Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל: דווקא לפילטר מתוצרת פייפרקרוס (foam) רצוי לבחור בערכת ניקוי לפילטרים מספוג ולא כותנה, יצאת בסדר.

אם לא תמצא בעתיד חומר ניקוי של PC תוכל להשתמש בערכות של ITG,Twin filters,UNI כולן במבנה ספוגי.

ערכות ניקוי ל-UNI,Twin filters אפשר להשיג בדרום ת"א (צ'לנוב-סלמה-שוקן) בחנויות לציוד אופנועים.

למיקום הפילטר יש חשיבות גדולה -

1 - למקם אותו באיזור הכי פחות חם בתא המנוע

2 - למרחק של הפילטר משסתומי היניקה יש השפעה גדולה על עקומת ההספק/מומנט של המנוע

הבחירה הנכונה תהיה שילוב של שניהם באילוצים הקיימים.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
אייל: דווקא לפילטר מתוצרת פייפרקרוס (foam) רצוי לבחור בערכת ניקוי לפילטרים מספוג ולא כותנה, יצאת בסדר.

אם לא תמצא בעתיד חומר ניקוי של PC תוכל להשתמש בערכות של ITG,Twin filters,UNI כולן במבנה ספוגי.

ערכות ניקוי ל-UNI,Twin filters אפשר להשיג בדרום ת"א (צ'לנוב-סלמה-שוקן) בחנויות לציוד אופנועים.

למיקום הפילטר יש חשיבות גדולה -

1 - למקם אותו באיזור הכי פחות חם בתא המנוע

2 - למרחק של הפילטר משסתומי היניקה יש השפעה גדולה על עקומת ההספק/מומנט של המנוע

הבחירה הנכונה תהיה שילוב של שניהם באילוצים הקיימים.

אם אני ימקם אותו במקום שהפילטר הרגיל ממוקם הוא יקבל יותר חום מנוע אבל הוא יהיה יותר קרוב לשסתמוי היניקה. אבל אם אני ימקם אותו בקידמת הרכב כאשר הוא מחובר לצינור נירוסטה הוא רחוק משסתומי היניקה אבל יקבל אויר יותר קר.

מה עדיף? מה לעשות??

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

פורסם

דויד שלום.

כתבתי את זה קודם! ! !אני מבקש ממך- אם אתה שואל שאלה ומצפה לקבל תשובות,בבקשה תקרא את מה שכותבים בת'רד,אחרת אל תשאל שאלות מטופשות.

סביח.

(אני תקוע כאן עד שמונה...כבר 6 שעות מרכיבים לי את המערכת).

לגבי ההתקנה- לא ברור לי כ"כ מה הקשר לשסתומי יניקה.....

אבל נסכם ונאמר שעדיף למקם את הפילטר רחוק ככל האפשר מחום המנוע.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

שלום תומר

לשינוי של אורך מסלול היניקה (מהפילטר לשסתומי היניקה) יש השפעה על אופי המנוע

מסלול קצר=יותר הספק בסל"ד גבוה

מסלול ארוך=יותר הספק בסל"ד נמוך

ב-306 S16 יישמו את העיקרון הזה בסעפת היניקה.

דיברנו על זה לא פעם, הדדרה מחקה לך את הזיכרון ?

נ.ב הדבק מחזיק מעמד ? :lol:

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

דויד שלום.

אני בספק אם לזאת התכוון המשורר.נמאסו עלי התשובות היהירות שלך.אולי זה לא המקום לסגור חשבונות,אבל אתה ילד יהיר,אוויל וחסר אישים.אולי אם תזיז את הכרס שלך מהמחשב,אתה תשתזף בטעות...

נ"ב:

הדבק יצא שקוף לחלוטין.המתקין ממש התלהב.היום בפעם הראשונה אני הולך ליסוע עליה.השערות ביד ימין מתחילות לצמוח בחזרה והריח השרוף עבר.

סביח. :lol::lol::lol::lol::lol:

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...