פירמטתי את המחשב בגלל וירוסים או טורדנים אחרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, באיזו גרסה של נורטון אתה משתמש?

עד 2002 הם עוד היו נסבלים, אחרי זה הם פשוט הפכו לדבר כבד ומגושם על המחשב..

עברתי 3 אנטירוסים - וגם אני הייתי נאמן לנורטון עד שהחלטתי שדי, אני צריך להחליף את הדבר הכבד הזה - ואז עברתי לקספרסקי, שלא ממש אהבתי והסתדרתי איתו - אז עברתי לנוד 32 - אין לי שום דבר רע להגיד עליו, חוץ מהשם שלו;)

וברצינות, זה ה-אנטי וירוס כיום..

פורסם

ב 2002 או 2003 קניתי את הסיסטם-וורקס. בגרסת 2004 הסיסטם-וורקס התדרדר וקצת שיגע לי את המחשב אז התקנתי רק את האנטיווירוס. ב 2005 (שזה גם מה שיש לי היום) כבר השתמשתי באינטרנט סיקיוריטי שאני ממש מרוצה ממנה גם היום.

אולי במחשב החדש אני אנסה לתקוע נוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אולי במחשב החדש אני אנסה לתקוע נוד.

איתמר.

:lol:

תצחק תצחק, אבל בזמן שהנורטון רק זיהה שיש וירוס ולא הצליח להסיר אותם :| , הNOD32 מצליח למחוק אותם במקום, ולבלום גם טולברס למיניהם, אד אוורים ועוד שלל מזיקים אחרים.

פורסם

ולסיכום, הNOD32 לא מומלץ סתם, הוא פשוט זכה מקום ראשון בתחרות, הוא היחיד שהצליח לנקות את כל הוירוסים, והוא שוקל רק 7 מגה.

כן שמעתם נכון

7 מגה.

פורסם

דווקא יש לי כבר שנה אנטיוירוס של נורטון בעבודה מותקן על 500 מחשבים והוא לא נורא.

רק צריך לזכור לא להתקין שום דבר נוסף, רק את האנטיוירוס העירום. כל השאר זבל.

בריאות לכולם!

פורסם

somebody can send link for the nod32

thanks a lot

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...