Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אנשים רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי סיבה למה המגברים של JL כל כך יקרים אפילו אם תגידו לי שהם איכותיים וטובים קשה לי להסכים עם המחיר שלהם לעומת התמורה שלהם בעוצמה זאת אומרת אם אתה קונה לדוגמא איזה מגבר 4 ערוצים שלהם שהוא מפיק איזה 100*4 RMS ב 4 אום הוא יעלה לצרכן איזה סכום שנע בין 3000 ל 4000 ש"ח ואת זה קשה לי לקבל כי תכלס במחירים כאלה אפשר למצוא ציוד ברמה אפילו יותר גבוהה משלהם גם הרבה יותר עוצמה בכסף הזה וגם איכות.

אז אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

פורסם

למה רכבי מרצדס כ"כ יקרים? תחשוב על זה... אותו הדבר באודיו, חברת JL נחשבת לאחת היוקרתיות בעולם.

פורסם

אתה יכול בכיף לקנות מגבר של PYLE 200 וואט שהוא ללא ספק חזק יותר בהרבה מהמגבר הנ"ל של ג'יי אל

אתה יכול באותה המידה לקנות היונדאי לנטרה קופה במקום לקנות מאזדה מיאטה...

איכות הרכבה, שם שהוא מותג, איכות הרכיבים, אמינות המוצר, אחריות ושירות ועמידה מאחורי פרסום הנתונים היבשים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תראה JL היא חברה שמי שיש לו כסף ואוהב נורא איכות וצלילים רכים קונה אותה.

בקיצור JL יש לה שם ענק בעולם הסטריאו לרכב והיא חברה מצוינת ככה שמקווה שעניתי על השאלה שלך

HU-ALPINE 9830

COMPONET- JL AUDIO XR 650

REAR- JL AUDIO TR690 TX

AMP- JL-AUDIO 300\4

SUBWOOFER- SPL 400 RMS

AMP- ROCKFORD 250.2

:twisted:

פורסם

המחירים של JL גבוהים גם בארה"ב וזאת בגלל שאיכות המוצרים גבוהה מאד.

אם למשל ניקח את הסאבים שלהם מהסדרות הגבוהות או מגברים מחירם גבוה בהרבה מהממוצע אבל גם איכותם. איכות מגבר לא נקבעת לפי העוצמה אלא פרמטרים אחרים (Slew Rate, THD, Damping) כך שאל תתרשם מהשוואת עוצמות בלבד.

אם תשווה את הקומפוננטים שלהם תראה שהם לא כל כך יקרים בהשוואה לחברות אחרות מובילות בתחום (ואני לא מדבר על המחירים בארץ שנקבעים לפי התדמית שרוצה היבואן לתת למוצרים). הסיבה פשוטה - החברה לא מובילה בתחום הזה (סתם דוגמא: הדגם XR653 שהוא בעל 3 אלמנטים שנחשב עד לא מזמן לקומפוננט הטוב ביותר שלהם (עד להגעת סדרת ה- ZR) עולה 350 דולר בלבד (ואני אומר בלבד כי לחברות האמריקאיות המתחרות ישנם קומפוננטים שעולים גם 1000 דולר).

פורסם
תראה JL היא חברה שמי שיש לו כסף ואוהב נורא איכות וצלילים רכים קונה אותה.

בקיצור JL יש לה שם ענק בעולם הסטריאו לרכב והיא חברה מצוינת ככה שמקווה שעניתי על השאלה שלך

המממ. ואם אני לא אוהב צלילים "רכים" ואני דווקא הולך בכיוון של 13W7? אתה חושב שהוא "רך" מספיק? או שאני צריך ללכת על כיוון אחר?

בפועל ומענה על השאלה של פותח התרד...JL היא חברה אחת המכובדות בתחום, כאשר אתה רוכש מוצר שלהם אתה יכול להיות בטוח לגבי כל נתון שהם מספקים לך, ואם אתה בוחן מגברים עפ"י עוצמות אז אתה טועה ובגדול, תכלס חברות רציניות כמו זאפקו,ארק אודיו,ג'נסיס,ודומיהם, לא ממש רצות לכיוון העוצמות הגבוהות , אלא מתעסקים בעיקר וזה אומר האיכות, אם יש לך מגבר שהוא 1KW, אבל הוא מעוות בטירוף, עדיין עם מגבר של 700-800 וואט איכותי, אתה תשמע יותר טוב, למה , כי הוא פשוט לא יעוות כמו מגבר זול כזה או אחר.

אין פה ויכוח, אם זה לא שווה לך , אל תשלם, אבל להגיד שזה לא מצדיק את המחיר... אם אין לך הוכחה מסויימת ספציפית, אז עדיף שלא תעלה טענות כאלו ואחרות אם לא היה לך לא נסיון עם אותם מוצרים ספציפיים, ולא אם אין לך את הידע בנושא.

מצטער אם הייתי "קצת, בוטה , אבל זה מתבקש מהתגובות המטופשות.

under construction..

פורסם

"רך" זה לא תואר שהייתי נותן לסאב\סט של JL, החברה היא חברה בין הטובות בעולם בייצור חלקי סאונד לרכב.

מחיר לא משלמים רק על WATT תפסיקו לחשוב ככה, יש דבר שנקרא טיב המוצר, איכות, ייחודיות, מותג, אורך חיים ועוד הרבה דברים שלא עולים בראשי כרגע שבגללם יש לJL יתרון על PYLE נגיד (דוגמא גרועה).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

pyle ? כאילו בנאדם אתה משווה בין זבל סיני לחברה בין המכובדות בעולם?!

ובדוגרי כל אלה שחושבים שעוצמה עדיפה על איכות זה כל הערסים שחושבים שפיוניר זה ליגה

ו-PYLE חברה מצוינת

בקיצור JL יקרים ומצדיקים לדעתי את המחיר שלהם על איכות משלמים ביוקר

HU-ALPINE 9830

COMPONET- JL AUDIO XR 650

REAR- JL AUDIO TR690 TX

AMP- JL-AUDIO 300\4

SUBWOOFER- SPL 400 RMS

AMP- ROCKFORD 250.2

:twisted:

פורסם
pyle ? כאילו בנאדם אתה משווה בין זבל סיני לחברה בין המכובדות בעולם?!

ובדוגרי כל אלה שחושבים שעוצמה עדיפה על איכות זה כל הערסים שחושבים שפיוניר זה ליגה

ו-PYLE חברה מצוינת

בקיצור JL יקרים ומצדיקים לדעתי את המחיר שלהם על איכות משלמים ביוקר

:lol: מצדיק אותך ב-1000 אחוז על דברים טובים משלמים אין מה לעשות .

• תוכן חדש...