Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי טרקטורון פולריס 400.

המיכל דלק הרזרבי היום שמתי לב שהוא ריק לגמרי,אני רוצה לדעת איך אני ממלא את המיכל דלק הרזרבי בדלק?

תודה רבה ויום טוב.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על מה אתה מדבר?

אין מיכל רזרבי. מה שקורה בטרקטורונים ובאופנועים זה שיציאת הדלק, כאשר ברז הדלק במצב רגיל, לא נעשית מתחתית המיכל אלא כמה סנטימטרים גבוה יותר מהתחתית. כאשר אתה מעביר את הברז ל"רזרבי" היציאה נעשית מתחתית המיכל.

פורסם

בטרקטורון שלי מתחת לברז דלק מחובר אליו מיכל חצי שקוף כזה, ועוד משהו אם זה ככה כמו שאתה אומר אז על איזה מצב מומלץ להשים את זה? על "רזרבי"?

פורסם

המיכל החצי שקוף שיש לך מתחת למיכל הדלק, בצד שמאל, זה מיכל העיבוי של הרדיאטור.

אתה נוסע כשברז הדלק במצב רגיל, ואחרי שהדלק נגמר לך, אתה מעביר לרזרבי, וכך אתה יודע שאתה צריך לתדלק את הטרקטורון בהקדם.

פורסם
המיכל החצי שקוף שיש לך מתחת למיכל הדלק, בצד שמאל, זה מיכל העיבוי של הרדיאטור.

אתה נוסע כשברז הדלק במצב רגיל, ואחרי שהדלק נגמר לך, אתה מעביר לרזרבי, וכך אתה יודע שאתה צריך לתדלק את הטרקטורון בהקדם.

המיכל שאני מדבר עליו הוא מחובר ביחד אם המיכל עיבוי של הרדיאטור ויש בינהם מחיצות, ולא יודע למה שזה נראה לי שזה מיכל דלק רזרבי בכל מקרה תודה רבה חנן.

ויש לי עוד שאלה,בטרקטורון שלי הכנסתי אותו למוסך ובדקו לי את הברקסים הקדמיים,כי הם לא ממש טובים ככה לפחות חשבתי,במוסך אמרו לי שלא כדאי להחליף רפידות כי יש לי עוד זמן איתם,אבל שאני לוחץ על הידית ברקס לא מרגישים את הברקס, מדוע?

פורסם

אני לא בטוח במאה אחוז, אבל למיטב זכרוני ה"מיכל" שצמוד באותו פלסטיק למיכל העיבוי הוא בעצם צינור שמוביל אוויר לצינון הוואריאטור (הגיר הרציף) .

לגבי הברקס, יכולים להיות מספר גורמים לחוסר תפקוד. אגב, הידית מפעילה גם את הבלם האחורי וגם את הקדמיים, אז צריך לבדוק את שלושתם. הידית נלחצת בקלות ומגיעה עד הכידון ולא קורה כלום מבחינת בלימה, או שיש תיאור שונה למצב?

פורסם
אני לא בטוח במאה אחוז, אבל למיטב זכרוני ה"מיכל" שצמוד באותו פלסטיק למיכל העיבוי הוא בעצם צינור שמוביל אוויר לצינון הוואריאטור (הגיר הרציף) .

לגבי הברקס, יכולים להיות מספר גורמים לחוסר תפקוד. אגב, הידית מפעילה גם את הבלם האחורי וגם את הקדמיים, אז צריך לבדוק את שלושתם. הידית נלחצת בקלות ומגיעה עד הכידון ולא קורה כלום מבחינת בלימה, או שיש תיאור שונה למצב?

הידית מפעילה רק את הבלמים הקדמים,הברקס האחורי מחובר בידית שלוחצים עליה אם הרגל הידית נמצאת איפה שסמים את הרגל בטרקטורון,לגבי התיאור הידית לא נלחצת בקלות ומגיעה עד הכידון,שלוחצים על הידית אפשר ללחוץ עליה רבע יותר מזה זה כבר קשה מאוד,יכול להיות אוויר במערכת? אם קיים דבר כזה בכלל.
פורסם

חבל להתווכח. אני לא כותב סתם.

הבלם האחורי מופעל הידראולית על ידי הידית, ובנוסף ניתן להפעיל רק אותו, בצורה מכנית, על ידי הדוושה.

אם הידית קשה ולא מגיעה עד לכידון אז הבעייה שלך היא לא אוויר במערכת, וכן יש כזה דבר אוויר במערכת הזו, אבל זה לא המצב כאן, ע"פ התיאור.

תבדוק אם אין שמן על אחד משלושת הדיסקים, שגורם לחוסר יכולת בלימה. אם הטרקטורון שלך הוא 4X4 אז יש סיכוי מצוין שיש נזילת שמן מאחד או משני הגלגלים הקדמיים, וזה נוזל על הדיסק.

פורסם
חבל להתווכח. אני לא כותב סתם.

הבלם האחורי מופעל הידראולית על ידי הידית, ובנוסף ניתן להפעיל רק אותו, בצורה מכנית, על ידי הדוושה.

אם הידית קשה ולא מגיעה עד לכידון אז הבעייה שלך היא לא אוויר במערכת, וכן יש כזה דבר אוויר במערכת הזו, אבל זה לא המצב כאן, ע"פ התיאור.

תבדוק אם אין שמן על אחד משלושת הדיסקים, שגורם לחוסר יכולת בלימה.

אוקיי חנן,בנוסף יש לציין שבטרקטורון אצלי ביטלו את הברקס האחורי כי אמרו לי שהוא עשה בעיות או משו כזה והבלם האחורי שבדקתי אותו הדיסק שם רופף וקשה גם ללחוץ על הדוושה שמפעילה רק אותו

אני משתגע שאני ממש נוסע אני לא מרגיש את הברקסים,וגם שמסתכלים איפה שהברקס יש לי שתי חוטים מנותקים אולי זה של הברקס, הצינור הראשון הוא צינור שקוף שנראה לי מוביל את הנוזל בלמים,והשני חוט חשמל שחור. האם זה קשור? והטרקטורון שלי הוא לא 4 על ארבע הוא 2 על 4.

פורסם

הדיסק האחורי הוא מסוג צף, ולכן הוא רופף. זה בסדר. יש בורג על הקליפר שנועד לכוון את הבלם המכני. אתה צריך לוודא שזה מכוון, ואז תקבל בלימה טובה.

אני לא זוכר חוט שקוף, אבל החוטים שהולכים אל טבור הגלגל הקדמי מפעילים את נועל הטבור, במידה ומדובר בכלי 4X4 . אם הם מנותקים אז אין לך 4X4 . הצינור של הבלם הוא צינור גומי שחור בקוטר של כס"מ אחד.

פורסם
הדיסק האחורי הוא מסוג צף, ולכן הוא רופף. זה בסדר. יש בורג על הקליפר שנועד לכוון את הבלם המכני. אתה צריך לוודא שזה מכוון, ואז תקבל בלימה טובה.

אני לא זוכר חוט שקוף, אבל החוטים שהולכים אל טבור הגלגל הקדמי מפעילים את נועל הטבור, במידה ומדובר בכלי 4X4 . אם הם מנותקים אז אין לך 4X4 . הצינור של הבלם הוא צינור גומי שחור בקוטר של כס"מ אחד.

איפה הבורג הזה נמצא? על הידית ברקס? והחוטים שדיברתי עליהם שהם מנותקים זה חוטים מאחורה לא מקדימה.
פורסם

על הקליפר של הבלם האחורי. אתה תראה את הקליפר יושב בצמוד לדיסק האחורי, ביציאה מהגיר. עליו אתה תראה בורג עם ראש 7/16 שמאובטח ע"י אום 7/16 . אתה משחרר את האום, מהדק את הבורג תוך כדי שאתה מוודא שהדיסק עדיין חופשי להסתובב. מהדק את אום האבטחה, ונוסע מבסוט, או מבסוט לפחות עד התקלה הבאה בנבלת הפולאריס :wink:

פורסם
והחוטים שדיברתי עליהם שהם מנותקים זה חוטים מאחורה לא מקדימה
צינור שקוף זה בדרך כלל נקז של אחד המכלולים. תתעלם, או תצלם וננסה לענות. לגבי החוט השחור אני לא יודע. צלם אותו כנ"ל . לא זה ולא זה קשורים לבלם למיטב זכרוני.
פורסם

חנן,במוסך שהיתי בו אמרו לי שביטלו בטרקטורון את הברקס האחורי בגלל שהוא עושה בעיות איך אני יודע אם באמת ביטלו אותו? ומה לגבי הבעיה אם הידית ברקס של הברקסים הקדמיים והאחוריים?

• תוכן חדש...