Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

החלטתי לאחרונה להפסיק לטפל באסטרה שלי במוסך המרכזי עקב שחיטה במחירים.

אם אפשר רציתי לקבל מידע כל כמה זמן / ק"מ מחליפים ברכב הזה פלגים ואיזה פלגים הייתם

ממליצים לי לקנות. לא איכפת לי שיהיו יקרים יותר במידה והם מומלצים על ידי היצרן.

במידה ואפשר להשיג באינטרנט ספר טיפולים מסודר לרכב שלי ויש לכם כתובת אני ממש אשמח.

בספר רכב אין מידע על זמני טיפולים וסוג הטיפול נכון לאותו ק"מ או זמן שעבר.

מה שאני יודע זה שהוא צריך לעבור טיפול סטנדרטי אחת לשנה או 15000 ק"מ וטיפול גדול

כמו טיימינג אחת לשלוש שנים או 60000 מה שבא קודם.

תודה לכם.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

יש תוכנה בשם AUTODATA. בנוסף להמון מידע שאפשר לקחת משם, יש טבלה מפורטת של כל כמה זמן/ ק"מ יש להחליף/ לבדוק כל חלק ברכב ומה כל טיפול כולל. כמובן שיש שם גם את הדגמים המדויקים של הפלאגים מכל החברות שמתאימות לרכב שלך.

תוכל למצא בחיפוש בפורום מידע על התוכנה ועל הדרך להשיג אותה (גם באוף-טופיק).

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
שלום לכולם ,

החלטתי לאחרונה להפסיק לטפל באסטרה שלי במוסך המרכזי עקב שחיטה במחירים.

אם אפשר רציתי לקבל מידע כל כמה זמן / ק"מ מחליפים ברכב הזה פלגים ואיזה פלגים הייתם

ממליצים לי לקנות. לא איכפת לי שיהיו יקרים יותר במידה והם מומלצים על ידי היצרן.

במידה ואפשר להשיג באינטרנט ספר טיפולים מסודר לרכב שלי ויש לכם כתובת אני ממש אשמח.

בספר רכב אין מידע על זמני טיפולים וסוג הטיפול נכון לאותו ק"מ או זמן שעבר.

מה שאני יודע זה שהוא צריך לעבור טיפול סטנדרטי אחת לשנה או 15000 ק"מ וטיפול גדול

כמו טיימינג אחת לשלוש שנים או 60000 מה שבא קודם.

תודה לכם.

קודם כל מחיר של פלגים יכול לנוע בין 80 שקל ל- 120 שקל תלוי במודל של הרכב וברמת האיכות של הפלג. באסטרה מומלץ לקנות פלגים של דנסו דוחי שמן כי לאסטרה יש בעייה עם נזילות שמן לפלגים וכן להרכיב הגבהה לפלג. הפירוק והרכבה של הפלג אורך לא יותר מחצי שעה עם ניקוי של בית הפלג והרכבה של ההגבהה. יש מוסך נהדר שמתמחה באופל שנקרא מוסך GMI שנמצא ברחוב בן שמן 6 בתל אביב ומנהל אותו אסי ( בחור רזה ושחרחר ) הוא הוגן מאוד במחירים והוגן מאוד בטיפולים - לי הייתה בעיה ברכב שלא עלינו עליה בשום מוסך אחר ורק אצלו הצלחנו לעלות עליה וגם לתקן אותה הכי מהר שאפשר כי הוא תותח והוא ממש מומחה באופל. אני ממליצה בחום.

איש קשר: אסי כהן pixel.gifכתובת: בן שמן 6 (פינת רח' מוזס 20) pixel.gifטלפון: 03-6097030 pixel.gifעיר/יישוב: תל אביב pixel.gifטלפון נוסף: pixel.gifדוא"ל: צור קשר עם העסקpixel.gifפקס: 03-6097033 pixel.gifb3.gifpixel.gif

• תוכן חדש...