טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,207 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז ככה בחודש יולי השנה נכנסתי עם הפיז'ו שלי למוסך פרטי באיזור התעשייה בני ברק החלטתי להכניס את הרכב לטיפול ראשון לאחר הרכישה (לך תאמין למוכר מתי הוא טיפל, בפעם האחרונה...) 7500 ורצועת טיימינג בכל אופן לאחר יום עבודה הגעתי לקחת את הרכב למוסך . סובבתי את המתנע הנעתי ו.... המנוע פשוט הוציא רעשים של בריחת קומפרסיה... פניתי ישר לבעלים והמנהל של המוסך והשמעתי לו את הרעש . לתדהמתי תשובתו הייתה " ככה GTI צריכה לעבוד " אמרתי לו שמדובר במנוע חדש יחסית והוא פשוט אמר לי שאני טועה. בכל אופן נסעתי משם (טעות) ויום למחרת פניתי למוסך פיז'ו , השאלה הראשונה שהייתה לבוחן בפיז'ו הייתה : "עשו לך טיימינג?" כשעניתי שכן הבוחן אמר לי שהמוסך שעשה לי את הטיימינג לא כי…
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 2 תגובות
- 3 אלף צפיות
יש לי חור /סדק ברדיאטור חימום (בתוך הדשבורד) ולפני שאני מפרק את כל הדשבורד רציתי לדעת אם מישהו שמע או השתמש בחומר לסתימת סדקים ברדיאטור של K&W. יש גם תמונה.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
יש לי 205 CTI בדקתי היום מים ומה שהיה במיכל זה קצת מים והמון קצף חום יש לציין כי אני משתמש במי קירור
הודעה אחרונה מאת אלון חלווה, -
-
איך מורדים מדבקה? 1 2
מאת sasi M- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש לי באוטו מדבקה ממש ממש מעצבנת של שמור מרחק שאני לא מצליח להוריד .... ניסתי להוריד עם ממסי דבק וזה לא עוזר. יש מישהו שיודע איך מורדים את זה ?
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי בתחילת השבוע סגרתי שנה עם הרכב ,רכשתי אותו עם 115,000 ק"מ ומיד שלישית והיום הוא על 137,000 ק'מ. הרכישה התבצעה לאחר סיבוב שעשיתי עליו ,בדיקה במכון קומפיוטסט בחדרה ועיון במחשב של המוסך. טיפולים ותיקונים שהוא עבר מיום הרכישה ועד עכשיו: 28/12/02 :טיפול 10,000 עלות 720 ש"ח 27/1/03 :החלפת ציריה ימנית +גומי בצד שמאל עלות 1700 ש"ח 02/5/03 : החלפת מכסה רדיאטור (החלפתי לדגם החדש זה שמצוייר עליו ספר )עלות:100 ש"ח 10/6/03 :החלפת נוזל קירור עלות 200 ש"ח 03/7/03 :טיפול 10,000 +החלפת רצועת תזמון עלות 900 ש"ח 28/7/03 :צביעת גג הרכב (היה לו כתמים לבנים פה ושם) עלות 500 ש"ח 28/10/03 טיפול 10,000 +ברקסים קדימה כולל צלחות בלם עלות 1290 ש"ח לפני חודש שמתי גם פ…
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
האוטו שלי הוא דיהטסו שרייד "לבנה" שרק קניתי אותה האוטו שנת 92 ורואים עליו סימנים לשנים... יש די הרבה שריטות וליכלוך שדי קשה להוריד...את כל זה ראיתי טוב מאד אחרי ששטפתי את האוטו היום... קיצר רציתי לדעת איזה פוליש ואיזה וקס לקנות כדי לשפר את הופעתה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת snowbol, -
- 38 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
עשיתי כניסה לא כ"כ טובה לחנייה. אני חייב להוריד את השריטות האלה לפני שאבא שלי קולט את זה! איך אני עושה את זה ואיפה ומה הנזק לכיס? (איזור בת ים יפו) בבקשה זה דחוף !!!! (לפני כניסת שישי)
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
ברצוני לעשות "אינפוזיה" של K44 למנוע שלי ושל חבר שלי. (הרכבים- קורולה 93 אוטומט). קראתי כבר כאן בעבר שאלה כזו,אבל יש כמה דברים שאני עדיין לא מבין- לאחר שפירקתי את כל הפילטר אויר,והמצערת פתוחה מולי- לאן בדיוק מטפטפים את החומר? לתוך הפרפר? לתוך חלקי המנוע ששואבים אויר ? הרי אם אני שם שם את החומר,הוא לא יכנס למזרקים (אינג'קטורים), כי צריך להגיע אליהם דרך "צינור חלוקת הדלק". אז איך בעצם אני "נהנה" פה משני העולמות? (גם למזרקים,וגם לשסתומים?) חשבתי על דבר כזה- חצי מהפחית לעשות אינפוזיה, ואת החצי השני לשפוך במיכל ,במצס שאין הרבה דלק,ולינסוע על טורים גבוהים. אני צודק ? הרעיון טוב ? אודה למביני הענייין שיעזרו לי. * צירפתי תמונה -בצהוב מסומן מינור חלו…
הודעה אחרונה מאת talhaim2, -
-
- 22 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אבא הביא לי ידית הילוכים מחו"ל כזאת נחמדה עם ניקל, עכשיו איך אני מחליף את הידית הקיימת ? תודה, דניאל.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי חברה אתמול ראיתי שנוזלות לי טיפות מהאגזוז , זה היה בסוף הנסיעה שחניתי. מישהו יכול להגיד לי מה זה ואם זה דבר שדורש מוסך ? הרכב הוא פולו משת 96 . תודה מראש. עופר
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 1 תגובות
- 783 צפיות
שלום לכולם רציתי לשאול אתכם שאלה אתמול חברים שלי עשו תאונה באוטו {איביזה 1600 שנת 94 } והאוטו נמעך לגמרי ורציתי לשאול אם יש משהוא לחיזוק השילדה {אולי כלוב או ברזלים תומכים מבפנים ומה אומר החו8ק לגבי זה ?
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב, השאלה זה איך מגלים משאבות דלק ושמן תקולות. ז"א, מה הם הסימנים לבעיה. השאלה היא יותר לידע כללי, בתקווה שבוולקן שלי הכל בסדר
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני צריך להחליף 2 צמיגים קידמיים רציתי לעשות הצלבה אבל ראיתי שהקידמיים כבר קרובים לסוף חייהם כרגע יש לי 4 גודייר F1 ואני מאוד מרוצה והשאלות: האם מומלץ להחליף 2 במידה והאחוריים במצב ממש טוב מאוד? איפה לשים את החדשים? למישהו יש המלצה על צמיגים אחרים במידה 195\45\16? תודה מראש דור
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 27 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
טוב, רכשתי היום ג'אנטים וצמיגים. בקשר לג'אנטים, של חברת AEZ , מישהו מכיר? ובקשר לצמיגים בעלי הנסיון, איך נחשבים הצמיגים הנל DUNLOP SP2000 185/55/14 ומה המחירים שלהם ? (מעניין אם השגתי מחיר טוב..) תודה!
הודעה אחרונה מאת Daniel83, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. יש לי באוטו צמיגים במידה 175/70/13 אני צריך להחליף צמיגים דחוף! מישהו הביא לי 4 צמיגים חדשים של STUNNER במידה הנ"ל. והם כרגע אצלי באוטו הבאתי לו 100 ש"ח עד עכשיו. הוא רוצה על כל הרביעייה 600. עכשו יש לי בחור אחר, שמביא לי רביעייה של FALKEN באותה מידה, ב540 ש"ח. מה עדיף? מה עדיף לקחת? אין עוד אופציות מה הייתם לוקחים? זה דחוף ה-4 צמיגים של STUNNER אצלי בבאגאז'!!! תודה.
הודעה אחרונה מאת איתי vr6, -
- 3 תגובות
- 914 צפיות
אני בצבא והאוטו עומד הרבה זמן.. הוא עמד כשבוע. היום נכנסתי רציתי להתחיל בנסיעה, חיכיתי שהאוטו יתחמם מעט ונסיתי להכניס לראשון - לא נכנס בצורה יפה בכלל.. כאילו שאין קלאטצ'.. אותו הדבר ברוורס.. מישהו אולי יכול לשאר איפה הבעיה? תודה ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני רוצה בבקשה הסבר אם מישהו יודע בקשר לדרך פעולה של התזמון שסתומים המשתנה של הטויוטות החדישות ( VVTI ). בעיקר דרך הפתיחה הפיסית מבחינת אם יש קאמשפט זה או אחר או איך זה נשלט ואם אין אז האם יש טיימינג / תחליף לטיימינג ואם כן למה הוא נחוץ? בתודה ליביו
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם האמת שהרבה זמן לא העלתי הודעה בפורום טיפולים, ולכן אני יראה את נכחותי פה היום כיעה לתקופת החורף שהגיעה, הגיעה שעתם של השפריצרים קצת לעבוד אך מה הם נראים לי כאין רצונם לקום משינת הקיץ. אני לקחתי מחט ועברתי על החורים שכן חשבתי שהם נסתמו עם הזמן מהאבק בקיץ. אך עדיין יש חור אחד שמסרב להשפריץ, עובר כמה שניות טובות עד שהזרם מגיעה לחלון, מהתחלת פעולת המנוע של שפריצרים, אולי המנוע עייף? איך ניתן לפתוח את החורים ולהסיר אבנית? בזמנו נאמר לי במוסך שאפשר לקחת מזרק רפואי להכין תמיסה מסילית (מסיר אבנית) ולהשפריץ דרך החורים, האם יכול להיגרם נזק מפעולה שכזאת? המלצות והצעות, אני אשמח. תודה, הרמן.
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הפיירסטון F-580 שלי כנראה עשו את שלהם אחרי שלוש שנים וחצי ו-60 אלף ק"מ. אני זקוק לצמד חדש, שיורכבו על אופל קורסה שנוסעת 20,000 ק"מ לשנה. רוב הנסיעות שלה הן ארוכות. בפנצ'ריה שלידי המליצו לי על פירלי, אבל במחיר שנראה לי קצת יקר (650ש"ח לזוג, כולל מע"מ, הרכבה ואיזון). מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום ברשותי איביזה 95 שמתי לב כי יש לחות מסוימת מתחת לשטיח של הנוסע ליד הנהג למישהו יש מושג מה יכולה הבעיה להיות ? תודה.
הודעה אחרונה מאת ariel-s, -
-
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, יום שישי אני מחליף רפידות, מקדימה, אשמח לקבל המלצות לדגמים מסויימים שניתן להשיג באופן מיידי (מחר?) ספרקו? OMP? מחירים יעזרו כמובן, וגם טלפונים של הספקים. תודה.
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
- 2 תגובות
- 969 צפיות
למישהו יש נתונים שלה? לחץ וספיקה...? תודה.
הודעה אחרונה מאת imri, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני בעל יאריס TS, ונוהג כ- 12,000 ק"מ בשנה. לפי הוראות יצרן יש להחליף שמן פעם בשנה או 15,000 ק"מ (המוקדם). האם כדאי/יש צורך להחליף שמן מנוע כל חצי שנה?
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
-
- 24 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
כמה שאלות... 1. האם להשתמש בבלימת מנוע? אני מתכוון נגיד לפני רמזור או בכלל להאט, (כמובן בתחום המהירות הנכון), עד עכשיו הייתי בטוח שזו הדרך הנכונה אבל מישהוא אמר לי (ואני די מפקפק בזה) שזה גורם לנזק לקל'ץ ולגיר, ושהרבה יותר זול להחליף רפידות בלמים מהחלקים האחרים. 2. נניח ואני מחכה ברמזור, יש איזה שהוא נזק לקל'ץ אם אני נשאר בהילוך, כשהדוושה עד הסוף? כלומר, יש שחיקה של הקל'ץ? עדיף להעביר לניוטרל? 3. לעיתים בבוקר כאשר אני מתחיל בנסיעה, למשך הבלימה הראשונה, מקסימום שניה האוטו ממש חורק (205). חריקה צורמנית כזאת. למה? יכול להיות שככה זה עד שהשמן מתחיל לזרום בצינורות? האוטו בולם מצויין, וגם עבר טסט לא מזמן, במוסך אמרו לי שזה כלום, אבל אני רוצה לוודא.. למישהוא זה …
הודעה אחרונה מאת DOHC, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אז ככה אני רוצה לשפר חיצונית הונדה סיויק שנת 96 מנוע 1.6 בכל מקרה אני רוצה לשים: חצאיות בקליות אחוריות מסכות קידמיות חריטה עם רשת כזאת מאחורה תוספת מקדימה ופתח לאינטרקולר (משהו כזה..אני לא בקיא במילה הנכונה) כונס אוויר על המכסה מנוע צביעה מדבקות סיגנון מהיר ועצבני כונס אויר על הגג... אגזוז לחץ כפול ג'נטים מגנזיום עכשיו אני יודע שזה המון אז אני שואל אם אתם יודעים איפה מומלץ לעשות את השיפורים הללו גם בזול וגם במקום שאפשר לסמוך שעשו לי עבודה טובה למשל הצביעה אני רוצה צביעה טובה אבל בזול הבנתם את הכוונה ואם מישהו יוכל לרשום לי כתובת של המקום ומחירים אז בכלל הוא יוצא גבר עכשיו בקשר למנוע אין הרבה מה לשפר באוטומט אני יודע אבל איך בכל זאת א…
הודעה אחרונה מאת BigMan, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים הכנסתי את הרכב שלי לטיפול למוסך של חבר של אבא שלי-טיפול רגיל-שמן,פליטר שמן\אויר\פלאגים של דנזו{מכירים?}+החלפת קלאץ' לוולאו המקורי+החלפת שמן גיר-1400 ש"ח-איך המחיר? אגב ברקסים לא החולפו כי הם היו בסדר תודה
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כשהמנוע קר, לאחר ההנעה הוא מעשן עשן לבן חזק (לא שמן, עשן של דלק בוודאות) לאחר החימום כשהוא מגיע לטמפ' עבודה הכל חוזר לקדמותו ואין זכר לעשן... וגם כשהמנוע חם הוא לא נוסע "משהו" הוא חותך קצת לא חיתוך רציני אבל הוא חותך, יש לכם מושג? האוטו חזר לפני יומיים מאיציק לאחר החלפת צמת החשמל והוא עבד עגול רק היום בבוקר זה התחיל. להזכירכם האוטו מודל 90', תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת guys, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי מכשיר מסוג מוטורולה t720 בסלקום( http://www.cellcom.co.il/cellcom/doa_iis.dll/Serve/item/Hebrew/1.8.1.3.5.html ). כשהייתי בגרמניה, ראיתי דיבוריות יעודיות של hello moto במחירים מטורפים של 300 יורו (דיבורית שונה מ"הרגיל", עם המון פיצ'רים). חיפשתי בארץ דיבורית פשוטה ולא מצאתי כלום! יש אולי איזה פתרון אחר? משהו אוניברסלי שיתאים? הדבר היחיד שאני רואה שאפשר לעשות זה להתקין טלפון אבל זה יקר ומזמין פורצים. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מכונאות : החלפת דיסקים קידמים 135.00 טיפול 90000 ק"מ 390.00 הח' רצועת מנוע 120.0 סה"כ 645.00 חלפים : נוזל בלם 20.00 מדיד שמן 53.90 מסנן אויר 97.15 מסנן דלק 72.37 מכסה נבה קדני 29.10 מה זה ?! סט דיסקי בלם 392.37 אום 5.12 נוזל קירור 52.40 החלפתי לפני 3 חודשים אבל לא אמרתי להם מצת 113.60 רצועה 95.00 רפידות בלם 185.00 הנחה לחלפים (10%) : (112.50) 1012.68 סה"כ 1956.10 טוב אז נכנסתי בסוף למרכזי, האוטו טופל בעבר רק שם וגם יש לי את ההנחה הזאת 10% אז... בכל אופן האוטו יצא בסדר גמור. דניאל.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
שלום! נדלקת מנורה מפעם לפעם (מנוע), במוסך לאחר בדיקה וניקויי (250 ש"ח) המליץ בעל המוסך שאם מקרה זה יחזור שוב יש להחליף ממיר קטליטי. מה עלות הממיר?? האם נכון שהחלק הזה יקר??? סובארו B4 2001 60K קמ"ש
הודעה אחרונה מאת danny24, -
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 466 אורחים (הצג רשימה מלאה)