Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיירסטון F-580 שלי כנראה עשו את שלהם אחרי שלוש שנים וחצי ו-60 אלף ק"מ.

אני זקוק לצמד חדש, שיורכבו על אופל קורסה שנוסעת 20,000 ק"מ לשנה. רוב הנסיעות שלה הן ארוכות. בפנצ'ריה שלידי המליצו לי על פירלי, אבל במחיר שנראה לי קצת יקר (650ש"ח לזוג, כולל מע"מ, הרכבה ואיזון). מה דעתכם?

פורסם

כמדומני המידה בקורסה מהדגם החדש היא 175-65-14

אם ברצונך להשקיע בצמיג איכותי , רד מהפירלי (כנראה P6000 או P3000/2000) ולך על מישלן ENERGY.

אלטרנטיבות נוספות שיעמדו בדרישותיך :

Yokohoma V500 - בדוק בסניף אוטודיפו הקרוב למקום מגוריך - יש להם מבצעים טובים.

DUNLOP SP

ContinentalEcoContact

פורסם

גודל הצמיג הוא 165/70 R13, שזה די סטנדרטי.

אני גר באזור חיפה כך שאשמח להמלצה על מקום אמין וזול להחלפת הצמיגים.

השאלה היא האם כדאי להשקיע בפירלי (והאם המחיר של 650 ש"ח לזוג הוא מוצדק), או שקיימות אפשרויות טובות יותר, במחיר טוב יותר?

פורסם
גודל הצמיג הוא 165/70 R13, שזה די סטנדרטי.

אני גר באזור חיפה כך שאשמח להמלצה על מקום אמין וזול להחלפת הצמיגים.

השאלה היא האם כדאי להשקיע בפירלי (והאם המחיר של 650 ש"ח לזוג הוא מוצדק), או שקיימות אפשרויות טובות יותר, במחיר טוב יותר?

לעניות דעתי המחיר שקיבלת גבוה מדי.

המידה בקורסה שלך נפוצה מאד ----> מחירים יחסית נמוכים לצמיגים.

בצע סקר שוק מקיף יותר , לקבלת הצעות מחיר טובות יותר.

אין הכרח בבחירת פירלי. כל צמיג מחברה מוכרת וגדולה (יוקוהאמה , דנלופ ,ברידג'סטון ,קונטיננטל , גודייר, מישלן (קלבר)) יעשה את העבודה.

קנה את הזול ביותר שתמצא עם דגש על בדיקת תאריך הצמיג. (לא פחות משנת 2003).

פורסם

קיימות אפשרויות זולות יותר וטובות הרבה יותר. הבעיה (מנסיון) בפירלי היא שהצמיג מתייבש מהר מאוד (יחסית) תחת השמש הקופחת. אני מצטרף להמלצת חברי - נסה למצוא מישלין או קונטי במחיר הזה או אפילו זול יותר.

נסה גם את החברות היפניות כמו טויו, ברידגסטון, פאלקן ויוקו כמו כן גם דנלופ וקלבר.

כמובן אל תתפשר בצמיג עם איכות נמוכה תמורת מחיר נמוך - זה פשוט לא שווה.

בהצלחה

פורסם

הציעו לי ב-"צמיגי יוניברס" (למי שמכיר) צמד קומהו ב-390 ש"ח. החברה מוכרת, אבל איך היא בהשוואה ליוקו, ברידג'סטון ושאר הירקות? ואיך המחיר הזה?

פורסם

נשמע אחלה מחיר

איזה דגם?

לי אישית על הקורסה 97 שלי באותה מידה יש לי קלבר ניקסן והטענה היחידה שלי נגדם זה שהם נוטים להיתייבש (אבל גם בשילוב עם נסיעה לא רגועה במיוחד ) אבל אחיזה מצוינת לדעתי

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

השאלה היא, האם קיים איזה דגם ספציפי של קומהו שצריך להתרחק ממנו, או דגם מסוים שנחשב טוב ואותו צריך לבקש.

דרך אגב, הם הציעו לי קומהו כי זו החברה היחידה שישנה להם במידה הזו. לא כי זה הכי זול, הכי יקר, הכי טוב או הכי משתלם להם.

פורסם
נשמע אחלה מחיר

איזה דגם?

לי אישית על הקורסה 97 שלי באותה מידה יש לי קלבר ניקסן והטענה היחידה שלי נגדם זה שהם נוטים להיתייבש (אבל גם בשילוב עם נסיעה לא רגועה במיוחד )

ליביו , מה הקשר בין נסיעה מאומצת להתיבשות מהירה של הצמיג?

פורסם

אין קשר

וצודק שזה נראה ככה לפי ההודעה אז אני אשנה את דברי ,

א. הם מתיבשים יחסית מהר בשמש הישראלית

ב. הנסיעה שלי עליהם מאומצת ועקב כך אני עכשיו בערך 40 אלף קילומטר אחרי מתחיל להרגיש שחייהם מסתימים בקרוב

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...