Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי ספויילר שירד מפיג'ו 206 שעברה טוטאל.

אני מחפש מקום זול ואמין שיתקין לי אותו באיזור המרכז, עדיף תל אביב.

תודה מראש, גל.

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

יש לך מול ת"מ חדשה ליד פירוקיה מאיפה שנכנסים אוטובוסי אגד שעולים על הגשר למעלה לת"מ

אז זה בצד של הגשר לכיוון המסגר

הוא מתקין מקצועי הוא גם מייצר אותם

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

חברה יש לי כמה זוגות של בקליות שקופות אחוריות לפיג'ו 206 שהבאתי איתי מחול מי שרוצה לקנות חדשים מהקופסה עדיין לא פתחו אותם ולא הורכבו על שום אוטו בהתחייבות ממני עם הקרטון!!!! 1000 שח אחלה בקליות יפות יפות הדגם החדש...

מני: 0507920733

פורסם
חברה יש לי כמה זוגות של בקליות שקופות אחוריות לפיג'ו 206 שהבאתי איתי מחול מי שרוצה לקנות חדשים מהקופסה עדיין לא פתחו אותם ולא הורכבו על שום אוטו בהתחייבות ממני עם הקרטון!!!! 1000 שח אחלה בקליות יפות יפות הדגם החדש...

00000

פורסם

למה אתה מקפיץ שרשור מלפני שנה וחצי???

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...