Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולו קלאסיק מודל 98,

ויש לי בעיה די מעצבנת!

מערכת ההזעקה שלי בעקרון עובדת.. ברגע שצריך להתריע היא מתריעה... אבל יש בעיה קטנה..

הרמקול לא עובד!!

הוינקרים מהבהבים והכל... אבל אין הזעקה.

השאלה שלי אם משהו מכיר את האוטו הזה ויודע להגיד לי איפה נמצא הרמקול?

יש תיבת בקרה קטנה (איפה שמכניסים את המפתח בכדי לנתק את ההזעקה) שבתוכה יש שתי רמקולים ממש ממש קטנים ולא ייתכן שהם עושים את הצליל הכל כך חזק של ההזעקה אלה לדעתי הם משמיעים את הצליל סגירה ותפיחה של הרכב.

האם ידוע לכם על רמקול שצריך להזעיק ושהוא לא קשור לתיבת הבקרה ולרמקולים האפסיים שיש בפנים?

תודה רבה מראש.. מוטי.

פורסם

תבדוק את הפיוזים... יכול להיות שמשהו שם נשרף או שניתקו חוטים

ככה זה קרה לי בסיוויק ואפילו לחבר שלי בלאנטיס תופעה מעניינת,

הנה ת'רד שפתחתי לקישור

צריך לבדוק איך הכל מחובר באזעקה ואם הפיוזים קשורים לכל האעקה או רק חלק ממנה

תפתח את הקופסה של הפיוזים ותסתכל בספר רכב ותראה מה רשום שם אם לא רשום מה שייך למה פשוט תסתכל על המכסה יש שם מקרא של הפיוזים מה שיך למה, זהירות! אל תעשה את זה עם אוטו מותנע!!!

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם

בדרך כלל מי שהתקין את האזעקות לצ'מפיון הינם רדיו מילאנו.

יכולת לפחות לרשום מה רשום על השלט , איזה שם ואו דגם ו/או אותיות, ומה רשום על הקופסא הזאת שאתה מדבר עליה, איך היא נראית בדיוק,

אולי תעלה תמונה של השלט ושל הקופסא הזו.

אני מניח שיש לך אזעקה של ווגה, אבל זו רק השערה.

פעל כפי שרשם לך אורן, או שתעלה תמונות

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...