טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,209 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני תמיד שומע אנשים אומרים שקיקים שמיקים סלד גבוה וכול מיני ירקות הורסים את המנוע. עכשיו אני רוצה לדעת מה הן באמת הפעולות שגורמות בלאי גדול למנוע. כגון העמסה על המנוע כשהוא קר, סלד גבוה בניוטרל וכו.... כמה שיותר דוגמאות יותר טוב (ככה נדע בידיוק מה לא לעשות)
הודעה אחרונה מאת malky, -
-
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
קניתי פילטר פתוח ורציתי דעת איפה המקום הכי טוב למקם אותו במנוע?? לחבר אותו איפה שיושב הפילטר הרגיל או לחבר לו צינור מנירוסטה כדי שהפילטר ישב בקדימה של הרכב?? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חבר'ה, שאלה: כיצד אני מפרק את ידית ההילוכים באונו הנ"ל??? כל הידית היא יחידה אחת.... תודה, שי.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ברשותי פזו' 106 XS 95 רוב הזמן מד הטורים עובד טוב אבל לפעמים יש בעיה איתו, לפעמים הוא מראה לי טורים נמוכים מהמציאות (בסרק הטורים נימצאים על 500 סלד) לפעמים המחט נופלת ושוב עומדת, כשאני לוחץ על הגז המחט עולה לאט ואז נופלת ושוב עומדת וכך שוב. מה יכולה להיות הבעיה? אני מתדלק קבוע עם דלק 98 או 99 תלוי בתחנה, רציתי לדעת אם זה טוב לתדלק תמיד עם הדלק הזה? האוטו נוסע טוב מאוד וצריכת הדלק נמוכה משמעותית מאשר דלק 95 . יש לי דליפת גז ביחידת קרור של המזגן, שמעתי שיש ליחידות קרור המקוריות בעיה של דליפות, מתקן מזגנים אחד אמר לי שהכי כדאי שהוא יבנה לי יחידה מרכב אחר (מה זה השטויות האלה????). לאחרונה התחיל להיות לי טפטוף של מים ירוקים בתוך האוטו מתוך יחידת החימום, האים החיים של…
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
רציתי לדעת על מה משפיע החום שמן? עד היום לא ידעתי, וגם לא ניסיתי לדעת, על מה משפיע החום שמן. אף פעם לא נסעתי חזק עם האוטו כשהחום שמן היה קר, ובמידה והייתי נוסע חזק הייתי מקפיד להסתכל על החום שמן יותר מאשר בצורה רגילה. לא קרה לי שהוא התחמם או אפילו התקרב לקו של השלוש רבעים, אבל במידה והוא היה מתקרב הייתי סוגר את האוטו, ומתקשר לאנשים שיעזרו לי, כי מה אני יודע מהחיים שלי אבל האם באמת זה משפיע? באמת אסור לנסוע חזק עם האוטו כשהחום שמן קר? ולמה? תודה. בן.
הודעה אחרונה מאת saxo_boy, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טויטה אוונסיס 2002 42000 ק"מ מנוע 2.0 אוטומט שמתי לזה לב פעם אחרונה אחרי נסיעה של כחצי שעה ואחרי עמידה של בערך 20 דקות במנוע כבוי שמתי לב שהסל"ד של האוטו עומד על 600 - 700 ניסיתי לתת קצת גז אבל זה לא עזר הסל"ד חזר לשלו (המזגן לא היה דלוק) העם זה בסדר ? מה יכולה להיות הבעיה ?
הודעה אחרונה מאת avvvi, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי כמה טיפות של שמן ברקס שיוצאות מהבוסטר מה עושים ? אולי יש שם גומיה או משהו? הרכב פורד פיאסטה 95! תודה מראש? לא ממש נזילה קצת רטוב עם שמן ברקס!? DOT 4
הודעה אחרונה מאת xturbo, -
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
http://www.sim.org.il/lang.htm האם זה באמת עוזר?
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם זה הגיוני שנסעתי 550 ק"מ ועוד נשארו 6 ליטרים במיכל? כלומר, יכולתי לעבור בקלות את ה600 ק"מ. עם המיכל המדובר נסעתי רק בנסיעות בין עירוניות ארוכות. נראה לי קצת מוזר. דניאל
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
פיאסטה 96 1300 יש ריח חזק של דלק, נראה לי מהאגזוז. בדקתי שהמנוע עובד ולא ראיתי נזילת דלק מהמנוע. בנוסף יש גם רעש של חור באגזוז למרות שבדקתי ולא ראיתי שום חור. האם גם אצלי משאבת הדלק נמצאת מתחת למושב האחורי?
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 2 תגובות
- 795 צפיות
כמו שהכותרת אומרת, האם בגלל בעיה בבלמים האחוריים יכול עם הזמן להווצר עיוות בבלמים (בעצם בדיסקים) הקדמיים כתוצאה מהעומס הגדול יותר שמופעל עליהם על מנת לעצור את הרכב? תודה מראש רמי
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 1 תגובות
- 892 צפיות
כשהמנוע מאוד קר, ממה זה נובע? רון.
הודעה אחרונה מאת tamirbike, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו יודע איך מפרקים את הידית בפיאט (בראבו) למרות שלפי מראית עין הידית הילוכים אותו דבר גם בפונטו החדשות... וגם בישנות הרמתי את השק עור ואין בורג שנראה לעין שמפריע לידית לצאת האם זו הברגה, או שפשוט מושכים חזק...?! תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת twhyman, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, יש לי 2 שאלות. בזמן האחרון יש לי נטיה קלה ימינה בהגה, זה 100 אחוז דורש כיוון פרונט או שאפשר לעשות משהו אחר? שאלה נוספת: אני יודע שהגה כח אסור לסובב עד הסוף מחשש ללחץ בצינורות ההידראולים. עכשיו, יש חשש דומה בהגה "רגיל"(לא כח ולא חשמלי)? זאת אומרת, אם אני מסובב אצלי את ההגה עד הסוף, יש חחש לפגיעה כלשהי? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת megapuzik, -
- 10 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכל חברי פורום , החלתתי לצבועה את כל המערכת פליטת גזים באוטו שלי (סעפת פליטה,צינורות,אגזוז) בצבע עמיד בחום. אולי מישהו עשה את זה או שמע על משהו כזה. אבקש תגובתכם רצינית. תודה מראש.
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם בזמן האחרון בא לי להחליף את הידית הילוכים באוטו שלי לידית יותר קצרה ונוחה... משהו יותר "ספורטיבי" אם אפשר לקרוא לזה ככה ברכב משפחתי רגיל... האם ההתקנה מסובכת... או שזה משהו פשוט... טווח מחירים בתודה מראש אבי
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
האם ניתן להשתיל מנוע של איביזה טורבו/גולף GTI/ וכ"ו במקום מנוע של POLO GTI??? במידה וכן האם נדרש לשנות ולהוסיף דברים(אני לא ממש מבין אז...) הכוונה שלי האם זה מתאים אחד לשני? מה לגבי ברקסים קלאטץ וכ"ו צריך גם להחליף??? תודה על העזרה!! שוקי.
הודעה אחרונה מאת טורבינה קטנה, -
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחרונה בעקבות הגשמים הראשונים הצופר חלה לו ונהיה צרוד משהו ואני לא מצליח לאתר אותו בכדי לטפל בו. מישהו יודע איפה הם דחפו אותו... חיפשתי פה ושם ושום דבר לא נראה לעין .... האם צריך לפרק חצי אוטו כדי להגיע לצופר בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת TheGreatCat, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
דבר ראשון, זאת שאלה רצינית.. מקווה שלא ימחקו/ינעלו אותה. לפני איזה שבוע עברתי ברחוב בת"א, הייתה איזה אלפה מתחילת שנות ה 90. כל פעם שהיא העבירה הילוך היה רעש כזה מוזר: כמו קפסססס.... קשששש..... מה זה לעזעזל?? שברתי את הראש, ועדיין לא הבנתי, תראו. פעם היו עושים במשאיות את ההילוכים על לחץ אוויר, אבל לא יכול להיות שיש את זה באלפה. (נראה לי) מישהוא יודע מה זה?
הודעה אחרונה מאת almog, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עצה לתחזוקת מזגן בחורף - להזכירכם, להפעיל המזגן גם בחורף, אחת לשבוע למשך כ 10 דקות. זאת כדי שהקרר (הגז) שבתוכו יש גם שמן יתרוצץ במע' וישמן חלקיה וביחוד את אטם ציר המדחס ובכך ימנעו התייבשות החלקים הרגישים. כדי שלא תקפאו בזמן ההפעלה תוכלו להפעיל ביחד את החמום. בברכת חג שמח - רפי לין
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר שלי הוא בעל איביזה שנת 2001 מנוע 1400 הוא הוסיף לאוטו אגזוז לחץ של דרגון כלל פילטר אויר פתוח של דרגון ועכשיו לעיקר הוא רוצה להוסיף לאוטו צ"יפ ולפי מה שאני מבין זה אמור להוסיף למנוע כוח סוס מחיר החלק הוא בערך 2000 שח האם זה כדי? האם הוספה זו יכולה לפגוע במנוע או להרוס אותו??? ואני אשמח לשמוע כל דבר אחר הקשור בכך ליאור.
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! יום בהיר אחד שמתי לב שבטויוטה שלי יש בלוח מחוונים נורית שמראה על מפלס דלק נמוך. ראיתי אותה כשנסעתי ואור השמש "האיר" לי על הדשבורד (לא כשהיא דלקה). שמתי לב שאף פעם היא לא נדלקה לי, גם כשהייתי עם האוטו מתחת ל E וגם לא שפותחים סוויץ'. בדקתי תספר רכב (גם באנגלית וגם בעברית) ואכן יש נורה כזאת שאמורה להידלק במצבים המתוארים לעיל. החלטתי היום לקחת את האוטו לחשמלאי שיבדוק. בלי להלאות אותכם בכל מה שהוא עשה לה (משום מה הוא החליט לפרק את הכבל ספידומטר מתוך בית המנוע... על כל המשתמע מכך...) אחרי איזה 40 דקות הוא מוציא את הדשבורד... ומסתבר שאין בכלל מקום לנורה (!!!) לא שרופה ולא שום בעייה אחרת... פשוט אין נורה, אין בית נורה, תושבת, כלום... חזרתי הביתה, בדקתי שוב בשנ…
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טוב אז ככה הגיעה הזמן להחליף בולמים באוטו (בעלים קודמים השתולל עליהם) עכשיו השאלות שלי הן: 1)אפשר לשים בולמים של קוני על 626 בכלל? 2)אם כן, האם זה כדאי? 3)כמה זה עולה ל 4 ואיפה אפשר לקנות? 4)מה זה משפר? אני יודע שבטח אלו שאלות נפוצות ועשיתי חיפוש ואו שלא חיפשתי נכון וזה לא מצא לי שום נושא או שחיפשתי וזה מצא לי איזה 192 עמודים אז אני אשמח אם מישהו יוכל לענות על השאלות הנ"ל תודה רבה לכל מי שעוזר...
הודעה אחרונה מאת SpeedStick, -
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי איביזה 1600 שנת 94 מצב סבבבה ואני רוצה לשים לה אגוזז פתוח הציעו לי אחד בניה עצמית ב-400 ש"ח והבן אדם אמר הוא עשוי טוב ועושה רעש סוף הדרך!!! וזה מה שאני רוצה אני לא מבין כל כך באגזוזים אז איך אני יכול לדעת אם הבניה טובה? אם האגזוז טוב לאוטו שלי?? והאם הוא עלול לפגוע במנוע בצורה רצינית כי יש לי חבר גם עם אוטו כזה שהלך לו ראש מנוע ויש כאלה שמאשמים את זה שהוא שם אגזוז ויש כאלה שלא... מה אתה אומרים?? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים בעבר היו לי חריקות מהגלגל השמאלי בנסיעה רוורס בנוסף כל לחיצה על הבלם בנסיעה אחורנית נשמעה כזאת דפיקה "בום" כזה קטן. בזמנו העניין טופל ע"י מוסך בראל בפ"ת-כנראה שהם לא טיפלו בזה כמו שצריך-הם אמרו שזה עניין של המשאבות ברקס הקדמיות ולהחליף זה יקר הם אמרו אז דני בעל המוסך שהרכב טופל ע"י אמר לי שמשפצים בזוגות כדי למנוע מצב שיהיו כוחות בלימה שונים בין הגלגלים הגיוני ואז תהיה משיכה לצד אחד בבלימה. הם לא שלחו את החלק לשיפוץ הם התעסקו איתו רק במוסך-דני אמר שיש להם קיט ואין צורך לשלוח את זה לעבודה בחוץ. הרעש בזמנו נעלם אך הבום בלחיצה על הדוושה היה מופיע בפעם בכמה זמן... בקיצור הבעייה חזרה עכשיו. כמה שאלות עכשיו-האם זאת הבעייה לדעתכם? האם זה בטיחותי? א…
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם מישהו התנסה בבעיה בגג של ה- gti? אשמח לשמוע על ניסיון העבר שלכם וטיפים. כרגע בתהליך הרכבה של המנגנון השגתי תרשים של המערכת אבל את האמת לא הבנתי הרבה ממנו. לפי התרשים הבנתי כי יש שני כבלים שאחד מהם אמור להגיע מהמנוע וכשהרכב מכובה הגג נאטם אוטומטית. בכל מקרה זקוק לכל עזרה שרק תגיע תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת 205cti1.6, -
-
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
תיאור המצב: האוטו מושך חזק ביותר שמאלה , אבל ממש חזק, כדי להחזיר את ההגה למרכז צריך להיאבק בו. הוחלף משולש קדמי שהיה במצב קטטוני ,אח"כ לקחתי את האוטו לסיבוב והבעיה עדין לא נפתרה. העליתי את האוטו באויר והתנעתי אותו , הגלגל השמאלי מסתובב (בניוטרל ) דבר שקיים באוטו שנים כלומר לא משהו חדש , אבל הגלגל הימני מגמגם , כאילו רוצה להסתובב אבל משהו מונע בעדו. שילבתי להילוך ראישון והגלגל השמאלי מסתובב מהר (טבעי) והימני מסתובב בגימגום . עוד משהו שעשיתי זה לסובב את ההגה לצדדים (כשהאוטו באויר להזכירכם) ,עכשיו האוטו מסתובב תוך כדי נקישות , השארתי את ההגה כשהוא כולו מסובב שמאלה ויצאתי מהאוטו (עדין באויר) הגלגל השמאלי עדין מסתובב מהר , השמאלי...לא ממש. תפסתי את ה…
הודעה אחרונה מאת ADRIANFARINA, -
איזה יאוש! נסעתי להדליק נר של חנוכה ונכנס באוטו שלי בישבן ג'יפ כשעמדתי ברמזור. היה בום גדול אבל לא רואים כמעט כלום והבגז' נפתח ולא נסגר אז קשרתי אותו. אני עובד בראשון. יש מישהו טוב שם לתקון ביום ראשון של האוטו שלי אז תגידו לי. חג שמח לכם ותודה רבה.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מאז שהרכב ייצא מהמוסך ייצא לי להתעצבן על מספר דברים - 1. קודם כל, כשהלך לי האלטנטור, הממסר של האיתותים השתגע והוא התחיל לזמזם... הייתה בעיה להראות איתותים, אבל דווקא איתות אזהרה עובד יפה מאוד... זה כבר היה בסדר שבוע, ועכשיו זה שוב קרה ואני לא יכול לנסוע בלי לאותת, זה משגע אותי ואין לי מושג מה לעשות, במיוחד לאור העובדה שיום שישי היום ואני לא מספיק למוסך.... 2. בעיית חשמל נוספת, שהיא לא ממש בעיה, אני מקווה... גם כן, חזרה מהמוסך, התחיל לרדת עכשיו גשם, הפעלתי את מפשיר האדים (איוורור) אבל הוא לא נדלק... סובבתי וסובבתי - כלום! הפעלתי את המזגן - כלום... אני מאמין שהמאוורר מנותק, וההיינס שלי כבר פתוח בעמוד הנכון, אבל לא קלטתי בדיוק איפה מחברים אותו ועוד לא ירדתי לראות... נ…
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
טוב אז ככה, הלך לי אטם ראש מנוע . יש מים בשמן ומשום מה באיזור שסתום הפריקה יש שלולית שמן (טורבו בוודאות?) אז אם יש המלצות לאטמים וכו' אני ישמח לדעת, ואם מישהוא כבר עשה ראש מנוע לבד לאוטו אני ישמח לכמה עצות טובות. יפתח.
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט,
-
מי מחובר 67 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 220 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Igalz
- אלעדית
- ברווז
- מלטבשי
- om2
- beresford
- gadik6
- davemustaine87
- vigi
- zvigolden
- GTI33
- IsraCar