Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטוטו בשישבת אני הולך לפרק את הדש בורד ולנקות את הרדיאטור חימום ועל הדרך לראות למה המדחס

של הרסקור (מה שדוחף אוויר) החליט לא לעבוד פתאום, אם יש הבדל בין המזגן הזה למקורי של פיאט?

(אם יש דרכי ניקוז וניקוי רדיאטור חימום, או מדחסי אוייר שונים, כי המאורר של המזגן מקורי (מה שבילט

אין בתוך הדש בורד) עובד, והמזגן של רסקור לא עובד?

(שלי הוא של רסקור), החימום כבר לא מחמם אז הגעתי למסקנה שהרדיאטור חימום סתום,איך הולך

התהליך של הניקוז?,ועל הדרך גם נוציא סרבו של בוש (לא יודע איך הוא הגיע לשם) שמסתובב סתם ועושה

רעשים של קליקים חזקים (שמפעילים סוויץ הוא מתחיל לעבוד). תודה לעוזרים :).

Suzuki Jimny

פורסם

כדי לנקז אוויר מהרדיאטור הפנימי יש להרים 2 גלגלים קדמיים ולגרום לאוטו להיות בשיפוע שהקדימה למעלה .

להניע את הרכב למספר דקות שהפקק רדיאטור פתוח ולהוסיף מים .

JDM :twisted:

פורסם

אני לא מבין למה אתה כלכך ממהר לפרק את הדשבורד ?

קודם כל תעשה שיטפת מים אחר כך תזרים מים בצנרת החימום בכיוונים הפוכים וכל פעם תצליב צנרת עד שיצא כל הלכלוך , לבדוק אם הצנירות של החימום חמים?קרים בזמן שהרכב בטמפ' עבודה כמובן ,

שנית תבדוק אם קיים טרמוסטט במערכת בלי טרמוסטט לא יהיה לך חימום.

בקשר למזגן קודם כל תבדוק פיוזים ממסרים אחר כך תבדוק אם יש גישה לשקע של המפוח של המזגן ותנסה לתת לו חשמל ולראות אם עובד יתכן שהמנוע תקין בשביל שלא תפרק סתם הכוונה:wink:.

מבחינת ניקוז אוויר רק שהרכב מדומם בשיפוע הכוונה עליה אתה פותח 2 פקקים אחד ברדיאטור למעלה והשני על הצינור שנכנס לרדיאטור החימום ומחכה עד שיצאו כל הבועות ..

פורסם
אני לא מבין למה אתה כלכך ממהר לפרק את הדשבורד ?

קודם כל תעשה שיטפת מים אחר כך תזרים מים בצנרת החימום בכיוונים הפוכים וכל פעם תצליב צנרת עד שיצא כל הלכלוך , לבדוק אם הצנירות של החימום חמים?קרים בזמן שהרכב בטמפ' עבודה כמובן ,

שנית תבדוק אם קיים טרמוסטט במערכת בלי טרמוסטט לא יהיה לך חימום.

בקשר למזגן קודם כל תבדוק פיוזים ממסרים אחר כך תבדוק אם יש גישה לשקע של המפוח של המזגן ותנסה לתת לו חשמל ולראות אם עובד יתכן שהמנוע תקין בשביל שלא תפרק סתם הכוונה:wink:.

מבחינת ניקוז אוויר רק שהרכב מדומם בשיפוע הכוונה עליה אתה פותח 2 פקקים אחד ברדיאטור למעלה והשני על הצינור שנכנס לרדיאטור החימום ומחכה עד שצאו כל הבועות ..

קודם כל תודה לשניכם על העזרה :)

שלום זאהר, אני מפרק כי יש חלק שנפל מהדש בורד , סרבו מסתובב בשביל עצמו ועושה במון רעש, יש טרמוסטט.

Suzuki Jimny

פורסם

נשמע מאוד מענין...

לי הרדיאטור חימום כבר לא עובד הרבה זמן, ואין לי את הביצים לפרק אותו, במערכת המיזוג אני בכלל מפחד לגעת, נראה לי בלגן חבל על הזמן (הקומבינות שעשו על המערכת הקיימת).

אני אשמח מאוד מאוד מאוד אם תוכל לצלם כמה שיותר תמונות/סרטונים וכו' ואולי אני יראה שזה לא כזה נורא וגם ינסה... (האישה מתחילה להתלונן על הקור... :D)

תודה רבה, ובהצלחה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

הייתי מצלם ומעלה גם אם לא היו מבקשים :)

רק חבל שאין מצלמה

מקסימום תבוא לראשון ותראה את זה live :mm_tongue

המאורר של המזגן תוקן, עכשיו נשאר לדעת למה הסרבו מסתובב סתם (מישהו יודע?).

ולנקות את הרדיאטור חימום נראה מה נסגר ולהרכיב את התריס שנפל מאיפו שהוא.

תודה.

Suzuki Jimny

פורסם

מנוע הסרבו מסתובב קבוע כי בית הפלסטיק שבו הוא מורכב נשבר ולכן אין מה שיעצור אותו.

הפעל את מתג ההצתה והתכופף מתחת לדשבורד ומעל דוושת הגז תשמע תראה את מנוע הסרבו שפועל.

עקוב אחרי החוטים היוצאים ממנוע הסרבו עד למחבר החשמלי שלהם ונתק נמחבר ומנוע הרבו לא יפעל יותר. תגלה, להפתעתך, שלא תרגיש שינוי בפעולת מע' האורו, חימום ומיזוג.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ברשותי אונו 92 וגם לי היתה את תופעת הסרבו המרעיש ולאחר בדיקה קצרה הוא נותק.

רציתי לדעת למה בדיוק משמש אותו סרבו סורר?

תודה

בהצלחה למפרק...

• תוכן חדש...