Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון , ב40K, עזרה בבקשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

אני מחפש לקנות רכב פרטי ראשון, התקציב עומד על 40K (+/-).

דרישות:

1.רכב אמין - שלא יראה הרבה מוסך

2. שנתון 97 ומעלה

3.רצוי שהרכב יהיה עם תיבה ידנית

4.מראה ספורטיבי וצעיר

5.מרווח עד כמה שניתן,שיוכלו לשבת בנוחות מסויימת מאחור.

כמובן רצוי,שהרכב יהיה חיסכוני עד כמה שאפשר ולא מטחנת דלק...

הרכב ישמש אותי ביום-יום,נסיעות בתוך העיר,ובסוף שבוע לצאת לבלות מחוץ לעיר.

אני חושב שרשמתי את כל הדרישות מהרכב.

תודה רבה לעוזרים,אתם אחלה!!!

פורסם

מאחור אין הרבה מקום!! מאוד צפוף שם.

מנוע 1.6 90 כ"ס או 2.0 עם 140 כ"ס (אם אני לא טועה).

בתקציב שלך תוכל לחפש שנת 96-97.

רכב לא ספורטיבי ממש, לטעמי נראה נהדר, בגרסת ה-2.0 הוא מהיר למדי..

יש כזו לחבר שלי, 1.6 שנת 96, היו לו לא מעט בעיות חשמל מעצבנות, חלון חשמל לא נפתח, סאן רופ לא נפתח, מנורות נשרפות..

לגבי תקלות מכניות אני לא יודע ולא רוצה להגיד סתם.

רכב מבושק ע"י צעירים, לא קל למצוא אחת עם יד נמוכה שלא נקרעה..

עוד אופציה מעניינת בשבילך היא יונדאי קופה!

אמינה למדי, קצת יותר מרווחת ואפילו מהנה לנהיגה.

פורסם

היונדאי קופה נימכרת הרבה מאוד מעל מחירון ובמידה ומישהו מבקש 40k בדרך כלל הרכב יהיה במצב לא טוב. המגאן קופה רכב יפיפה לטעמי אבל מאחור יש מקום רק לשניים וגם אז צפוף. חוץ מזה יש לה הרבה בעיות חשמל ולהחזיק אותה די יקר ואיכות ההרכבה על הפנים!!! לפי מה ששמעתי היא גם לא אמינה במיוחד אבל זה לא מניסיון אישי. אני הייתי ממליץ לך דווקא על ההונדה האצ'בק, היא יותר מרווחת מאחור (גם מ a3!!!) אמינה מאוד ואפשרי למצוא אחת מבחורה או מזקן. רק חשוב לחפש טוב ולוודא שלא קרעו את הרכב. בתקציב הזה אתה יכול למצוא אחת שנת 98/99, יש לה מנוע חסכוני מאוד והיא לא חלשה למרות הנפח הקטן (1400, 90 כ"ס). כל הרכבים האלו ממש לא ספורטיבים!!! יש לציין שמיבחינת נוחות נסיעה המגאן לוקחת ובגדול! ההונדה יותר נוקשה והמגאן יותר רכה. בהצלחה בקנייה.

אופק.

• תוכן חדש...